torsdag den 9. august 2012

Som lovet navnet på juli måneds vinder af kommentarkonkurrencen og lidt kort

Hele 217 kommentarer var der at vælge i mellem i juli - og en HEL del af dem fra vores amerikanske gæster under bloghoppet. Fifty og jeg ligger vandret med at fotografere kort - så denne gang besluttede vi at 200 var vores lykketal - fordi det var det antal julekort jeg fik med hjem fra Vikki. Så frem med kuglerammen og tælle til 200 - og det var rigtig hyggeligt at se - at det var en af vores forholdsvis nye læsere på bloggen.

Så STORT til lykke med Hero Arts julestemplet til dig  "ingejc" - jeg skal som altid bede om en besked med din adresse i enten via oshkontakt+@+hotmail.com (uden +'erne) eller via scrapsisters som en pb.

Vi håber du bliver rigtig glad for præmien og siger TAK til Pia fra Kreative fornemmelser!!!

Og så lidt flere kort fra fotolageret. I dag fra vores OSH julekortevent her i HQ - en del af disse var dog lavet hjemme og blev afleveret den dag:

 Disse to i sarte blå nuancer er lavet af Gitty Y. Sød ræv der varmer sig med en kop kakao og en yndig stemplet engel.


 Og Gitte havde også været frisk og taget udfordringen med et af de mere vanskelige Panduro ark op. Her forside og bagsiden - Gitte har brugt en Sizzix / Hero Arts sæt med kristtjørn til sine firkanter og fundet et lille passende motiv. Merry Christmas er stemplet med hvid stempelsværte.

 Disse to inspireret af et OSH fif har Jean lavet - fine på den lange led i stedet for de sædvanlige kort i portræt format og med et af Gitte fra Hobbybodens små søde stempler.

Samme Fif - ide her i en udgave kreeret af Mette H. som ALTID uden undtagelse er den første der linker til sine kort når Cecilie har lagt et fif på.

 Med en af mine favorit BG serier i strimler og et sødt lille stemplet hjerte og en uglefamilie - klar til julesjov.

 Mette H igen - der er nogen der har fået den nye hexagon die kan jeg se  =0).

Og sidst men ikke mindst - endnu to OSH-fif - her med fint julepapir med blanke motiver og stemplet motiv eller punchede snefnug - igen lavet af Mette H.

Dette var et lille ekstra indlæg - fortsættelse på vores Tour de scrap følger i weekenden, hvor vi også røber hvem der står for denne måneds kommentarpræmie. HUSK - du har en chance for HVER kommentar du får lagt i månedens løb. Det er dælme bedre end både Oddset og Lotto hvis I skulle være i tvivl.   =0)

13 kommentarer:

May Britt sagde ...

Tillykke til vinderen... og wauw sikke en masse rigtig søde julekort...

Jytte sagde ...

Tillykke til Inge :) og sikke dejlige julekort!! Er endnu ikke gået i gang med julekortene, men al den inspiration smitter da gevaldigt :)

Karina Beck sagde ...

Tillykke Inge!
Sikke en masse dejlige julekort.

10na sagde ...

Tillykke til inge og superfine jule kort. Kh 10na

Anonym sagde ...

sikke nogle ffine julekort dejligt med nogle nyr ideer.Det med det brune jule-----! det var en god ide, sider og bokser med samme.
Knus Bodil

Tina M. sagde ...

Tillykke til Inge med gevinsten :-)
Fine julekort, der er kommet i kassen.
Mange hilsner fra Tina M.

Margit sagde ...

Super flotte julekort...
Tillykke til Inge med månedens præmie.
Må vist prøve at kaste mig ud i noget af det svære papir...!!
God fredag til HQ

Annette sagde ...

Tillykke til ingejc med den fine præmie.
Og tak for flot inspiration med alle de julekort.
God weekend til alle i HQ.

Christina P. sagde ...

Sikken en masse skønne kort. Og tillykke til vinderen.

Mette sagde ...

Tillykke til Inge ;- ) Jeg er sørme da meget beæret over at blive nævnt i positiv forbindelse med "fiffene", og i virkeligheden kunne jeg spamme mr. Linky med det sidste nye fif. Indtil nu er det blevet til 9 serier efter samme fif. Jeg kan se på min blogrundfart at rigtig mange bruger fiffene, og det er jo positivt ;-) God weekend til HQ

Anonym sagde ...

Tillykke til Inge. Jeg elsker at se hvor forskelig kortene kan være fra et enkelt FIF så får man endnu mere inspiration med farve kombination osv. Flot papir på Mette`s sidste to kort.Ang. med "nisse" stempler de er Penny Black Clings..håber det hjælper. Mvh Vikki

Lisbet M sagde ...

Dejlige julkort. Jeg har også netop fået startet produktionen.
God weekend.

ingejc sagde ...

Tusind tak for gevinsten og hilsnerne allesammen, har sendt mail med adressen