lørdag den 21. maj 2011

Weekend-WAUW # 20 - Hilsen fra Camp Bastion og flere kort

Mette og Lene fra Camp Bastion er snart på vej hjem efter et forlænget ophold fordi der ikke stod nogen klar til at overtage tjansen dernede. Derfor skrev jeg en lille besked om at der var kort på vej - ønskede dem god tur hjem og alt godt fremover. Søde som de 2 hele tiden har været - kom der straks svar retur - som I kan læse her:

Kære Charlie!
Mange tak for meldingen om kortene der er på vej! Vi når måske lige at se skyggen af dem inden vi rejser i starten af næste uge. Vi vil meget gerne sige dig tusind tak for dit og de frivilliges store engagement.
Det er så afgørende for både os og i særdeleshed soldaterne at mærke den store opbakning derhjemme fra!

Vi sørger for at give kontakten videre til Mette og Kent der kommer og overtager efter os.

Vi siger endnu engang tak for et rigtig godt samarbejde og håber I vil fortsætte det gode arbejde!

Mange hilsner fra
 Mette og Lene


Og det med at fortsætte det gode arbejde tror jeg, nu hvor OSH's 1 års jubilæum nærmer sig, godt jeg kan love - for I er jo stadig utroligt flittige og søde til at donere kort til projektet!!  I dag viser jeg igen nogle af dem der er på vej derned.

Først en portion fra Bodil H. fra Fløng:

 Lisbeth Z. skrev hun bedst kunne lidt stempler der ikke skulle farvelægges så meget - det viser Bodil her en fiks løsning på med det søde PB pindsvine stempel og det med mælkebøtteblomsten.

Endnu et sødt pindsvin - her dog i fint farvelagt udgave og på embosset karton med blomster og et fint kort med blomst, billet og sommerfugl.

 Og til sidst nogle fine kort med en blomstrende gren mod en rød himmel og en fuldmåne. Insekterne er ikke sorte men i metal som snyder blitzen.  TAK for de fine kort til dig Bodil.

Og her den portion lækre udstillingsmodeller jeg fik med hjem af Pia fra Kreative fornemmelser på SAM.
Kig og LÆR - der er skønne teknikker og fine ideer i massevis:

De første to kort er levet HELT under mønsterkarton - ALT er stemplet - og flot ser det ud, ikke??

 Igen gang i stemplerne, fin blomsterhilsen til et fødselsdagsbarn og sjovt drengekort med en fin cykel!

 Endnu en stemplet udgave - denne opsætning er mægtig anvendelig  og smuk!

 Så er badetøjet hængt til tørre og en lille sommerfugl og lækker bort af de nye dies Pia sælger skaber et fint "bare for at sige hej. Nedenfor endnu et ups-foto (beklager) af en nuttet lille ræv fint farvelagt på stemplet baggrund.

Og de sidste to er det kort vi var mange der lærte at lave på et lille make-and-take kursus - her kunne baggrunden være stemplet - men Hero Art har lavet noget fint karton med nogle af deres kendte motiver på. Blomsten er malet med Memento markers direkte på stemplet - der så har fået et lille douche vand inden det blev stemplet og klippet ud -sjovt at lave og fint lidt akvarelagtigt resultat!

MANGE tak for de kort Pia - de er nu også på vej ud i verden.

10 kommentarer:

Margit sagde ...

Altså hvor er de to dog søde...
OG... selvfølgelig fortsætter vi (tror jeg godt jeg kan sige). Jeg synes i hvert fald at det er dejligt at glæde... både dem i ørkenen... og dem de har herhjemme...
Så der er HELT sikkert en portion under udarbejdelse her hos mig ;o)
TAK til dig Charlie... for vedholdende kontakt til dem derude... for pakning og afsendelse af alle kortene... og for de mange, mange foto af de meget forskellige flotte kort der giver inspiration og lyst til at være med...
Knus og super god week-end til HQ...

May Britt sagde ...

Endnu engang en række super fine kort...

Anonym sagde ...

Lisbet: Ja, som mor til Mette, må jeg give dig helt ret - de er søde, de to piger, men nu glæder jeg mig altså til at få Mette hjem igen, selv om det betyder, at jeg ikke modtager flere flotte kort fra Camp Bastion. Til gengæld kan jeg jo så være med til at sikre, at andre mødre, koner og kærester får en hilsen, så jeg arbejder glad videre i mit 'kreaværksted' med at fremstille kort til OSH.

Anonym sagde ...

Igen en omgang herlige og meget forskellige kort..
Mange hilsner fra Tina M.

Jean sagde ...

Hvor er det da bare skønt de tager sig til til at maile tilbage :)

Rigtig skønne kort!! Hvor er de da bare kære de pindsvine stempler ;)

aka sagde ...

Igen en stribe af smukke kort - og igen så forskellige. Dejligt at kigge på og blive inspireret af.
Og rigtig fornemt med din kontakt dernede lokalt. Det er da dejligt, lige at høre at der virkelig bliver sat pris på arbejdet. Husk det næste gang du har deadline og knokler rundt for at blive "flyveklar".

Anonym sagde ...

Igen så mange flotte kort,har selv en bunke til jer men har lyst til at lave endnu flere så venter jeg med at sende dem et par uger. Glæder mig til at se flere kort fra jer i næste uge.God weekend mvh Vikki

Anonym sagde ...

Skønne kort igen,det er utroligt at der stadig er så mange nye ideer som der bliver rystet ud af ærmerne rundt omkring i Danmark.
Bodil

Anonym sagde ...

LOL Da jeg langsomt scrollede ned og så kortet med pindsvinet tænkte jeg faktisket eller andet med hvor virkningsfuldt det dog var med så simpel en farvelægning... Du kender vist dine lus på gangen, Charlie!!
Lisbeth Z

Cecilie sagde ...

Dejlig besked derudefra! Det er altid en god fornemmelse, når du poster beskeder om, at vores arbejde bliver værdsat.

Kortene er så fine. Det kan vel ikke vare så længe, før julekortsproduktionen må i gang ;o)