tirsdag den 8. november 2011

SIDSTE NYT/Read all about it - NYT fra Scrap-a-Mania nu med VIP foto!!

Indlæg nyredigeret her til aften - da to fotos var faldet ud af indlægget.

Allerførst har jeg idag set på Scrapsisters, at der er en artikel om Scrap-a-Mania i avisen her http://www.sn.dk/Indsamling-til-hobbymesse-i-Roskilde/Roskilde/artikel/162353 og sørme om ikke Fifty "Linselus" har charmet sig med på hele 3 fotos i billedserien. Dejligt at der samtidig er LINK her til hjemmesiden så endnu flere kan finde herind. Tak til Jeannie der var bag kameraet!  =0)

Det var også en helt specielt fin dag, hvor Fifty sov lige til vi var fremme i Roskildehallen, men heldigvis var der en lille veninde der kunne hjælpe ham i uniformen - så han var klar til at stå vagt ved sin lille grønne kuffert med bamsekiks og sit grønne æble med vingummibamser i. Indholdet af kortkassen voksede i dagens løb, der var bl.a. næsten 100 kort fra Randi og Egon og deres kunder (Hobby & Mini i Eskebjerg), der havde holdt en Lav kort til Operation Skriv hjem aften for nyligt. Dem blev Fifty og jeg rigtig glad for. Derudover kom der 6-7 bidrag fra OSH kortskitse konkurrencen og flere poser fra jer der havde lavet kort derhjemme, som I afleverede. Weekenden indbragte i alt 372 kort - nogle få var julekort - men som jeg før har sagt - vi lagerfører gerne til senere forsendelse. Dette fine antal bringer os OVER 12.500 kort i alt fra vi startede OSH i maj 2010 - hvor VILDT er det lige - og så klager PostDK over at folk sender for få breve? Her kommer en collage fra dagens start:


Kortet til OSH-kortkonkurrencen skulle indeholde en Oval, noget der var Scallopkant på og et Hjerte - altså OSH på et kort - og det gjorde samtlige fine bidrag - vinderen blev det blå kort med blomster og stempel og præmien var sponsoreret af Fifty's ven Smiley - dette lækre julestempelsæt:


Og så kom dagens store overraskelse - for mig og flere andre. Vi fik pludselig FINT besøg af en soldat i ørkenuniform. Det viste sig at være Bettina O´s søn Mike, der skal til Afghanistan til marts. Han ville gerne overrække OSH en MEGAboks med chokolade og karameller til alle jer der bidrager med jeres fine kort og Bettina fortalte hele salen, at det selvfølgelig var hårdt at sende sin søn i krig, men også hvor meget det betød at vide, at der var mennesker der ville bruge deres tid på at lave disse fine kort til soldaterne og deres pårørende. Uden at overdrive kan jeg fortælle, at man måske for FØRSTE gang på et arrangement med 200+ kvinder kunne høre den berømte knappenål falde til jorden og jeg fik besøg af flere bagefter der havde haft en "aha-oplevelse" ved at se en af "gutterne" IRL og i uniform.

2 seje fyre på en gang!

Jeg fik en god snak med Mike og hans mor og far og sørme om ikke Mike var frisk nok til at blive foreviget sammen med Fifty. Fifty var MEGET stolt over at møde en rigtig soldat. Mike lovede at passe godt på sig selv og selvfølgelig at skrive hjem. Chokoladeboksen blev flittigt besøgt resten af SAM - men der er bestemt nok til næste gang OSH er på turne og den er nu gemt et godt sted, hvor små bjørne (og andre slikmunde) ikke kan nå den.  =0)

Jer derhjemme må desværre nøjes med at kigge på billedet her og savle lidt på skærmen.


TAK til alle OSH's støtter - både jer der laver kort og jer der fodrer den lille gule sparegris. I løbet af SAM fik vi også ikke mindre end 4 sponsorgaver - så dem hører I mere om efterhånden som de bliver brugt.

21 kommentarer:

Margit sagde ...

Tak for en fin billedcollage og din fine tekst om præmier, konkurrencer, gaver og hændelser.
Det var en SUPER week-end.
Go' dag til HQ...

Karina Beck sagde ...

Sikke et flot antal kort, I fik med hjem! Ja, det blev meget virkeligt da Bettina fortalte om det.
Tak for det kæmpe arbejd HQ også gør!

Jean sagde ...

Sååå fedt med presse omtale, det fortjener i virkelig :)

Det var meget rørende at høre Bettina stå og fortælle, det gav bestemt kuldegys over HELE kroppen!!
Rigtig sødt af dem at have den dejlige store dåse slik med..!!!

Dejligt at hilse på jer igen :)

Mio sagde ...

Tak for dejlige billeder, det var bestemt en rigtig god weekend på alle måder. Det var en vild oplevelse, da Bettina talte, der blev helt stille, og når vi kiggede rundt løb tårerne ned af vores kinder. Der skal noget til at få 200+ qvinder til at tude på engang.
Vildt godt gået .

