fredag den 10. september 2010

121,5 cm - sådan !!!!

RYD FORSIDEN - ALLE MAND PÅ DÆK - STUEN RET - ATTENTION !!!

Ja der skal store bogstaver til - for NU er der virkelig nyt her fra OSH - og som lovet får I lov til at være med HELE vejen - for uden alle jer kan det jo slet ikke lade sig gøre. Hvis jeg kunne være en flue i næste uge, ville jeg gerne være en flue på væggen i Afghanistan (bare denne ENE dag) og se hvad der sker, når vores kortkasser begynder at ankomme og bliver pakket ud! 
 OBS dette indlæg ligger øverst i et stykke tid, men kig længere nede - der er de nyeste indlæg !

STOR tak for jeres flotte bidrag indtil nu - og bliv endelig ved, for nu ruller karavanen, læs detaljer under billedcollagen:

I går var det store pakkedag her i Allerød - kortene blev med nænsom hånd sorteret, så alle destinationer får en god blanding af de forskellige emner og pakket i plastposer med en lille fin strimmel TIGERbutik tape med blomster på som lukning - der er jo kvindehænder bag - så brun pakketape var FOR kedeligt, ikke?

Ganske som vores første mål var - blev alle enheder i Afghanistan betænkt med en pakke og der skulle være 1 kort pr soldat. Det betyder at Libanon og Kosovo (ialt 300 personer) lige må snurre videre på kogepladerne indtil jeg har fået flere kort bl.a. i Tåstrup d. 11. september og til Convention på Fyn 2. oktober - så PLEASE husk at tage dem med og lav endelig så mange I har tid og lyst til! Kortdage (både private og butiksarrangerede ser ud til at skæppe godt i kasserne og være hyggelige, så dem kan vi varmt anbefale).

Kassetårnet måler 1 meter og 21½ cm - det er da en FLOT start - og der er også et billede af vores bagagerum inden vi kører afsted. Som I kan se er der GOD plads i en Citröen C5, så kom bare an, vi er friske på endnu flere kasser  =0).

1½ time senere - øjebliksbillede af rundkørslen lige før Vordingborg - på rette vej og snart fremme. Så kommer billede af undertegnede, der leverer kasserne til J. den ene af vores 2 hjælpsomme og flinke kontakter hos Det danske internationale Logistikcenter i Vordingborg - stedet der håndterer AL transport til og fra de danske FN/NATO styrker. Vores pakker er nu i de BEDSTE hænder og flyet afgår på onsdag 8.9. TAK for i dag til DANILOG og tak til min privatchauffør/mand som med næsten 40 års tjeneste i forsvaret var guld værd at have med på turen - som belønning fik han lov til at give en bid brød og en øl i strålende sol på gågaden i Vordingborg, så det er også lige foreviget!

Sidste 2 fotos viser den nu næsten TOMME kortkasse med et lille ensomt påskekort. Det blev sorteret fra og gemt til senere brug og så er der lagerkassen med 154 julekort, der også først bliver sendt afsted senere.

Med i hver kasse var et brev fra OSH med vores gruppefoto fra SAM og en hilsen/information om projektet og denne blog, Brevet kan ses i min egen blogheader p.t.

OG - så skal I selvfølgelig nok blive de første der bliver informeret når vi hører dernede fra. Endnu en gang mange TAK for jeres medvirken til at første forsendelse er blevet en realitet og spred endelig rygtet - vi kan sagtens være endnu flere om at sprede glæde og på denne måde støtte vores soldater og deres pårørende !

TAK hvis du har læst med hele vejen hertil - men jeg havde jo lovet at dele oplevelsen med jer !

og HUSK at flage på søndag, hvis du er den lykkelige ejer af en flagstang !!!

8 kommentarer:

Majer sagde ...

Uha sidder her med røde ører over at jeg ikke har nogle kort med i nogle af kasserne. Men til gengæld har jeg en lille stak som er klar til aflevering d. 11. sep :-)

Men vil bare sige tillykke med den første sending. Det er super flot gået... og nu er det ligesom rigtig i gang!! :-)

Karina Beck sagde ...

Hvor er det spændende, at kortene er lige ved at være fremme...!!!!
Godt gået Charlotte!

aka sagde ...

Bare såååå godt gået. Kan faktisk ikke lige finde ordene, der passer til denne dag. For sikke et arbejde der ligger bag - overalt i landet og hos dig.
Og tak for fyldigt referat.
At din mand så også fik lov at give dig frokost, jamen hvor heldig den mand dog er !!

Mio sagde ...

Super dejligt at de første kasser er kommet afsted : ) kan godt forstå at du meget gerne ville være en flue, det bliver spændene *GG*
Godt gået af alle mand : )

Anonym sagde ...

Der er et flot billed af det flotte arbejde med pakning og kørsel til Vordingborg, det er en skøn tanke at nu er alle "vores små" på vej til det store udland, så må vi håbe at de bliver godt modtaget og brugt flittigt.
Forhåbenlig hører vi også der nede fra :0).....
Knus svigerinden

Gitte sagde ...

Det er bare alletiders og så spææææænde, at de første kasser er sendt afsted. Glæder mig til at høre mere.

Så lige på din tæller, at jeg var gæst nr. 1000 :-)

Nikolette sagde ...

Så gik det hele lige pludselig op i en større enhed, hvor skønt! Så må vi arbejde videre på den næste sending :-D

MULTISCRAP sagde ...

- og her fra Multiscrap kan vi i morgen til Scrap'n'dream aflevere en fyldt klodskasse med kort modtaget fra vores kunder :-)

Dejligt referat og tak for tilhørende fotos.

Ses imorgen.

Iben