mandag den 5. december 2011

TirsdagsTAK # 49 og VI HAR EN VINDER... og EN TIL... OG EN SNYDEPELS...

Allerførst TAK til bl.a. Lam der har efterlyst en deadline for næste gang vi sender kort. Den står nu øverst i bloggen og som I kan se er det bl.a. Valentines og I love you og den slags kort vi gerne vil have afsted på det tidspunkt  + hvad vi ellers ligger inde med. Lige nu er kasserne ret slunkne - så vi håber der bliver tid til lidt kortproduktion på et tidspunkt inden da.  =0)

Dernæst STOR TAK for jeres tålmodighed, HQ havde en fin fødselsdagsweekend - og da jeg kom hjem fra job her til aften stod Fifty klar i køkkenet for at hjælpe med lodtrækningen.

Men inden vi afslører de to heldige vindere - så røber vi her hvad DECEMBER lodtrækningen har som præmie - en RIGTIG fed julegave - så fortæl det til alle dem du kender - for vi vil gerne have RIGTIG mange kommentarer at trække lod blandt når julen er omme. For Annette og Brit har for længe siden givet OSH mulighed for at udlodde en fribillet til Scrap-n-Dream til februar og bedt om at være OSH's julegave i 2011.
1000 tak for præmien og HELD og lykke til alle jer der deltager.

Ja Fifty var mere end klar - han havde fint fundet sin nissehue frem til at have alle de små sedler i. Så jeg fyldte sedlerne i og gik ind for at hente mit kamera og TRYLLE - da jeg kom retur havde han helt selv trukket en vinder !!!

Se selv i hans højre hånd:

Ja ja - mægtig smart Fifty - men skriften ligner ikke helt - og så er mine sedler altså bukket sammen.... du er da vist en værre drillenisse i dag!!  =0)

Vi må vist hellere prøve igen - hvor du holder huen og jeg kigger væk og tager en seddel :Ja - SÅDAN - det var bedre - vinder af ekstrapræmien Det lækre Inzpira blad fra Stine66 blev Jean - som nu og da også hedder Positive tanker i sine kommentarer =0)  Til lykke til dig Jean.

Men vi har jo en vinder mere - og her er et billede af en lidt flov men sød, lille snydepels - OK du får lov en gang til Fifty - må jeg så se om du kan gøre det rigtigt:


BRAVO - så er du alligevel den bedste bjørn der arbejder her hos OSH - Jytte står der - TIL LYKKE til dig Jytte - du har vundet præmien sponsoreret af Bodil H og købt af mig i London, et Papercraft blad med clearstamps og en My Minds Eye  LOVE U blok i 6x6 størrelsen.
TAK for hjælpen Fifty - og I der vandt skal være søde at sende en besked til mig enten her via OSH-mailen eller på Scrapsisters med jeres navn og adresse - så kommer jeg eller Fifty på posthuset i ugens løb.

GOD TIRSDAG og inden vi slutter dette indlæg - så en stor TAK for en fin pakke fra Vikki på Fyn - men det må I vente lidt med at høre mere om - men her er et fint foto og en TAK fra Vikkis ene datter der vandt en Fifty-præmie i september måneds kommentarkonkurrence - og her viser hvad hun købte for gavekortet.


Hendes mor skriver det tog en hel TIME at bestemme sig i butikken - Sorry Vikki...   tak for det søde billede og til lykke med det nye husdyr  =0)

19 kommentarer:

Mette sagde ...

Tillykke til Jean og Jytte ;-). Sødt billede af en ny bamse-ven, jeg er SÅ ked af at jeg ikke har nogen undskyldninger for at komme i min yndlingsbutik mere. Alle vores build a bear bamser ligger på loftet, snøft...

Mio sagde ...

Stort tillykke til Jean og Jytte : )
Mine børn nåede desværre at blive for store inden Build a Bear kom til DK så jeg må øjnes med at kigge på den søde Fifty ; )

lam sagde ...

Tillykke til Jean og Jytte og tak for deadlinen, så skal der snart gang i kort produktionen igen,når de 12 tags er overstået

Anonym sagde ...