Tak for det kæmpe arbejde HQ laver.

10na sagde ...

Fantastiske billeder, fantastiske kort I modtog, fantastisk historie med soldaten, fantastisk gevinst og fantastisk arbejde du gør.
Kh 10na

Dortesjs sagde ...

super flot antal kort i fik med hjem. ja det må jo være ekstremt hårdt at skulle sende sin søn i krig, nu må vi snart håbe at de alle skal trækkes hjem. det har varet længe nok efter min mening og vi har mistet alt for mange ;O((
Iøvrigt smadderhyggeligt at hilse på dig.

Cecilie sagde ...

Sikke en oplevelse! Jeg ville ønske, jeg havde været der. Det er dejligt at vide, at vores kort giver mening og betyder noget, der hvor de kommer frem.

May Britt sagde ...

Sikke fine billeder og dejligt med alle de nye kort... ser bestemt ud som om i har haft en rigtig god weekend i Roskilde...

Mette sagde ...

Ja..uha...den trak tårer. Hyggelig weekend i godt selskab, og flot at få næsten 400 kort med hjem...vi knokler videre ;-)

Anonym sagde ...

Det er altid dejligt at have OSH med på scrap-a-mania!!
Skønt at se indholdet i kassen vokse i løbet af weekenden.
Men hvor er billedet af Mike og Fifty? - og jeg vil bare lige sige at der var mindst 400 i hallen da Betina og Mike var "på banen" og det var vist langt de fleste der kneb en tåre!
Lisbeth Z

Heidi / Heroly sagde ...

Det hele lyder fantastisk - jeg gad godt at have været der og oplevet så mange musestille rørte kvinder. Mon ikke besøget gav lidt ekstra energi til fingrene, så der kom ekstra mange kort i kassen?

Annette / aka sagde ...

Det var flot omtale - og sikke en dag det også har været.
Fint med dagens kort-høst, og jeg tror da også, at et besøg af en "rigtig soldat" (spring dette over når du læser for Fifty)kan gøre det hele lidt mere realistisk. Så mon ikke der kommer gang i kortproduktionen flere steder nu.
Tak for dejligt referat - når man nu ikke selv kunne være med !

Anonym sagde ...

Sikker et super weekend jeg gik glip af..absolut fantastik billeder af Fifty og Mike...Ilove a man in uniform, så var det ekstra dejlig at har To i samme billeder ! så tak for det.Mvh Vikki

Anonym sagde ...

Tak for de manglende billeder!!!

Lisbeth Z

Gitte sagde ...

Uh ja det trak vand da Bettina O fortalte om hendes søn. Da jeg vendte mig om og opdagede at hendes søn Mike var med, så kunne jeg ikke holde på tårende.
Har heller aldrig oplevet Roskilde Hallen så stille før, som i de min. da Bettina snakkede.
Et rigtig godt billede af de 2 seje soldater.

Sikke mange kort I fik slæbt med tilbage til HQ. :)Tak for det kæmpe arbejde som HQ laver.:) Forsætter med at lave endnu flere kort til det super gode formål. :)

Nikolette sagde ...

Det var rigtig smukt, da Bettina talte til os. Det er så skønt med alle de tilbagemeldinger, der er kommet, men den i lørdags er uden tvivl den, der har rørt mig mest. Og det var jo ikke sket uden Charlies fabelagtige indsats.. så klap dig selv på skulderen Charlie :D

Bettina Hobel sagde ...

Hej Charlie og Fifty, og alle jer der skriver og læser herinde.
Først vil jeg gerne endnu engang sige tusind tusind tak, for at I bidrager med kort til OSH, og gør at de pårørende til de udsendte soldater kan få en hilsen. Men min største tak går nu til Charlie for det kæmpe arbejde du gør, uden dig og Fifty havde det ikke kunne lade sig gøre:o).

Jeg vil også godt takke alle de søde scrapper der kom forbi mig om lørdagen, og lige gav et kram eller fik en snak om det at skulle sende sit barn af sted. Som jeg sagde sidste lørdag, så er jeg stolt over at min søn har beslutte at han vil ned og hjælpe i Afghanistan, men samtidig er jeg rigtig ked af at han skal af sted i krig.

Jeg skulle hilse fra Mike og sige tak og at han selvfølgelig kommer igen, når han kommer hjem fra Afghanistan.

Mange hilsner
Bettina

Dortesjs sagde ...

aj og så er jeg jo lige kommet med i baggrunde af et foto..

Jeannie sagde ...

Det var en ren fornøjelse at møde jer på SAM :) Jeg er super glad, for at få lov at have taget billeder, og vider formidle det til pressen. Det fortjener i :) og jeg gør det gerne igen.
mvh Jeannie.

Jean sagde ...

Hov kan se jeg har været logget ind som Positive tanker da jeg kommenterede her ;) Men det nu bare mig tiihih :)

Anonym sagde ...

Det er nu alligevel en imponerende mængde kort, der er blevet produceret i den tid OSH har eksisteret..
Mange hilsner fra Tina M.