Om os

Operation Skriv hjem = OSH

...er en 100% non-profit ide, der har til formål at forsyne danske soldater der er tjenestegørende i udlandet bl.a. Europa, Afrika, Østen og andre steder på kloden med GRATIS håndlavede kort, som de kan bruge til hilsner til familien hjemme i Danmark. Kortene doneres af scrappere og kortmagere fra hele Danmark.

Operation Skriv hjem så dagens lys i maj 2010 og drives udelukkende på frivilligt basis.

Her på siden samler vi oplysninger om projektet "Operation Skriv hjem".

Vi har siden maj 2010 lavet håndlavede kort til de danske udsendte soldater, "fordi der ikke ligger et kortudsalg i ørkenen, særligt ikke danske kort" og gør det derved nemmere for dem at holde kontakt med familien derhjemme. Er du interesseret i at se de tilbagemeldinger vi har modtaget indtil nu, kan du finde det under PR og tak (se under "etiketter" i sidebaren).

Ideen har været længe undervejs og lignende har i tidligere år foregået i USA. Siden 2010 har der også i Danmark været mulighed for på denne måde at støtte vores udsendte soldater. Vi er gode venner med Sandy Allnock, som var stifteren af Operation Write Home i USA.

Her på bloggen vil være en sektion med svar på de oftest stillede spørgsmål, nyheder om projektet, status på hvor mange kort vi har sendt afsted, billeder af kort, inspiration til kortfremstillingsaftener, liste med velegnede kort-emner og deadlines for de kommende afsendelsesdage.


Vi håber rigtig mange har lyst til at være med til at vise vores udsendte soldater, at vi tænker på dem og deres familier og på vores måde prøver at hjælpe dem til at sende en lille, speciel hilsen hjem i ny og næ, som vores tak for det vigtige arbejde de udfører rundt om i verdens brændpunkter.

OG lad os lige præcisere det igen - OSH er et 100% privat, frivillig og ulønnet projekt. Deltagerne giver deres evner, fritid og materialer til at lave kortene og jo flere vi er jo flere kort kommer der afsted, så spred endelig budskabet!