søndag den 27. juni 2010

Status efter første måned - jeg ved der er mange kort undervejs !

En måned er gået siden OSH så dagens lys og jeres opbakning har været imponerende. I uge 26 får jeg besøg af et par skønne scrappere og vi har sat hele onsdagen af til at færdiggøre de kort der er i hus til den tid og selv lave nogle flere. Lige i starten af juli håber jeg så at vi sender vores FØRSTE kasse kort afsted og hurtig derefter skal vi jo så gerne sende den næste et andet sted hen. Jeg glæder mig utroligt til at kunne skrive til jer herinde at kassen er sendt afsted - I bliver de FØRSTE der får det at vide - også når/hvis vi hører fra modtagerne.

Så sidste nyt lige nu er - at jeg kommer til at opdatere med fotos af nye kort og forhåbentlig får tælleren for modtagne kort et ordentlig nøk opad i uge 26 - så hold øje med siden her.
Helt uden fotos kan jeg ikke slutte dette indlæg, så jeg har lånt et billede af nogen af de kort jeg VED kommer herhjem på onsdag (TAK til Margit for indsatsen og for billedet. Der er 110 stk - imponerende).
Så mange har selv ikke jeg lavet endnu, men uanset hvor få eller mange I hverisær kan lave til OSH, så bringer det tælleren opad. Og inden længe et smil på læben hos de familier der modtager kortene.  TAK for jeres støtte og spred endelig budskabet - vi kan være mange flere.  =0)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er da utrolig så mange kort der allerede er blevet designet til dette skønde formål, godt gået piger, og god arbejdasyst til jer 3 tøser på onsdag hos Charlie.
svigerinden

Engel sagde ...

Sikke en masse kort - og hvor er det dejligt at se, hvor mange der støtter op om sagen... Et praktisk spørgsmål... må man bruge glossy accent? Det glitrer ikke, men kan give vand-dråbe effekter på blomster osv? Jeg har allerede flere kreationer i støbeskeen :o)