fredag den 21. oktober 2011

WeekendWAUW #42 med flere fine julekort!!

Så blev det weekend igen! Og her på Sjælland med løftet om pænt vejr. Vi kan stadig vise julekort fra fotolageret. I dag er det flere forskellige, der står bag mesterværkerne:

Altid hyggeligt når der sidder en af Fifty's gule sedler med et NYT navn på en pose kort, når vi har været rundt i landet - her er det Anne Nygaard S. der har julehygget:

 Stemplede juletræer på hhv. nodepapir og embosset baggrund. QK Moxie God Jul og perler på det nederste kort og julerød sløjfe på det øverste.

 Og flere stemplede juletræer og en sød honningkagemand pryder disse kort - igen med sløjfe.

 En Spellbinder label die danner baggrund for den fine engel og God jul - og Rudolf pryder den lille bunke kraftkort ved siden af. MANGE TAK til Anne fra Hundested.

Pips havde lavet flere kort da vi mødtes til Convention - bl.a. disse Fine Fif kort. Mange TAK for dem:Fine kort som jeg desværre IKKE kan sætte navn på kommer her og senere i indlægget. Og det var så en såkaldt "blondinefejl" her fra HQ - sorry Iben fra Fyn - det var jo DINE kort - godt du lagde en kommentar til mig og huskede mig på det TAK =0) :

 Engle og nisser på julerødt - så bliver det ikke mere julet, vel?

 Julepapir og jule tag - og prikker med 3 hvide julestjerne og fine bling i midten af blomsten.


Julekort efter OSH fif no 1  - mange forskellige modeller fra Hanneby (som jeg også mener er ny her hos OSH?) øverst med grønne knapper og nedenfor med de røde og brune.  .Og nedenfor også fra Hanneby kort med rød/grønt og julestjerner. Supersøde TAK for det Hanneby!!!

Og her flere af Ibens kort:

 Sødt papir og fine farver - med kantborter og rød juletape som pynt.

 2 små vintage julepiger med fin MS bort og julehilsen.

Endnu en ny Luz fra "Scrap i Billund" kassen med disse prikkede røde og grønne kort med julehilsen og blomster - også tak til dig!

Og så var der en pose med hilsen fra Papirposens kunder - der havde været samlet til en hyggekort aften inden Convention - MANGE TAK til jer også!

 Først 4 kort med fine dies der skær og embosser - her er snemanen - julekransen og kristtjørnbladene nye for mig.

I samme pose disse enkle men SØDE julepakke kort  - rigtig god ide!:


Et kort der ligner et af Fif'ene men det kan være et tilfælde, her med små stempelmotiver der er let farvelagt:


Og der var også nogle "ikke julekort" med i posen.


Tags og stempel motiv på blomsterbaggrund og med lille fin Chipboard med tekster.

10 kommentarer:

May Britt sagde ...

Altid dejligt at følge denne blok... får super mange gode ideer og blir altid i godt humør af at læse og se de dejlige billeder...

Fnuggi sagde ...

Kære Fifty og Charlie.

Sikke mange fine kort I får lagt ind på blokken. Det er rigtig dejligt at så mange vil give et bidrag for at hjælpe og støtte andre. Men var det ikke for Charlie og hendes engagement så blev alle vores fine kort hverken samlet ind eller sendt til soldaterne. Så jeg vil hermed gerne på egne og sikkert også andres vejne sige tak til Charlie for hendes store indsats!

Med venlig hilsen
Diana

Iben sagde ...

Altså søde Charlie - det må være julekorts travlheden der er steget lidt til hovedet - for alle de kort du viser i dag som du ikke ved hvem har lavet - ja, de er fra mig og blev afleveret MED BREV og hilsen på Convention - ti hi.....

Anonym sagde ...

Wow saa mange flotte kort at kig paa, og det er kun fredag... kommer der flere over weekend ? og det er alle tiders at se kort fra "de nye".Der var ogsaa mange super kort paa tirsdag..FAB "grisekort".MVH Vikki

Mio sagde ...

Dejlige julekort, tak for inspirationen : )

Annette / aka sagde ...

Sikke mange fine kort igen - og sikke mange forskellige måder julekort kan se ud på.
Tak for mere inspiration.

Anonym sagde ...

Herligt med nye navne og dermed også nye design, fine kort med julens farver og motiver.
Bodil

Heidi sagde ...

Mere dejlig juleinspiration - tak for det.

Margit sagde ...

Synes altså er det er overraskende mange modeller der kan produceres ud fra Cecilies FIF # 1-4...=0)
Dejligt med flere go'e idéer og nye navne der vil være med...
Håber HQ har nydt week-end'en ;o)

Anonym sagde ...

Hejsa Charlie og Fifty..

Sjovt at se mine egne kort her på bloggen.. Det har været en fornøjelse at lave kort til jer, jeg er allerede i gang med flere .- nogle ting i mangler mere end andet ??

Knus fra Hanneby