tirsdag den 23. juli 2013

TirsdagsTAK - denne gang med kort fra Bente K. (Skrapsak)

Når vi puster i varmen herhjemme skal vi huske det er ENDNU mere varmt og støvet nede i ørkenen. Og lige pt. knokler man for at pille Camp Price fra hinanden og flytte ting til Camp Bastion inden turen går hjemad for Hold 15 om ca 2 uger.

Farvel til Price. Danske soldater halede i går flaget i Camp Price ned og kørte ud af lejren for sidste gang
 Mange af jer har spurgt til "vores kunder" fremover - og jeg gentager derfor - Der vil fortsat være 300 danske soldater i ca. 1 år - jeg holder selvfølgelig hele tiden kontakt og skal nok informere når jeg kan og der er noget nyt. Derudover sender vi til nogle af Flyvevåbnets folk i Kandahar, og et hold i Kosovo. Altså ca. halvt så mange som vi plejer. Derfor er vores nye mål ikke så meget at slå rekorder på antal kort men endnu mere at sikre at kvaliteten af de kort vi sender afsted er "lige i øjet". Soldaterne bliver hver dag målt på at gøre deres bedste og vi sender også vores bedste arbejde afsted til dem. Heldigvis har vi alle udviklet os enormt i de 3 år OSH har eksisteret, så vi ser ikke længere "jeg har tømt min kortkasse for det der ikke kunne sælges" kort, nej der kommer rigtig fine og vellavede kvalitetskort. Tak og bliv ENDELIG ved med det  =0).


Men I skal da ikke snydes for et TirsdagsTAK indlæg - i dag med sjove og søde kort fra Bente K. (Skrapsak) som det i sin tid hed sig lavede kort med den ene arm vredet om på ryggen =0) fordi Annette (aka) havde overtalt hende. Helt så slemt var det nu ikke - men vi grinede da meget af det.

Først nogle sticker-kort. Sådanne kan nemt blive noget værre noget - og bare ligne det man kalder Sticker-nys - altså at man har sagt ATJUH udover et kort - men ikke disse - der er planog tanke bag.

Små søde mus kigger fornøjet på en kageserviet og giver sammen et rigtig sødt lille kort.
Og det forvirrede spøgelse har hjerter på hjernen - men se ET af dem er rødt og derfor er det en hilsen til en helt speciel person.

Et fint kort med white space - og tilpas meget lag-på-lag og både stemplet, punchet, blomst, brad, bånd og tape til at det hele spiller fint sammen.

Samme type kort - men helt anderledes indtryk, ikke ?? Men begge fine.

Vi er stadig i de kvadratiske kort - her med hul i forsiden og kig til en lille foldet blomst der sidder indvendigt.

Bølgepap, mønsterpapir, bogside, kraftkarton og hjerter - resultat fine LOVE kort.

Her på blomstret baggrund.

Mener at kunne huske der har været et fif med denne ide - men uanset hvad - så er det fine kort. Jeg kan især godt lide sommerfuglen der har revet sig løs og flyver opad.

Og til sidst i denne omgang et dejligt, farverigt kort, hvor der både er syet og sat foldet mønsterkarton i en bort nederst, knapper og en fin lille "vindmølle" i midten.
 
TAK for kortene til dig Bente og god uge til alle I andre.

8 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

Sikke mange rigtig fine kort her fra Bente, og man ser da nemt, at det i hvert fald ikke er med nogen arm vredet bagom mere ha ha ha. De er rigtig flotte alle sammen Bente.

May Britt sagde ...

Søde kort fra Bente...

Annette / aka sagde ...

Ja, Skrapsak er sandelig kommet efter at lave rigtig fine og søde kort. Og sikke dejlige farver der er på.
Man skulle nu ikke vride Skrapsaks arme ret meget, for selve ideen bag OSH var noget der motiverede hende.
God dag til alle der læser med.

Anonym sagde ...

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med mine fritid når de alle sammen kommer hjem, må heller kig efter et nye hobby,ha' en god uge, mvh Vikki

Anonym sagde ...

Ooops glemt at siger synes blomster på held og lykke kort er et meget smart design der bliver ikke mast i posten, må selv prøver. Selvom jeg må finde på et nye hobby jeg synes det er fantastik at der er så mange soldater skal hjem, de ønskes et rigtig god tur hjem, mvh Vikki (igen)

Lisbet M sagde ...

Det er rigtig sødt med den lille, foldede blomst, der sidder i´hullet´´

lam sagde ...

super flotte kort

Bodil B. Hansen sagde ...

Rigtig flotte og sjove kort i dejlige farver :0)
Knus Bodil