søndag den 23. december 2012

23. december - i dag er det IKKE et OSH kort men vores julehilsen til jer!

Kære allesammen

I morgen får de fleste af os sikkert travlt med vores rigtige familier, så allerede i dag vil Fifty og jeg ønske jer en RIGTIG glædelig jul, sige 1000 tak for et fantastisk 2012 og ønske jer et GODT 2013, hvor vi selvfølgelig håber I stadig vil være med her hos Operation Skriv Hjem, så vi kan fortsætte det gode, frivillige arbejde vi har gang i.

Jeg ville gerne have sendt jer alle en personlig hilsen - men TRO mig - det ville være fuldstændigt uoverkommeligt - derfor denne gengivelse af det kort jeg i år havde lavet til min storesøster (der skal være farmor igen til februar) - det måtte være passende at vise til alle min scrapsøstre - og samtidig kan jeg dele dette fantastiske digistempel med jer. Det er lavet af Mo Manning - jeg har bare farvelagt det og klippet det ud - og det symboliserer på smukkeste vis hvad det er julen drejer sig om. "The reason for the season", som man siger på engelsk:
Farvet med Copics og håndklippet så halmen kom til sin ret.
 Og nedenfor en speciel hilsen Fifty havde lavet til sin veninde aka som tak for hendes julekort. Dejligt med så nuttet mønsterpapir at selv Fifty kan være med - på dette Fif-inspirerede julekort :

Og det er så i dag en STOR hilsen til alle jer der hører til blandt Fiftys venner og skriver små hilsner til ham både her, på FB og i jeres pakker.

Der kommer stadig et indlæg på bloggen den 24. december, men nu er jeg sikker på I har haft tid til at se vores julehilsen til jer.  =0)

12 kommentarer:

May Britt sagde ...

2 meget fine kort og vil da også ønske dig og Fifty en rigtig glædelig jul og et godt nytår med tak for alle de timer I bruger på OSH...

Jean sagde ...

Rigtig god jul og godt nytår til jer også..

Håber i får en dejlig lillejuleaften og juleaften med jeres kære :)

Takker for året der er gået på OSH, jeg elsker at følge med herinde..

Tina M. sagde ...

Hold da op et klippe-arbejde du har gjort der med halmen - men fint ser det ud :)
Rigtig fin opsætning på Fifty's kort.. Hmm.. Det kalder på et lift snarest ;)
Og rigtig glædelig jul til den fantastiske trekløver i HQ - det er dig Charlie, din medhjælpende husbond & Fifty den frække bjørn.
Mange hilsner fra Tina M.

10na sagde ...

Rigtig glædelig jul til jer i HQ håber I er helt klar til højtiden. Glæder mig til dagene mellem jul og nytår, så skal der nemlig laves kort til OSH af mine rester. Det er bare så lang tid siden jeg har lavet andet end julekort. Kh 10na

lam sagde ...

to super fine kort og tak til dig Charlie fordi du gør det muligt for os andre at være med. Rigtig glædelig jul og husk at give den lille bjørn et julekram fra den strenge pædagog

Karina Beck sagde ...

To flotte julekort!
Du og din familie ønskes en rigtig god jul.

Iben sagde ...

Selv om du fik mail forleden,så skal der da også lyde et glædelig jul og godt nytår her på bloggen.

Rigtig smukt stempel du viser og flot komponeret kort - både fra dig og Fifty :-)

Lisbet M sagde ...

Glædelig jul til jer allesammen og tak for i år!

Else Slipsager sagde ...

Hvilket skønt julestempel. Og så flot begge kort er.
Glædelige jul til dig og din familie

Anonym sagde ...

Super søde kort fra jer begge to, I ønskers alle 3 en rigtig glædelig jul fra os alle 4 i vissenbjerg. Vi kigger forbi imorgen, det er er bare så skønt at har det her "advent kalender" så vil jeg ikke gå glip af sidste "låg".
Mvh Vikki

Annette sagde ...

Tak for din hilsen her med det meget smukke stempel - men ikke mindst tak til Fifty for det meget, meget fine kort han sendte til mig. Det havde jeg jo slet ikke regnet med....

Glædelig jul til dig og familien fra os alle her.

Stinne sagde ...

Skønne julekort begge to....

KNUJS til alle!