fredag den 12. april 2013

Weekend Wauw - endnu en OSH stempel kortide, en hilsen og kort fra Pia K.

Allerførst denne dejlige hilsen fra en af "gutterne" derude (kommet til OSH's FB side - men her her den til jer der evt. ikke har set den):
 
"Jeg vil bare lige sige tak for jeres fantastiske indsats... Jeg har benyttet mig af jeres skønne kort lige siden jeg var i Libanon som kompagnichef, og opfordret mine soldater til det, og under mine kortere ture til Afghanistan.. Jeres kort er ikke bare gratis postkort, men en fantastisk indsats og påskønnelse af vores indsats, samt noget helt specielt på steder hvor man ellers ikke kan få den slags postkort på dansk til at sende hjem til sine kære... Tak for støtten, den er højt værdsat."

Hans tekst gør mig ENDNU mere glad for at vi nu har vores egne danske stempeltekster!!

Jeg kan da slet ikke lægge de nye stempler fra mig - så her er et grønt kort med en SU embossing folder på kraftkarton og et lille stykke transportmiddel karton fra Panduro nederst. "Hils fra mig Derhjemme" - skøn tekst ikke?? er sat på en halv Spellbinder og stukket ned bag et fint camouflagebånd jeg havde på lager - en lille snør med en charm med kuvert og hjerte og så havde Jean foræret mig en håndfuld små papirflyvere - den passede da fint i øverste hjørne. Dem sætter jeg lige en produktion i gang af!Og resten af kortene i dagens indlæg er fra en af OSH's ret nye støtter. Pia K. fra Fredensborg - som er sød at sende os en blanding af kort hun specielt laver til OSH og de kort hun laver til diverse udfordringer og ikke lige selv har noget at bruge til - TAK for det Pia!!

Jeg valgte dette kort som det første - fordi vi næsten lige  har fået en drys  af KÆMPE snefnug her så rart at vide at "Spring is here" og fint kort med sommerfugle - mønsterpapir og lag på lag.


Rent CAS med stempling og bling og masser at "white space" .  Sådan et kort virker kun når det er  knivskarpt i stempelaftryk og KRIDHVIDT der hvor det skal være hvidt - og det er dette.  =0)

Endnu et - og som ide kunne striben i siden også have været et velplaceret stykke washi tape eller en mønsterrest.

Sødt og sart kort med en sløjfe jeg har læst Pia er rigtig glad for og den er bestemt også fin.
og nedenfor et zoom så I kan se den smarte lille detalje med de små prikker der bliver fremhævet med
Diamond glaze og det scorede mønster.

Et stykke mønsterpapir med paisley mønster og blomster er skåret i 5 strimler og sat sammen igen med et lille mellemrum hvor kontrastfarven virker rigtig godt.

Og med fint Thinking of you banner 

Endnu et forårskort - dejligt....
Og som det sidste i denne omgang et kort med kameraer og små firkanter der minder om en filmstrimmel.

Tak til dig Pia og rigtig god weekend til jer allesammen - husk kommentarerne - for der er jo et lækkert sæt OSH stempler på højkant her i april måned - og kommer der rigtig mange kommentarer kan det være Fifty dykker ned i præmiekassen og ser om han kan bidrage med en ekstra præmie.  =0)

18 kommentarer:

10na sagde ...

Super skønt med en hilsen, fra dem der står med fingrene i kortkasserne. Fine kort i blandet stil. Så er der ny inspiration. God weekend til HQ. Kh 10na

Signe Bendorff sagde ...

Super dejlige kort.... og det er da dejligt at vide at indsatsen bliver værdsat...

Bodil B. Hansen sagde ...

Den hilsen fra ørkenen er guld vær, tak for den. Hvor er dit kort flot og så med ørken farver, og så med et dansk stempel herligt. Pias kort er super fine alle sammen, dejligt med nye ideer.
Knus Bodil

Tina M. sagde ...

Ahh! Der er ikke nogen bedre måde at starte weekenden på, end at komme her til fantastiske hilsner ude fra den store verden, og fine forårs kort - lige til at blive i godt humør af! :)
Mange hilsner fra Tina M.

Sivsko sagde ...

Ja hvor er det fedt at få sådan en hilsen - og super flotte kort :-)
Krammer Heidi

Gitte sagde ...

Dejligt med en hilsen fra dem som bruger kortene.
Flotte kort igen.

Karina Beck sagde ...

Skønt med en hilsen ude fra ørkenen.
Flotte kort!
Rigtig god weekend til HQ.

Christina P. sagde ...

Super søde kort. Jeg bliver da vist nød til at have det stempelsæt næste gang jeg bestiller varer.

Heidi sagde ...

Det er rart at se at vores kort bliver brugt og værdsat. Skøn hilsen. Dejlige forskellig kort som Pia har lavet.

Mette sagde ...

Sikke en bunke flotte kort...jeg har lagt en forudbestilling hos Gitte til SAM, men jeg bliver da vist nødt til at lave én mere ?

Lisbet M sagde ...

Ja, nu må det være tid til forårskort. Nu er deet også ved at være dejligt lyst læææænge.

Iben sagde ...

Det var da en skøn hilsen du poster idag :-)
Og jeg kan sandelig godt forstå at Pia elsker sløjfe dien - sådan en må en sløjfe fummelfinger som mig da også anskaffe....
Skønne kort - både det som HQ selv har kreeret og Pia K's symfoni !

Jean sagde ...

Skønne kort og øj det godt det med de kameraer :)
Synes det et super fedt sæt Gitte har lavet med stempler :)

Anonym sagde ...

Wow hvor skulle jeg start? dejligt hilsen, det varmer hjerter, dine kort er super fint C jeg elsker bare den tekts så meget og bånd er FAB. Jeg er selv lidt bange for et stor "white space" men hold dog op er det super effektiv..det må proves og sommerfugle med små sten er flot,flot,flot. Ha en god weekend, Mvh Vikki

Betina Lavlund sagde ...

Wow! Lækre stempler, og lækre kort. Alt andet lige skal jeg finde ud af at være med på holdet - og aflevere en masse af mine kort som bare fylder herhjemme!

Louise Tarp Poulsen sagde ...

Lækre kort :)

Mio sagde ...

Såndejligt med en hilsen dernede fra : ))
Dejlige kort og god søndag

Annette sagde ...

Dejlig hilsen - og rigtig flotte kort fra Pia. Hun er rigtig flittig og kreativ.