søndag den 22. januar 2012

Weekend-WAUW, 14-dages fiffet #10 og hilsen fra Livgarden nederst i indlægget

På utallige opfordringer er det mig en stor glæde at bekræfte at Cecilie fortsætter med sine lækre fif til OSH kort også her i 2012 - sådan en udsendt "medarbejder" har dog også krav på ferie - og derfor holdt vi en lille pause men NU er hun her med fif # 10 og årets første. SUPER ide - så god fornøjelse med læsningen og ordet over til Cecilie:

Det er jo fantastisk, at vi fik samlet så mange Valentine's kort - eller "jeg elsker dig" kort - at alle kan skrive hjem til en de elsker. Men her hos OSH hviler vi jo ikke på laurbærene, så nu må vi på den igen. Det er tid til at tænke på kort i forårs- og sommerfarver, og jeg har flere steder set en teknik, som jeg ville præsentere for jer i dette fif. Jeg håber, at I har lyst til at lege med, så vi kan få fyldt kasserne op hos Charlie og Fifty.

Du skal bruge:
- en kortbase
- en scor-pal eller lignende instrument, der kan lave folder
- lidt pynt til dit kort

Tanken bag denne teknik er, at du bruger din scor-pal (eller lignende instrument) til at lave et diskret mønster i kortbasen. Det giver dig mulighed for at lave meget enkle kort, som fortsat har noget blikfang, og det er en god måde at udsmykke ensfarvet karton.

Du starter ganske enkelt med at lægge dit kort ind i scor-palen, så du kan begynde at lave dit prægede mønster. Forsøg at være omhyggelig med at lave prægningerne tydelige og dybe; kør evt. frem og tilbage i samme rille et par gange.

Leg med mulighederne; jeg lavede tre forskellige mønstre, men du kan jo variere det på mange forskellige måder, så prøv dig frem og leg med det.

Nu er der bare tilbage at pynte kortene, og jeg synes, at denne teknik viser sit virkelig værd nu. På grund af det prægede mønster er kartonet ikke længere bare en flad flade, og derfor skal der ikke meget pynt til, før du har et kort, der er klar til at blive sendt af sted.

På det venstre kort har jeg leget videre med de lodrette streger ved at sætte en sløjfe lodret på kortet, mens jeg på det venstre kort bryder linjerne med den runde cirkel. Jeg synes, at det højre kort er færdigt, men jeg synes samtidig, at det ville have været lidt for plain, hvis jeg havde udeladt de prægede striber.

Jeg håber, at du kan bruge denne meget enkle teknik, og jeg glæder mig til at se resultaterne. God arbejdslyst og her kommer Mr Linky:

Mange TAK til dig Cecilie og så er vi spændt på at se jeres fortolkninger af dette nye fif!! Som altid kan I vise dem frem her hos OSH via Mr Linky og så ved jeg jo kortene også begynder at komme i OSH kasserne inspireret af fiffene. Jeg skal i hvertfald selv prøve fiffet af med min gode ven "Score Palle"  ;0).


Og i denne weekend får I også lige et par "Love U" kort at kigge på for der var jo flere Lam kort end til et enkelt indlæg:
 Kombinationen rød og beige eller khaki har altid været en af mine favoritter og her er en brugt fint på endnu et Knus og kram kort med striber, blomster og en fin snirkel label med stempelhilsen.

 Så sandt som det står stemplet! Utroligt detaljeret og fint stempeltryk her i turkis og matchende kort bagved. LÆKKERT.
 Spellbinders label 20 i sving igen - og se så lige her - det fine hjerte - kender I ikke godt de der nuttede blogge med spiralryg man anskaffer fordi de er så søde- og hvor meget er det så lige man får dem brugt? Jeg skal i hvert fald have fundet mine frem og få nogen af dem sat på nogle kort. GOD IDE Lam.

 Label 20 igen - men helt andet indtryk her hvor der er punchet et hul i den med kig til en stemplet tekst nedenunder.
Og det sidste her i kærlighedens farve - med søde sommerfugle med indbygget hjerte og en dejligt tekst. God detalje med de to små punchede kraft hjerter.


Om et par uger er begynder de første hilsner nok at lande herhjemme igen - og jeg kan slet ikke forestille mig andet end at de vækker glæde hos modtagerne.

PS:  VIGTIG og helt ny hilsen til jer allesammen!!! Jeg var så heldig at møde Chefen for Den Kongelige Livgarde oberst, Lasse Harkjær til et arrangement min mand var inviteret til på Københavns Rådhus i ugens løb (og så er jeg jo den heldige ledsager). Før OSH startede var jeg til et møde med netop Lasse Harkjær for at fortælle om projektet og sikre mig, at der var interesse og mulighed for projektet i Danmark også blandt de der skulle modtage vores kort. 


