torsdag den 6. oktober 2011

TorsdagsTAK - og en sur Fifty og 1 glad vinder tror vi !!

Så blev der tid til den store kommentarlodtrækning med Fifty som frivillig lykkens gudinde (måske for sidste gang??).  Den fine præmie fra Mette Hyldig havde sandelig sat fut i kommentarerne i september og der var jo også mange fine julekort at kommentere på - så der var hele 153 kommentarer. Nedenstående collage viser alle strimlerne med kommentarer - i midten en sød lille tag der var med nogle af kortene vi har modtaget - strimlerne i sammenfoldet udgave - Fifty med gluedot på øret - en spand fuld kommentarsnevejr daler ned over Fifty og hvor heldig kan man være - en af dem sætter sig fast på gluedotten - og udfoldet kan man vist skimte navnet på vinderen af Smash book med tilbehør - ellers røber vi det længere nede i indlægget:


STORT til lykke til Mariaseventyr - du kan maile OSH med din adresse, så kommer din præmie med posten. Og eneste ugennemtænkte ting ved denne FESTLIGE lodtrækning var kombinationen - gluedot og pels - så jeg vil skåne jer for billedet af stakkels Fifty der skulle have den fjernet igen - men kun vise "Bevismateriale 1a" i den kommende sag om Bamsemishandling:

Se lige det brune pels - UNDSKYLD FIFTY - men kvinder syn's nu det er ret sexet ikke at have for mange hår på ørerne!!! Hvor går du hen Fifty .....  OK vi ses i weekenden!!!  =0(

Vi har frivillige i ALLE ALDRE her hos OSH - og for at bevise det, har jeg lyst til at vise jer 3 DYGTIGE piger, der har lavet julekort til OSH i år:

Her først et fint kort fra LUNA fra Fyn  - Luna er 13 år og Vikki's datter:

 Sødt og sjovt kort i dejlige julefarver - og sikke nu en fin ide med at punche en blomst i en cirkel mønsterpapir, dreje den lidt og sætte den retur igen TAK for den idé!

Her er et kort fra NOAH - der var med til Love2Scraps kortaften - Noah er 10 år og har været med til SAM i rigtig mange år med sin mor Mie:

 Igen dejlige julefarver - sød diecut og fint glittet julepapir med både nisser, pingvin, julemand og snemand. Noah lavede også nogle generelle kort - dem får I at se senere.

Og her er det ZIGGIE - som er 7 år og lillesøster til Luna der har været på spil, godt hjulpet af sin mors lækre materialer:

Fint scallopkort med nuttet julepapir, blingstjerner, snefnug og søde bamsediecuts - og da jeg bad Fifty vælge et børnekort at vise frem, blev det dette (han faldt nok for den søde bamse tror jeg). Jeg viser alle 3 kort, fordi I er så dygtige - og Fifty for lov til at holde det fra Ziggie - se selv:


MANGE tak for jeres kort piger - I er så dygtige alle 3 og om 2 måneder er der nogle børn her i Danmark, der kan få et julekort fra deres far eller mor, bl.a. fordi I har hjulpet os! Hvor SEJT er det lige???

Vi er stadig ved at arbejde os gennem de mange fine kort fra Convention - og i dag er der så meget jul allevegne hos OSH, at I skal se kortene fra Anne fra Odense. Anne har hver eneste gang været fast bidragyder til kortkasserne - og her er hendes fine julekort - nogle inspireret af Fif - andre Annes helt egen model:

 Et OSH Fif kort - men se lige Anne's snedige vinduesmotiv med Julemanden i silhouet - GENIALT, ikke!

 Endnu et Fif kort med fine kristtjørn og et hjerte - og røde kort med lækker sløjfe og fint rundt julestempel.

 Enkelt men supersødt kort i rød og blå udgave - med den fine QK saml-selv julestjerne, en perle og en fin scallopbort.

 Endnu et Fif kort - og en masse søde, julede QK dies - det Fif er bare SÅ anvendeligt - ikke??

 Et kraftkarton (og TAK Anne fordi du husker hvidt papir i dine kraftkort) her med et fint farvelagt julestempel.'

Og så har jeg gemt det BEDSTE til sidst - jeg blev bare i sådan et julehumør, da jeg nåede til disse kort:


Se lige hvad nogle stykker karton, noget embosset hvidt karton - cirkler, ovaler og en sikker hånd med en saks kan trylle frem. Er det ikke den SØDESTE julemand I længe har set - og ligeså genialt, men lige lidt nemmere - et hvidt kort - en strimmel sort til bælte trukket gennem et kvadratisk spænde og to røde rektangler med takker, der laver det hvide kort til en pelskant. JULEMANDENS kofte!!!  TAK for de to sjove ideer og alle dine kort til dig Anne.

