søndag den 15. maj 2011

Weekend-WAUW # 19 - JO - søndag er stadig weekend - så her er nyt og kort!

Jeg var lidt smart da jeg besluttede at kalde disse indlæg weekend-wauw!!  Det betyder nemlig at jeg kan smide noget på fredage når jeg har tid til det eller søndag de gange jeg har for travlt til at nå det - og denne uge var en af dem.

STOR hilsen til de der deltager i Anja's hobby's OSH-kortevent i dag og TAK til dig Anja for initiativet! =0)

Der kom faktisk stadig dejlige pakker med kort her i slutspurten - så TAK til Lisbet M fra Lystrup og Lisbeth Z her fra Sjælland - deres kort får I at se senere på måneden - for vi har STADIG masser af kort at vise - og så havde jeg lige en lille familieslutspurt her i huset - hvor Mie kom hjem for at hjælpe med at nå et RUNDT tal til denne forsendelse. Vi kunne ikke nå det runde tal vi havde sat os for - men i min verden er det et meget RUNDT tal vi nåede denne gang:

                    888 flotte kort er klar til pakning som sker i dag!!

TUSIND tak til alle I derude der har del i dette fine tal - samtidig rykker totaltælleren for 2011 fint fremad mod det må vi har sat os for året 2011 og vi har jo MANGE måneder og en julekortsopgave der kan rykke godt i tallet foran os!  TAK fordi I fortsat støtter op om projektet - det betyder så meget for en masse familier rundt om i landet (og selvfølgelig for os her i HQ - der får mere lyst til at bruge tiden når vi ser og hører at I stadig er derude...) 

Jeg læser jo ALLE kommentarer - og denne fra Iben (Multiscrap) vil jeg lige dele med jer:
Super skønne kort. Det er altid dejligt at smutte her forbi - både for at se hvordan det går med tælleren, men dette er også stedet hvor man nemt får et overblik over alle de forskellige slags kort der bliver lavet for tiden. Her er der altid en idé at hente hvis man er løbet tør for fantasi :-) Tak for det store arbejde du gør med at fotografere og vise alle de donerede kort. God week-end hilsen Iben

Jeg har længe sagt dette må være Danmarks største kortgalleri - dejligt at få sådan en tilbagemelding og vide at I kan bruge al den inspiration der er samlet herinde!!!

NOK snak - her er nye kort at kigge på - først fra vores lille slutspurt - det blev til kagekort hvor vi har haft gang i de ark vi havde på lager med kager på. Ene serie har vi kaldt "Kaffe & kage" og den anden er nogle Cupcake kort!

 Skønt at få brugt nogle af de nye punches der blev indkøbt på SAM, hvor diverse kagepapir også kom med hjem. Øvrigt papir er fra restekassen - disse kort kan bruges som de efterspurge kagekort - men også være en hilsen til en fødselar hvis det er det man skriver indeni kortet.

Så springer vi lige i rækkefølgen lidt - for disse kort er fra kassen fra Annette (aka) i Haderslev der kom her til slutspurten. Hun havde meget sødt skrevet, at jeg ikke behøvede at fotografere hendes kort til bloggen. Beskedenhed er jo en dyd - men dælme om jeg ville snyde jer andre for disse fine kort. BASTA - så her er de - først et med embosset baggrundspapir med den passende tekst Post Card, et der har facon efter en fin Spellbinders die og har fået et lækkert Hero Art stempel på forsiden et stjernekort og et fint pyntet blomsterkort i friske farver:

 Her et par søde kort med Webster papir og sommerfugle og mønsterborter, MUMS ikke og lur mig om ikke de bevidst er skåret, så det lige er disse tekster der kom på???:

Ugler - vi elsker jo stadig ugler - her i en festlig, farverig version der glimter lidt (på den tilladte måde, hvor det er papirer der er født med glimmer der sidder HELT fast). Enkel opsætning der bare VIRKER:


Sarte farver og smart opsætning og endnu et Webster ark - her som til lykke kort med lækkert bånd og perlebrad!:

Og her kommer en række til lykke med dagen kort i flere fine udgaver - og se lige hvor forskellige de er selvom det er samme skitse der sikkert ligger bag - blomster og bånd og runde hjørner gør noget ved et kort ikke?? Og de andre fine er så mindre feminine og kan bruges til både herrer og damer!: Og her til sidst gang i Spellbinders igen og den skønne MS sommerfugle punch - hvem kan leve uden sådan en ?  Jeg kunne heller ikke - og den bliver flittigt brugt:


De tomme kasser kalder, så jeg vil gå i pakkeriet i et par timer - Fifty kalder og at slippe ham løs med en taperunner alene er nok IKKE en god ide  =0).  GOD søndag allesammen!!

10 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

888 er sørme et flot tal! Jeg nåede det ikke denne gang. Sådan er det når hverdagen pludselig er travl.
Lækre lækre kort.
God søndag.

Anonym sagde ...

Sikke fine kort og så så mange,det er et dejligt rundt tal. Og ja, jeg tror også at denne side er Danmarks største kort samling. Det er så dejligt med så mange ideer samlet på et sted.
Bodil

Anonym sagde ...

Lisbet:
Ja, for mig er det også en kæmpe instpirationskilde at se på OSH bloggen. Tænk, at små stumper farvet papir kan kombineres i det uendelige. Det er da fascinerende.

May Britt sagde ...

Puha lyder som en travl søndag forude... men da dejligt med alle de skønne kort og ja henter også inspiration på den største kortsamling her...

Marianne1972 sagde ...

Jeg kan osse kun skrive WAUW WAUW WAUW. Det er utrolig som der bliver produceret kort. Og det er utroligt så flotte de er. Jeg er glad for at jeg ikke skal vælge en favorit imellem dem.

Mio sagde ...

Py du har travlt ; ) 888 er rigtig godt gået, og jeg gir dig helt ret, i at vi da ikke skal snydes for AKAs kort, godt du selv kan bestemme ; )

Så mange super flotte kort, altid dejligt at kunne kigge bloggen igennem hvis man står og mangler inspiration.
Fortsat god søndag.

Jean sagde ...

Synes det er et rigtig flot antal kort !!!!

Rigtig lækre kort der igen igen vises frem ;)
Som skrevet før er denne side også min inspirations side.. Jeg kopire de kort ind i en mappe på computeren som jeg er helt vilde med og så kikker jeg i den mappe når jeg mangler inspiration :) Synes det rigtig dejligt :)

Anonym sagde ...

Ha-ha.. jeg kan godt huske, hvordan det gik sidst Fifty skulle hjælpe med klistermærkerne - så Fifty alene med en taperunner, bør nok undgås!..
Mange hilsner fra Tina M.

Mette sagde ...

888...fint tal ! Jeg kan pludselig se anvendelse for en TH-embossing-fidus som jeg købte på
SAM ;-) Søde kort...

Anonym sagde ...

Superflot tal! Jeg er rigtig glad for at mine kort nåede frem.
Kortene er altid god inspiration, det er tit der bliver kopieret et billede til min egen inspirationsmappe.
Lisbeth Z