lørdag den 7. december 2013

7. december - dette er sidste pakke i uge 1

Ja VUPTI så hurtigt går en uge når man har det sjovt... =0)


Så her kommer den sidste gave i adventspakke 1:

Et fint Julestempel som Fifty har fundet på udsalg hos Panduro! Med både rensdyr og fine snefnug.

Og HER kan I se hele indholdet - som vi trækker lod om søndag aften efter 20.00. Og HOVSA - kan se Fifty lige har sneget en lille pose julevingummier med på billedet - så får man også den.  =0)
Og julekortet i dag er lavet af Vikki (der ikke selv har en blog - så hun får ikke kommentarer andre steder end HER):
Vikki har lavet rigtig mange og lækre OSH kort i årenes løb - og det var hende der fandt på at tegne rottehaler på nogle af sine stemplede soldater - så der også var kort til de kvindelige soldater. Smart ikke. 

NU har I fra i dag til søndag kl. 20.00 til at få lagt kommentarer inden vi trækker lod. Jeg kan høre en knappenål falde til jorden - så SPÆNDENDE er det altså - her første gang. =0)

Som Dirty Harry ville sige:  Do you feel lucky?...  Vi glæder os til at finde en vinder og tage hul på uge nr 2 i OSH pakkekalenderen.

Her er HQ har stormen lagt sig men håber alle der bor i de ramte områder har det godt og ikke har fået VAND ind i huset. God weekend herfra.

14 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

Nej hvor er de kort bare cute. Virkelig flot arbejde Vikki, de er super søde og kunne næsten ikke passe bedre. Det Anya stempel her er som lavet til det her brug.
Og sikken en lækker pakke, det er blevet til gennem hele ugen, den er da bare mums, må jeg sige, så vi krydser alt muligt her i stilheden EFTER stormen nu heldigvis har lagt sig. Vi var heldige, men der røg da et helt hu i havet ikke så langt herfra, så det gik godt nok lidt vildt for sig her en overgang, men mon ikke det er ovre for denne gang nu? Det håber vi alle sammen gost nok.
Há en rigtg god week-end alle sammen.

kortmager sagde ...

Vicki, det er bare et rigtig flot kor, som du har gjort meget ud af. God ide med de rottehaler :-).
pakken indeholder mange gode ting, jeg sagtens kunne bruge :-).

calmlund sagde ...

Nøj den pakke ville ikke være dårlig at vinde ;)
Flotte kort Vikky har lavet.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Fine fine kort, og sikke en skøn gevinst :o)
Knus Bodil

Malene sagde ...

Det var da en go ide med "adventskalender". Og god pakke. Det er nogle dejlige kort Vikki har fremstillet.

Anonym sagde ...

Vicky har altid været flittig og laver altid fine kort til OSH - stor ros til hende :)
Mange hilsner fra Tina M.

Annette / aka sagde ...

Lækker pakke det blev til, og tak for den ekstraservice med et samlet foto...hihi. Det sætter vi stor pris på.
Det er virkelig synd for vi andre, at Vikki ikke har en blog. Hun laver altid så fine kort, som sagtens kunne inspirere vi andre. Hun har også altid så fine papirer og flot malede motiver. Ofte noget vi andre ikke har set før.
Opfindelsen med rottehalerne er jo bare endnu en kreativ ide fra Vikki. Hun er god til også at få små detaljer med - bla de små fine strimler som hun nogen gange bruger.
Tak til dig, Vikki for alle de flotte kort som nogen gange finder vej på OSH-bloggen. Jeg ved jo, at det kun er en brøkdel af din produktion der vises her.

Mio sagde ...

Dejlige kort Vikki har lavet : ) og service at hele indholdet af gaven er vist på en gang, gad vide hvem den heldige bliver ; )

Heidi / Heroly sagde ...

Jeg bor tilpas tæt på HQ (ca 25 m fordi jeg ikke kan hoppe over hækken, men må gå udenom ;)) så jeg ser ofte hele kort pakken, som Vikki sender med jævne mellemrum. Både Charlie, Fifty og jeg kan aldrig vente med at se hvad Vikki har fundet på, så kassen bliver temmelig hurtigt tømt og indholdet inspiceret nøje. Norv, siger jeg bare, den kvinde kan lave kort!!! Håber du snart får en blog, så flere kan nyde godt af dine kreative ideer og dine evner for detaljer.
Jeg krydser fingre for at heldet er med mig i morgen kl. 20.

Pia Larsen sagde ...

Stor ros til moderen af soldater-rottehalerne! Så simpelt, men kæmpe virkning.

Anonym sagde ...

Nej hvor jeg fik tåre i øjenene da jeg læst alle de søde kommentar, tusind tak og det er mening at jeg prøve at laver en blog næste år, mine datter har lovet at hjælpe, men da hun er et teenager kan jeg ikke sige hvornår det bliver, rigtig lækker pakker gaver held og lykke til jer alle og fortsat god weekend, mvh Vikki

Hanneby sagde ...

Se det er bare sådan nogle lækre ting du har i den pakkekalender, og fine kort :) ...
Håber i nyder weekenden i HQ ?

Signe Bendorff sagde ...

Sikke gavmild ham fifty er :) dejlige kort du har fundet frem... Og beundre dit store arbejde både med kortene men også med bloggen her....

Lisbet M sagde ...

Lækre sager og dejlige soldaterkort.