tirsdag den 14. maj 2013

TirsdagsTAK - flere kort fra Vikki og en lille ekstrapræmie!

Her lidt flere kort fra Vikkis kasse.

Først nogle til "gutterne" derhjemme - med skønne farvelagte Fizzi Moon stempler og HEJ - det der retro Søstrene Grene papir købte jeg også og opgav at få noget smart ud af - men ikke Vikki - se lige her:

Baggrundspapiret fra samme Grene blok - de snorlige og tynde karton strimler giver igen ro og dybde - fiskepapiret har Vikki sikkert fra England.


Og hvidt sat indeni alle kraftkort - TAK for det.  Vi sparer så meget tid her i HQ når det er gjort. =0)
 Kraftkort med et par embossede striber og lidt strimler mønsterpapir - stempel nederst og motiv sat på skrå. PERFEKT opbygning og 2 x 3 små bling skaber balance i kortet:

Og hvor nuttet er bamsen bag fadølsglasset lige???
 Et lille zoom for at vise rillerne og strimlerne:


Soldaterkortene består af små rester i øverst og nederst - adskilt af to blå kartonstrimler. Selve kortet er hvidt og i det midsterste felt er brugt et af OSH stemplerne. Bare fordi - kan bruges til et hav af hilsner og er en af mine yndlingstekster:


Og her den samme ide i en kvindelig udgave - og med et lille svirlstempel i den ene side. En kærlig hilsen er også et OSH stempel:


Den søde lille bamse med kagerne var der i mange udgaver - her nogle flere kagekort:


Og et lækkert kort med endnu et nuttet Fizzi Moon stempel sat på 3 lag karton i blå nuancer der er revet  i forskellige længder. Blå og hvid twine viklet tilfældigt omkring og en sød tekst:


Samme model med rester som ovenfor  - men helt anderledes med disse tøsefarver og bemærk at rækkefølgen på strimlerne sagtens kan være forskellig øverst og nederst når blot nuancerne er afstemt med sikker hånd:

Her er alle Vikkis rester fra Doodlebug - og derfor virker det ikke rodet selvom der er mange forskellige.
Vikki har været så sød at donere nogle af de søde Fizzi Moon stempler til OSH præmier - og nu har I set gode ideer til at bruge dem - så her er en lille ekstrapræmie - som jeg har besluttet går til en kommentar til Vikki. Dvs. vi trækker specielt blandt de kommentarer der kommer til DETTE indlæg.

Ikke så store og derfor overskuelige at farvelægge - og nemme at få plads til på kortet uden at  tage pladsen fra anden pynt osv. Denne lille bamse er klar til at fejre OSH's 3 års fødselsdag - hvem skal han hjem til ?????
TAK for kortene og stemplerne Vikki.

13 kommentarer:

10na sagde ...

Fantastiske kort fra Vikki og superlækkert stempel til kommentar gevinst. Hold øje med pakkeposten, igår kom min kortkasse endelig afsted. ;-) nogle gange holder den oprindelige plan nemlig ikke, men der kommer altid en ny mulighed. ;-) kh 10na

Annette/aka sagde ...

Fantastiske kort fra Vikki igen. Der er noget helt særligt over hendes kort, SÅ fine og SÅ fyldt med små detaljer der bare gør en forskel. Bla de små strimler der er så fint sat på.
Stemplerne er jo helt uimodståelige....så jeg gad da godt vinde den fine donation.....
God dag til alle der læser med.

Margit sagde ...

Jamen... jeg er målløs over at Vikki kan blive VED med at finde på nye designs... De er bare SÅ inspirerende at kigge på...
Jeg er også vild med de små strimler... (og jeg har selv gemt en masse)... jeg syn's bare ikke jeg kan det dér...
Lækker præmie... tak for at få chancen Vikki... De må gerne bo hos mig ;o)

Pia Krogh Larsen sagde ...

Hold da op, som Vicki kan producere kort :o) Super dejligt, de skal nok gøre stor glæde et sted.

Mette sagde ...

Skønne bamsekort fra Vikki, (man bliver helt lækker-tørstig)
Det med de smalle strimler har jeg opgivet for længst, mine bliver vind og skæve...jeg kunne godt lide at vide hvordan hun kan få dem til at sidde så snor-lige ?

Tina M. sagde ...

..fantastisk variation af søde kort, der nærmest sprøjter ud af ærmerne på Vikki! Jeg tager hatten af og giver et stående bifald #indsæt applaus her# ;-)
..og sådan et sødt stempel vil jeg da gerne forkæle med lidt ProMarker farve - krydser fingre for, det kommer min vej forbi :-) tak for chancen i hvertfald.
Mange hilsner fra Tina M.

Lise sagde ...

Fantastiske kort og en super lækker mode at bruge rester på. Super skønne stempler....de kunne sagtens bo her hos mig:-))))))))
God dag til HQ :-))

May Britt sagde ...

Rigtig dejlige kort fra Vikki og sødt stempel hun har doneret til OSH... har selv 2 stk Fizzi Moon stempler for de da bare så søde...

ingejc sagde ...

Virkelig skønne og gennemførte kort og super søde stempler.

Bodil B. Hansen sagde ...

Hvor er de bare flotte de kort.
Skønt med ideer til brug af papiret fra "søstrene", har også noget liggende. Og stemplet må da gerne bo hos mig :0)
Knus Bodil

Lisbet M sagde ...

Vildt søde kort. Mange ideer at hente. Også jeg er vild med den lille bjørn og købte en papirserie på SAM. Jeg kunne sagtens udvide samlingen med lidt stempler:)

Anonym sagde ...

Tak for alle de søde kommentar jeg er så glade for at der er så mange der vil giv en god hjem til den lille gutter. God uge og held og lykke allesammen.mvh Vikki

Julie aka loxx sagde ...

ej hvor nogle lækker kort og meget lækker stemple.. det kunne da godt komme på et kort eller to hjemme hos mig.. :D