tirsdag den 14. september 2010

Kort fra Multiscraps kunder på Fyn og lidt ændringer på bloggen

Allerede på nuværende tidspunkt har vi været så heldige at modtage bidrag til produktionen fra nogle butikker. Det har været mønsterpapir, pynt, dobbeltklæbende tape og kuverter - alle ting der er god brug for både til kortaftener og i "postafdelingen". Støtten er modtaget i forbindelse med Scrap'n'dream, til kortaftener og som en glædelig overraskelse i pakker med varer jeg selv havde bestilt - TUSIND tak for det - der er nu en lille GLAD takkesektion i sidebaren, hvor jeg takker butikkerne.

Informationerne om "reglerne" for de kort vi kan bruge fyldte for meget i sidebaren og har derfor fået sit eget faneblade med navnet "Læs her hvis du er ny her på bloggen" - men alle der måske er i tvivl om noget er velkommen til at kigge der. Og så er startskuddet gået for årets julekortproduktionen og deadlines og mål for hvor mange vi skal bruge kan ses under fanebladet. Jeg har sat målet en lille smule højere end det mål vi havde for første kasse kort - da jeg tænker, at man måske gerne ville sende mere end 1 julekort, hvis man både har sine forældre OG en kæreste/ægtefælle derhjemme?? Så jeg ser frem til at DRUKNE i fine julekort - jo flere jo bedre og det er jo i god tid - så vi sagtens kan nå vores egne julekort når disse er sendt afsted - SMART ikke??  =0)

Her kommer så de ventede billeder af kortene fra Ibens kunder - mange tak for de fine og finurlige kort til Anne T og alle jer jeg ikke ved hvem er:

100 kort ialt og en dejlig blanding af passende emner - dejligt!

Drengekort er altid et hovedbrud for mange af os - så jeg kan ikke lade være med at zoome ind på disse skønne eksemplarer. Jeg ved ikke hvem der har lavet dem - men her har I nogle dejlige dino'er og selveste Batman og Spiderman - genialt ikke?? De skal nok vække lykke hos en lille dreng et sted i Danmark!

Og så må jeg også lige zoome på denne stak - som suverænt vandt æren af at være de nemmeste kort at håndtere denne gang. Alle hvide indeni eller med indsat hvidt papir, samme størrelse og lige til at vende om og sætte mærkat på og putte i de vedlagte kuverter. Jeg har erfaret at det er en stor hjælp at I lægger kuverterne løst ved, så skal jeg ikke fumle kortet ud af kuverten først. Bare en lille bøn herfra postafdelingen!

STOR tak til fynboerne - jeg er med til Convention 2. oktober i Middelfart og glæder mig til at hilse på rigtig mange af jer og hvis I kommer med julekort bliver jeg endnu mere glad! I bor jo der i landet hvor "natten er vor egen" så mon ikke I kan nå det?  =0)

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke nogle kort, de giver nogle gode ider til mine kort...
svigerinden

Margit sagde ...

HOLD DA OP!!! Hvor har du dog haft travlt!!!
Sikken et dejligt syn af alle de søde, sjove, kære, smukke, lækre og uhyggelige kort til store og små (formentlig flest i DK).
Det er altså SUPER at få lov at se dem... det giver gejst og inspiration... og her ligger nu 12 julekort (som manglede grangrene på s'n'd) og venter på, at vi ses næste gang ;o)
kram

aka sagde ...

Jamen det ene kort er jo flottere end det andet. Virkelig et smukt syn.
Og en rigtig sød "takke-blomst".(ved ikke lige hvad sådan en hedder !)
Sjovt at se hvordan lagkagen ændrer sig.