mandag den 27. september 2010

Så er vores kortkasse også nået frem til Kandahar airfield !!!

Her er sakset direkte fra den mail der er kommet til OSH-mailen - det bliver lettere at læse på denne måde og jeg kan nemmere fjerne de evt. personlige oplysninger der ikke egner sig til at komme på bloggen.

Teksten er selvforklarende - så I kan selv læse resten og se at vi endnu engang kan være glade for vores indsats:

Kære ”operation skriv hjem”


Vi er 17 danskere her på Kandahar airfield; 4 soldater fra det nationale støtteelement, sygeplejersker, læger og kirurger. Vi blev utrolig glade da vi modtog jeres hjemmelavede kort, og er allerede i fuld gang med at skrive hjem. TUSINDE tak for jeres hjælp, tanker og omsorg. Det betyder helt ubeskriveligt meget for os udsendte soldater, at der er nogle derhjemme der tænker på os.


Lidt information om vores arbejde og lejren vi bor i:

Kandahar airfield huser soldater fra alle mulige forskellige nationer, der som os arbejder for ISAF. USA er hernede under ”Operation enduring freedom” – dog kæmper vi for den samme vigtige sag; et frit og demokratisk Afghanistan. Selv er jeg i det danske NSE (nationale støtteelement). Vores opgave hernede består i at handle alt dansk personel og alt dansk materiel, der skal igennem Kandahar, med henblik på at blive sendt hjem til DK eller videre til Camp Bastion. Det er en hård men vigtig opgave, da landingsbanen i Camp Bastion endnu ikke er stor nok til at modtage alt godset, der skal ned til Danish Battlegroup i Helmand. Vi føler at vi gør en indsats hver dag, og det er en god følelse når man går i seng om aftenen.


Tusinde tak for jeres hjælp og omsorg, I har gjort en stor forskel for vores mission ved at skabe god stemning.


Vi ser rigtig meget frem til at modtage julekort også, hvis ikke I har for travlt i forvejen J


Taknemmelige hilsener
Kristine Louise H (Oversergent)

7 kommentarer:

aka sagde ...

Flot.

Margit sagde ...

Det er vel nok dejligt at de giver sig tid til at skrive tak.
Jeg glæder mig til at lægge kort i næste kasse.

Cecilie sagde ...

Yes! Og det er jo derfor, vi gør det her. Charlie; dit initiativ er virkelig fantastisk, og jeg er glad for, at de udsendte også anerkender det arbejde, der bliver gjort. Juhuu for at gøre noget for andre.

10na sagde ...

Skønt at de er glade for indsatsen, går straks igang med lidt julekort, som du får på lørdag.
KH 10na

gretheB sagde ...

Man bliver jo helt glad når man læser dette, et fantastisk initiativ.

Anonym sagde ...

Det er så dejligt at de "små" er kommet frem og godt modtaget. Det er så skønt at de sender en besked om at de er blevet glade for kortene det giver et kik til at forsætte.
Bodil

Engel sagde ...

Kære Charlie. En god gerning kan ikke gøres for tit... og det ser ud til, at budskabet spreder sig som små ringe i vandet...! Jeg er kun glad for at bakke op om dit skønne projekt.. tak for dit fantastiske initiativ!
Knus Engel