Langt indlæg - men håber I har hygget jer med læsningen.I weekenden røber vi hvem der har vundet Cecilies julepræmie i "Vis hvad du har lavet med OSH's Fif" - her ser I præmien - så kan de af jer der nåede at være med via Mister Linkie i september lige gå og vente spændt i et par dage!!!


En dygtig og heldig Fif-kortmager vil vinde denne fine præmie - med to julestempler og hele 3 ruller af noget meget lækkert ternet bånd Cecilie selv tit bruger på sine kort - jeg har set det IRL - og man kan lave de lækreste sløjfer med det!!!  HVEM mon bliver den heldige.......  kig ind igen lørdag aften, hvor I også får et nyt fif - og nu er vinderen da bare SÅ klar til sine egne julekort!!!

Kommentarkonkurrencen er selvfølgelig startet forfra her i oktober - jeg røber snart præmien - men I VED jo det er noget godt -så kom bare til tasterne allerede nu.  =0)

12 kommentarer:

Mette sagde ...

Igen skønne kort og herlig inspiration ! Jeg håber sandelig at Fifty kommer tilbage, OSH vil ikke være det samme uden ham, så du må lige finde honningkrukken og charmen frem ;-)

mariaseventyr sagde ...

Nøj Charlie du kan tro det er en glad vinder :) Faktisk en vinder der har lidt kort med i Love2scrap på lørdag ;)

Men jeg kan ikke komme til at sende dig en email via denne side da jeg ikke har microsoft office outlook. Kan du evt. sende mig en mail på mariakrumbaek(a)gmail.com så sender jeg min adresse der?! :)

og igen fantastiske kort!

hanneby sagde ...

super fine julekort - og sikke mange dygtige scrappere og kortmagere der bliver af de dygtige unger ..

Knus fra Hanneby

Jean sagde ...

Så blev Fifty lidt pels mindre tihihi :)
Hvor er det bare godt du har ham til at trække vindere på alle mulige måder tihih :)

Det altså dejlige kort du igen kan vise frem :)
Hvor bliver det spændene lørdag.. både til at se hvem den heldige vinder bliver og hvad vi får af nye fif :)

Karina Beck sagde ...

Tillykke til Maria, hvor er du bare heldig!!!!!!
Lækre lækre kort igen!

Margit sagde ...

Ejjj... kan du så finde bamse-lokke-dåserne frem, så Fifty kommer hjem igen...ham kan vi da ikke undvære, når vi skal pakke kasser!!!
Super flotte kort fra de unge scrappere... HOLD DA OP!!!
Til lykke til Maria... hvor var du heldig...
Og lækker præmie fra Cecilie...
Ren "gavebod" hos OSH...
Ses snart... også med Fifty... =0)
...håber jeg!!

Mio sagde ...

Stort tillykke Maria : )
wow sikke flotte kort, især dem fra de helt unge scrapper, hvad skal det ikke blive til : )
Vi glæder os og venter spændt til på lørdag.
Håber Fifty, er vent hjem igen, det er jo koldt vådt og mørkt derude, ikke noget for en lille (stor) bamse *GG*

Anonym sagde ...

Et stort tillykke til Maria med den lækre gevinst.
Og igen en masse fine julekort - ham julemanden er godt sød..
Mange hilsner fra Tina M.

May Britt sagde ...

Tillykke til Maria... helt vild go præmie... og igen utrolig flotte julekort... dejligt...

HenrietteH sagde ...

Super lækre og så forskellig kort... og en sød præmie..

God weekend til jer begge to..

Annette / aka sagde ...

Tillykke til Maria med den fine gave.
Og tak for endnu mere flot inspiration - også fra de unge mennesker. Der er sandelig nye scrappere på vej...

Godt du selv ved. at den behandling af Fifty ikke er i orden. Jeg kunne godt finde på at melde dig til Bjørneværnet.
Og tak fo fiffet med at fjerne ørehår med glue dots....fnis...

Anonym sagde ...

tillykke til Maria og jeg skulle også sige 1000 tak fra Luna og Ziggie de var sååå glæde for at se deres kort og Ziggie var bare helt tosset at se Fifty holder hendes kort.Glæde mig at se flere kort fra Noah sikker noget talent en flot lavet kort, det er super at vores unge vil også gerne hjælp.Tak igen Mvh Vikki, Luna og Ziggie