Tillykke til de 2 vindere.. og at vælge sig et nyt husdyr er skam en alvorlig sag - det skal jo gerne følge een i tykt og tyndt i mange år fremover, så en time er da bestemt ikke for meget ;-)
Mange hilsner fra Tina M.

Jean sagde ...

Ihhhhhhhh hvor er det bare helt fantastisk at komme herind på en svær dag og få den overraskelse at være blevet den heldige vinder af et spændene blad jeg længe har ønsket mig at se i :)
Stort tillykke til Jytte også med Præmien :)

Ihh det altså også spændene i de build a bear butikker, men desværre ret dyrt.. Kevin ELSKER de butikker, men der er langt til købehavn bare for at kikke i en tihihi.. Men han fik sig en blå bamse med tøj og sko i en da vi var på sommerferie og han ønsker sig allerede flere bamser og tøj til hans bamse tihih... Det er en fantastisk koncept...

Rigtig glædelig 5 december til jer alle :)

Anonym sagde ...

Lisbet:
Så er der igen glade vindere - det er herligt med sådan en overraskelse, helt uden for mærkedagene.
Nu må vi se, hvem der får fingre i julegaven - den gad jeg nok eje:)

Annette / aka sagde ...

Tillykke til vinderne - og tak til dig for din tålmodighed med Fifty.
Dejligt billede af en glad pige med sit nye husdyr. 1 time er da ingenting i sådan en butik !

Jeg tror ikke lige jeg får lavet kort denne gang.....beklager. Men mon ikke jeg kommer i gang igen - engang.

May Britt sagde ...

STORT tillykke til de 2 vindere...

Karina Beck sagde ...

Tillykke Jean og jytte. Heldige jer!
Alle i HQ må have en god dag.

Margit sagde ...

STORT til lykke til Jean og Jytte... lækre præmier ;o)
Og dejligt at se at Fifty er kommet i aktion igen... nu varer det jo ikke så længe inden han skal igang med at slæbe kasser og pakke kort... er han gået i træning?? eller sover han stadig jævnligt på sofaen??
Fint billede Vikke... hvor ser det ud som om det var en præmie der landede det rigtige sted =0)
Til lykke med det nye husdyr...

Anonym sagde ...

Jeg må også sige tillykke til de 2 heldige vinder.
Knus Bodil

Anne Thormose sagde ...

Stort tillykke til vinderene. Sikke nogle dejlige gaver at få her i julemåneden.

Annette sagde ...

Ønsker vinderne tillykke, og håber jeg kan nå at lave lidt LOVE-kort, inden deadline.

Bettina Hobel sagde ...

Stort tillykke til Jean og Jytte. Så må vi se at komme i gang med lidt kort til kassen, så der er lidt til det næste hold soldater der skal derned.
Det er et fint billed af Vikkis datter. Hav en god dag.

Iben sagde ...

Tillykke til november måneds vindere - godt at ham Fifty tog sig sammen og makkede ret :-)
Sødt billede af Vikkis datter - og så kommer jeg lige i tanke om at jeg da vist også har lovet dig et foto af vinderbamsen herhjemme.... Hmmmm, må lige tale lidt med den unge mand om det imorgen.
Glædelig december hilsen

Jytte sagde ...

Ihhhh, TAK !!! Knuuuussss til både Charlie og ikke mindst Fifty ... <3

Jytte sagde ...

Ihhh, hvor er jeg bare g l a d for at ha' vundet den lækre præmie .. 1000 tak :)

Anonym sagde ...

Tillykke til Jean og Jytte sikkert en dejlig julegaver, det var sjovt at se Ziggie op på skærm (jeg vidste ikke det ville vises på blog !)det er hendes 8 års fødselsdag idag så det var et ekstra "overraskelse" til hende, så tak for det.Jeg vil set igang med kort produktion når jeg er færdig med at pynt hus op til jul.Mvh Vikki

EttenA sagde ...

Stort tillykke til vinderne!!
Så skal der gang i kortproduktionen, når julen er overstået :-)