lørdag den 22. marts 2014

Weekend WAUW med Fif #47

Lad os lige starte indlægget med at fortælle at vi lige har sendt kasser afsted i den forgangne uge. 7 stk til så eksotiske steder som Mali, Sudan, og naturligvis de gamle kendte Kabul, Kandahar, Kosovo og Camp Bastion i Afghanistan. Efterhånden som der kommer færre soldater de store steder, har vi haft overskud til også at finde de mindre og nye steder og glæde dem med de fine kort I laver. Det er tydeligt for os her i HQ at I kæler mere for detaljerne nu hvor vi ikke behøver at sprøjte 1000-vis af kort afsted hver gang - og det er DEJLIGT - især fordi det også giver vores "medarbejder" på skadestuen lidt mere tid til selv at lave kort end at reparere på kort der ankommer.  TAK for det - og blev endelig ved. =0)

Så gik der to uger igen, og det er tid til at få gang i fif #47. Denne gang bliver der mulighed for at få brugt lidt rester af mønstret papir samt et motivstempel. Så find endelig sagerne frem og leg med!


Du skal bruge:
- kortbase (ca. 10*14 cm)
- 3 strimler af forskellige mønstrede papirer (ca. 9*2,5-3 cm)
- 1 neutral kvadrat karton (ca. 7*7 cm)
- motivstempel
- tekststempel
- bling


Start med at lime de tre mønstrede strimler på kortet - der skal være lidt mere plads under dem end over dem.


Stempl nu kortets tekst under højre hjørne af de mønstrede strimler. Jeg har brugt en tekst, som faktisk kan bruges i mange sammenhæng, og det er jo meget smart i OSH-sammenhæng.


Stempl nu dit motiv på kvadraten - jeg har brugt en hjertekrans, men du kunne også bruge et stempel, der skal farvelægges, hvis du kan den slags.


For at definere det stemplede motiv lidt mere har jeg tegnet en sort streg rundt langs kanten på kvadraten. Nogle steder stikker motivet lidt ud igennem stregen, og det er helt med vilje.


Monter nu det stemplede motiv på midten af de mønstrede strimler - du kan evt. bruge 3d-puder til at give kortet en lille smule mere dimension.


Det passede til mit motiv at putte lidt bling på motivet, og hvis det passer til dit kort og motiv, så gør endelig det. Det giver altid det ekstra umf, når der kommer flere strukturer og lag på et kort.


Det var så det færdige kort - enkelt og alligevel med lag og detaljer. Jeg håber, at du er frisk på at få brugt nogle af de mønstrede rester, så der kan komme fine kort i kasserne til de udsendte.

God weekend og fornøjelse!
Cecilie

Og vi siger MANGE tak for det FINE fif til Cecilie og håber I har lyst til at vise os andre de lækre kort I får lavet efter dette fif - det er jo det vi er så heldige at have Mr. Linky til.  =0)

8 kommentarer:

Pia Krogh Larsen sagde ...

Det skal klart prøves af. Og er så heldig at have masser af krea tid denne weekend, dog skal der også nusses lidt om haven og manden ;)
God weekend til OSH, Cecilie og alle jer andre.

Maryann Laursen sagde ...

Et super godt fif her til et rigtig flot kort. Det håber jeg godt nok, at jeg får lidt tid til at prøve mellem alle pligterne her LOL.

Bodil B. Hansen sagde ...

Hold da helt forår hvor det fint, super god ide med mange muligheder, super :0)
Knus Bodil

lam sagde ...

super sød ide som hermed er afprøvet

Anja Kjærgaard sagde ...

Supersødt kort - det må jeg lave :-)

Pia Krogh Larsen sagde ...

Så fik jeg endelig lavet et kort til dette fif. Et 100% restekort :o)

Anonym sagde ...

Meget flot FIF, fortsat god uge alle sammen, mvh Vikki

Heidi / Heroly sagde ...

Godt fif, det ser flot og farvestrålende ud.