Jeg skal hilse jer allesammen mange gange og fortælle at han er meget imponeret over det antal vi fortsat kan levere og at det er en FANTASTISK ide (direkte citeret)  =0)
Livgardens nuværende velfærdsofficer kunne også fortælle, at han selv var udsendt i efteråret 2010 og derfor blandt de første der modtog kortkasser og huskede hvor overraskede og glade de blev!

15 kommentarer:

Mio sagde ...

Skønt fif fra Cecilie! Det skal da afprøves : )
Lækre kort til Valentins og hvor er det dejligt at høre at OSH får så meget ros : )
Rigtig god weekend til dig og resten af OSH : )

Jean sagde ...

Lækkert fif.. Har set det før men stadig ikke fået det afprøvet tiihi....

Det er nogle rigtig romantiske kort der vises frem denne gang :)

Ihh det var da heldigt du sådan var ledsager hva ;) Dejligt med en positiv hilsen derfra :) Det må da varme med det store arbejde du ligger i det ;)

Rigtig gis weekend...

Tina M. sagde ...

Herligt fif fra Cecilie og herligt at læse om den store ros til OSH.. :-)
Mange hilsner fra Tina M.

Krebsen sagde ...

Sikke nogen super lækre kort der kom ud af det fif.
Det ville jeg også godt prøve, hvis jeg bare vidste, hvor man kan score Palle (skal jeg nok ikke sige for højt herhjemme).

Mette sagde ...

Ha ! Jeg har allerede scoret Palle og det vil jeg udnytte i morgen hvor jeg har fri ;-) skønt fif, hvordan kommer du dog på alle de gode ideer ? Det er dejligt at høre at kortene bringer glæde i udlandet, det gør de ihvertfald også når de lander i Danmark igen !

Hanneby sagde ...

Dejligt .. - :) .. flot fif, - og vi må bare igang med flere kort..

Knus fra Hanneby

Margit sagde ...

Sikke dog et herligt indlæg. Super fedt FIF fra Cecilie... det vil jeg bestemt tage i anvendelse...;o)
Og flotte flotte romantiske kort fra LAM. Jeg er vild med alle de stempler og dies der passer sammen... hmmm... flere "must have" ønsker!!...
Og dejligt at der kommer respons fra flere der har været i ørkenen...
God søndag til HQ...

Anonym sagde ...

Velkomme tilbage Cecilie, godt at har dine FIFer igen, de er meget elegant. Lækkert kort igen fra Lam, god weekend til jer alle.Mvh Vikki (ps tak for stempler de er super)

madamtridse sagde ...

Kanon fif af Cecilie. Flotte kort. Det skal helt sikkert afprøves.

Smukke valentineskort.
Dejligt at høre, at kortene bringer glæde hos afsender og helt sikkert også hos modtagerne. :O)

Rigtig skøn weekend til alle på OSH HQ.
Knus

Lisbeth Zibrandtsen sagde ...

Skønt og brugbart fif, Cecilie!! Ender jo med at jeg er nødt til at have Score Palle indenfor dørene...
Dejligt med ros fra Livgarden, og rigtig rart når det var der du startede med at lufte ideén, Charlie!!

Annette / aka sagde ...

Så skønt et fif fra Cecilie. (tak til dig Cecilie) Det skal prøves - selv om Scorepallen var noget af det første jeg pakkede i en flyttekasse, for jeg mente, at kunne klare mig uden. Jeg må tænke alternativt...hmmm.

Igen en lækker omgang kort fra lam. Den stempler og dies der passer så fint sammen er da et must.

Også dejligt med de anerkendende ord fra allerhøjeste sted !

Wanda. sagde ...

You have a fabulous web site. I am seeing LOTS of things on it that I may just have to make sometime! Keep up the great work. I'll be back to check your new stuff!!

Charlotte sagde ...

Lækkert fif, som skaber enkle men elegante kort.
Hvor er det dejligt at du får så meget positivt feedback fra soldaterne. Det gør at man lige giver det en ekstra tand! Og nu starter min sommerhussæson snart - og jeg er begyndt at forberede mig!

Bettina Hobel sagde ...

Hvor er det bare dejligt at løse at der kommer så meget feedback fra soldaterne:-). Håber også at min soldat husker at melde tilbage når han kommer derned;o)
Jeg har også scoret lidt med Palle, skal prøve at få dem linket her.
Hav en god aften

Gitte sagde ...

Tak for et super godt fif.