fredag den 27. januar 2012

Weekend WAUW #4 2012 og flere Valentines kort

Tak for de mange søde kommentarer både til bloggen generelt og om Cecilies fine FIF - og dejligt at se at der allerede er nogen der er blevet inspireret og har lagt link til kort. SUPER!!

Også TAK til de af jer der er begyndt at sende kort hertil - nu er det ikke bar tomme kasser jeg har inde på OSH værelset og Fifty har lidt at lave igen - så han ikke finder på tossestreger!!!  =0)

Men inden jeg begynder at fotografere og vise de nye kort der kommer ind - har jeg stadig billeder i kameraet fra de kasser der gik afsted i starten af januar FYLDT med bl.a. Valentines kort og kærlige hilsner.

Her kommer resten af kortene fra Gitte Y. og 2 stk der repræsenterer nogle serier jeg selv fik lavet indimellem pakkearbejdet.  Først Gittes:

 Endnu et sæt kort med Love is in the air - her med fin lille MS hjertekant og lækker sløjfe.

 Så kort med kombinerede fine stempler - klippet kant med frimærkesaks og stemplet hilsen på.

 Nogle  "sig det med hjerter" kort med stempler og mønsterpapir.

 Kort med lækre stjerner i glitrende karton en fin Hero Arts stemplet bort og en klog tekst på dansk sat på en lille billet.

 Dette søde lille pindsvin siger Gitte hun fik med sammen med et engelsk kort-blad - jeg skal vist til at købe lidt flere af dem - og så er Gitte jo en ørn til at male sådan noget. SØDT kort, ikke?

Og her flyver en kærlighedsballon lige forbi Eiffeltårnet med en Tænker på dig hilsen. TAK for de skønne kort  Gitte.

Og som rosinen i pølseenden fik jeg lavet kort i disse to modeller inden kasserne blev lukket i:

 Karton fra en Panduro blog med søde pink hjerter - min MFT ticket die på småmønstret hjertepapir med love u og miss u stemplet på og en passende tekst indeni det store hjerte. Enkle kort - men budskabet er vist ikke til at tage fejl af.

Og til den lidt yngre årgang af kortmodtagere  - denne model med Sizzix die der laver hul med ordet Love og en sød Hello Kitty der holder et Filthjerte i hænderne. Nederst en lille mønsterbort:


Rigtig god weekend allesammen - og skal I ikke bruge tiden på at skovle sne - bliver der måske lidt korthyggetid??  HUSK at januar måned slutter på tirsdag aften - du kan stadig nå at kommentere nogle af dine yndlingskort herinde og være med i lodtrækningen om januar månedspræmien - som jeg helt har glemt at fortælle hvad er - og nu kan I ligeså godt vente de få dage - og blive overraskede.  =0)

7 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Sikke mange forskellig kort i alle genrer.
Tak for fin inspiration igen.
God weekend til alle i HQ.

Mio sagde ...

Skønne kort : ) og du forstår da virkelig at drille, Spændt på hvad mdr præmien er denne gang tihi.....
Rigtig god weekend

Anonym sagde ...

Åh, hvor er de søde, de luftballoner.. #suk# endnu et "must have" ;-)
Mange hilsner fra Tina M.

May Britt sagde ...

Super søde og meget forskellige kort... Go weekend..

Margit sagde ...

Super, super søde kort.
Jeg har store problemer med sendeforholdene, så glæder mig til at det bliver mere stabile vilkår snart... ses... soon... kram

Jean sagde ...

Rigtig søde kort..
Den luftballon er så smuk....

Rigtig god snevejrs søndag..

Anonym sagde ...

Super kort elsker den med stjerene på og den sizzix "love" die er fantastik den vil jeg gerne har.Fort. god weekend Mvh Vikki