søndag den 2. oktober 2011

Bjørnen sover - udmattet men GLAD ....Ja dette er Fifty her søndag formiddag !!!  MEN vi havde også en LANG men DEJLIG dag i går. Vi forlod HQ 07.00 og kørte via Frederikssund med Heidi Sivsko til Middelfart (TAK for hyggelig tur til dig Heidi).

Vel fremme pakkede Fifty ud og stillede op til charmeoffensiv lige inden for døren, hvor Heidi J. havde indrettet et bord til os og til Berit fra Cancerkort. Her ses vores opstilling - vi er lige kommet og der er allerede kort i kassen - det tegner RIGTIG GODT. Især Lizette (Lam) bedes bemærke, at Fifty har droppet softicen og har et SUNDT grønt æble med på Convention!!


NEJ - Fifty - det var aftalen du IKKE skulle åbne æblet mens jeg fotograferede...  - nå så pyt - så kan du jo dele små smagsprøver ud til dem der kommer forbi.


Kassen var PROPFYLDT da vi tog hjem - og vi fik talt med en masse søde og hyggelige mennesker og IGEN var der nye navne blandt de frivillige der bidrager til kortindsamlingen - og selvfølgelig også gensyn med faste, gode kortmagere. TAK for i går til jer allesammen - ingen nævnt, ingen glemt !!!

Kl. er her 22.30 og vi er lige kommet hjem. Min søde mand stod klar med kameraet - og det havde han da virkelig ikke behøvet - for man er både lidt klatøjet og småsvedig oven på 1 hel dag med shopping og hyggeligt samvær med 250 ligesindede plus dem der kom forbi for at shoppe og kigge - men PYT - I får lov til at se, at vi selvfølgelig ikke gik i seng FØR vi havde tømt kassen og sorteret i julekort - og andre kort. Kortene på bordet er kun lidt af kassens indhold - Fifty tæller resten nede i kassen på gulvet. =0)


Herhjemme var i går kommet endnu en kasse med kort fra Vikki på Fyn, som ikke kunne komme til Convention - så de er medtaget i totalen fra i går.

Det giver et totalt antal kort fra Convention på  465 kort - heraf var 327 julekort og 138 andre kort.
FANTASTISK - 1000 tak - se lige hvad der skete med Rudolfs næse - den er nu så stor han næsten ikke kan se forbi den - mon ikke han skal bruge GPS når han snart skal flyve???

MEN det er faktisk ikke det HELT endelig slutantal for JULEKORTINDSAMLING 2011 endnu, for herhjemme var også kommet en besked fra Margit og Lam - som kommer forbi en af de nærmeste dage med et antal kort der har OSH-labels og kuverter og er lige klar til at droppe i kasserne inden vi sender.

Så vi vender tilbage med slutresultatet i samme øjeblik vi har det - og nøjes med at glæde os HELT VILDT over at vi sammen slog rekorden fra 2010 og endnu flere hjem derfor kan få en julehilsen i år!!! Lige nu er vi mere end 500 kort over sidste år - det er en imponerende fremgang så TAK til alle der har været med!!!

Også stor tak til arrangørerne af Convention for endnu et vellykket og hyggeligt arrangement !!

13 kommentarer:

May Britt sagde ...

Lyder som om Fifty og dig har haft en rigtig dejlig dag i går... og da helt kanon med alle de kort... utroligt hvad vi kan lave når vi står sammen... go søndag og hold nu en lille velfortjent pause i dag...

Karina Beck sagde ...

Wow, et flot antal julekort. Godt gået.!!!!!

Annette / aka sagde ...

Tak til dig og ikke mindst Fifty, at I kom med til convention. Det ville nu ikke have været det samme uden....
Tak til K for foto af dig i en sen aftentime. Det er rart at vide, at jeg ikke var den eneste, der havde tunge øjenlåg på det tidspunkt.....hæhæ
Det var en lang, varm og dejlig dag.

Foreløbig er det jo et flot resultat af kortindsamlingen til soldaterne.

Margit sagde ...

NØØØJJJJJ... hvor er det SEJT!!!
Spændende at se det endelige SLUTresultat...
Jeg forstår ikke, at man i HQ må sove med støvler på i sofaen!!! Pas du på, at Lam ikke får øje på det... så får han en ordentlig pædagogisk PEP-talk næste gang de er sammen!!!
Nå, men jeg GLÆDER mig til at se (IRL) og RØRE ved alle de fine kort snart!!
NYD nu søndagen... begge "farende svende" og hils K...
Knus

Anonym sagde ...

Prøver igen, nu er Rudolf da helt skeløjet, det er godt nok mange kort.
Knus Bodil

lam sagde ...

Ja den skrappe pædagog ser alt og hvad er det for en opdragelse den bjørn får....Vingummi til frokost og sover i sofaen med støvler på.....hmmm det er vidst godt, der er længe til vi ses igen. Trods manglerne i hans opdragelse, så lyder det til i havde en fantastisk dag i går og sikken en succes med alle de kort.

Pips sagde ...

Hvor ER det dejligt at du nåede så langt over sidste års indsamlede antal. Der bliver jo så noget at leve op til næste år. Du så også en anelse "brugt" ud da jeg mødte dig sidst på dagen - hihi.

Mio sagde ...

Juhuuu, hvor dejligt at der kom så mange kort : ) rekorden er slået, og der mangler stadig de sidste, det er spændene hvor mange det bliver til i alt : )
Dejlige billeder af den kære Fifty,og dig : )
Rigtig god søndag aften, hvor der forhåbentlig skal slappes af ; )

Anonym sagde ...

WOW det er bare FANTASTIK og jeg var bange for at vi kunne ikke nøje 2000 efter tal var så lange på 1700.Super julekort I har fået fornyligt,glæder mig at se flere.Mvh Vikki

hanneby sagde ...

Hejsa Fifty og Charlie ..

SUper flot gået med alle de julekort . - kan se på bordet at mine er i poserne .. :D

Rigtig dejligt med alle de dejilge kort ..

Knus fra Hanneby

Pia sagde ...

Fantastisk resultat! Det er altså helt utroligt godt gået - så mange flotte kort! WOW!
Tak for sidst ;)

Anonym sagde ...

SÅDAN!.. :-D Ups - håber ikke, jeg fik vækket Fifty ;-) ..men dejligt rekorden allerede er slået - glæder mig til at se det endelige antal :-)
Mange hilsner fra Tina M.

Heidi sagde ...

Jeg er så imponeret. Jeg har jo fået lov at se dem alle IRL. De er super flotte - og de fylder et helt værelse ;))