lørdag den 1. oktober 2011

Weekend WAUW #39 - Tidligt - for vi var tidligt klar til Convention i dag

Frivillighedsdagen var fredag  - men vi ved jo, at der næsten hver eneste dag er "nogen" der hjælper OSH et eller andet sted i landet - så vi fejrede den allerede torsdag aften hos Love2scrap der havde indbudt til OSH-julekortslutspurt.

Og Fifty og jeg fejrer den igen lørdag til Convention på Fyn. 

For det er dagen man skal HYLDE de der laver et frivilligt stykke arbejde - og selvom vi ikke er en autoriseret organisation  - så skal jeg da lige love for at I allesammen gør en kæmpeindsats for sagen. Og det er jo præcis det frivilligt arbejde drejer sig om - at vi så også formår at hygge os gevaldigt mens vi gør det er jo bare et ekstra PLUS, ikke???  TAK til jer allesammen fordi I er der og for det I gør!!!!

 Rundt om bordet sås: Pia, Noah, Kathrine, Dorthe  - og på den anden side Stine - som vi kun kan se hænderne af denne gang - Birthe som havde rejst sig fra den anden side - Gitte, Helle, Mie og Ane. TAK for en hyggelig aften og UHA vi var flittige. Lisbeth Z, Mette H, Mio og FTZ havde været forbi med deres kortbidrag så kassen fik hurtigt top på.

Fifty er passende imponeret - og står allerede og tripper lidt for at få lov til at tælle. Vi ventede dog til vi kom hjem. Der var IMPONERENDE 274 julekort og 19 generelle kort - dvs. 293 stk - lige til at få Rudolfs næse til at vokse et hak!! Derudover er der kommet pakke fra Vikki igen, fra Aase S. igen og fra Kreative Fornemmelser - så denne aften kom vi over julekortrekorden fra 2010 (som var 2.060 julekort) . Dvs. vi i år kan tilbyde soldaterne muligheden for at vælge deres julekort, fordi de ikke vil blive revet væk på 5 minutter - og det er jo DEJLIGT!

Læg hertil et endnu ukendt antal kort vi håber at få med hjem fra Convention - vi GLÆDER os til at vende tilbage med det TOTALE antal OSH Julekort i løbet af næste uge - hvor vi samtidig pakker kasser non-stop til vi er færdige.

Og i dag viser vi nogle kort fra Cecilie - der udover at stå for vores 14-dages FIF også har nået at lave en MASSE fine julekort til OSH:

 Her fire eksempler på måder hvor små rester og lidt pynt af yderst forskellig art kan fuldende billedet af et sødt julekort. Cecilie har RIGTIG mange stempler og er så god til at få dem brugt.

 ALT er stemplet på det lille kort med fuglen i træet.

 Teksten og de tre små stjerner med bling i passer perfekt sammen, ikke?

To ternede kort med et sødt stempel med plads til at ønske glædelig jul. Et kort med firkanter der har fået runde hjørner hist og pist og hvor den ene af de 6 firkanter er udskiftet med en filtbort og en stjerne..

Ganske enkelt opsætning - men cirkelpynten og den måde de små knapper er fastgjort på gør det helt specielt. Lidt svært at se, men prikkerne er glaserede.

 Ved ikke hvad dette papir hedder  - men skøn lille fræk rød fugl.

 Sjov ide med et hvidt karton øverst med stjerne"huller" der giver et kig til det glaserede karton nedenunder.


Og de sidste Ceciliekort i denne omgang - stempler og papir og se lige den sjove effekt det giver når et ark mønsterpapir der måske var for lille bliver klippet over med en mønstersaks - og de to stykker sættes på det hvide kort med plads til et tekst stempel mellem stykkerne.

September måned forlader os på smukkeste vis - og hermed er månedens kommentarkonkurrence slut. Cecilie og jeg finder vindere af hhv. den konkurrence og Cecilies julekortsfif og vender tilbage med navne på de heldige og dygtige vindere i starten af uge 40.

8 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Åh, hvor fin inspiration til julekortene.
Tak for det. Cecilies klare design er bare et hit hos mig.

May Britt sagde ...

Ser ud som om i havde en rigtig hyggelig dag hos love2scrap... og dejligt med endnu flere kort... og utrolig så søde alle Cecilie's kort er... ja man skal nok blive bedre til at bruge alle sine stempler.. hi hi... forsat god weekend på convention...

Margit sagde ...

Om jeg forstår det stadig kan lade sig gøre at vise SÅ mange SÅ lækre og SÅ forskellige julekort...
Dette må være...
VERDENS STØRSTE OG BEDSTE IDÉBANK FOR LÆKRE KORT!!!
Jeg imponeres hver gang du har haft travlt med kameraet. Håber du og Fifty nyder jeres tur til Middelfart... jeg glæder mig til at "røre ved kort" lige om snart ;o)

Heidi sagde ...

Det ser super hyggeligt ud til kortaften hos Love2Scrap - og sikke mange kort I fik med hjem.
Cecille er super dygtig, det er jeg slet ikke i tvivl om. Sikke mange forskellige skønne julekort hun har kreeret. Imponerende - og dejligt mange ideer at lifte ;)

Karina Beck sagde ...

Hvor ser det hyggeligt. Ærgeligt, at jeg ikke har kørekort og kan komme rundt til de hyggeaftener.
Flotte kort.
Rigtig god fornøjelse til Convention!!!!!!!

Anonym sagde ...

Uha, det bliver spændende at se det endelige antal af julekort i Rudolf's næse.
Håber, du og Fifty havde en god tur til Convention, og at du bliver nødt til at banke på døren med albueren, når du kommer hjem.. hænderne har du jo forhåbentlig fyldt med julekort ;-)
Mange hilsner fra Tina M.

Anonym sagde ...

Superflotte kort. Dejligt at vi i år slår rekorden. Og tak for snakken til convention.
kh 10na

Mio sagde ...

Sikke mange dejlige kort fra Cecilie, så dejligt med en masse inspiration. Tak for kigget fra jeres aften hos Love2scrap, hyggeligt, og super dejligt med alle de kort der er kommet til OSH. Jeg er SÅ spændt på hvor mange kort der blev indsamlet i går på Fynsland : )