Kort søges

Vi kommer meget snart til at mangle følgende kort:
  • Kort med flyvemaskiner og helikoptere
  •  Sjove og søde kort (ikke krigskort) 
  •  Kort til børn, please!
  •  Kort helt uden tekst
  • Og uanset hvornår gerne fine julekort til lager
Tjek under "Læs her først" hvilke sikkerhedsregler vi er nødt til at overholde med vores kort.

Deadline for aflevering af kort til en sending er ugen op til afsendelse - datoer ligger øverst i sidebaren.

OBS: PostNord har et mindstemål på 14x9 cm for kort der skal sendes med posten, så vi beder jer undgå at lave kort der er mindre end dette mål. 
 
Vigtigt:

HUSK at sætte hvidt skrivefelt i de kort der er lavet af kraft karton eller farvet karton - tit har de kun en blyant eller blå kuglepen derude  - og så er det svært at skrive i et f.eks. blåt kort. Vi sætter papir i de kort der mangler - men UHA det tager os lang tid hvis der er for mange!!!  =0)

De kort, vi generelt mest har brug for er:

Generelle kort. (Dvs. helt uden tekst eller med Hilsen herfra, Savner jer, Tænker på jer, Tæller dagene, Tak osv.)
Fødselsdagskort og andre glade kort - Husk teksten Til lykke på et kort kan bruges til meget mere end fødselsdage.
Kærlig hilsen kort. (Jeg elsker dig, Bare fordi..., Sender et knus, Til lykke med bryllupsdagen, osv. )

Undgå venligst tekster/motiver, der kan være stødende, da mange udsendte befinder sig i muslimske lande eller lande, hvor man har et anderledes syn på f.eks. letpåklædte kvinder end vi har her i DK. Vi vil så nødigt have vores kasser stoppet i tolden af den grund!

Og pas på med en ellers velment tekst som "Kommer snart hjem", "Ses snart" - det har jo desværre flere gange vist sig, at ting kan gå galt selv få dage før endt udsendelse, så derfor duer den slags tekster ikke! Brug i stedet "Jeg tæller timerne" eller "Savner dig".

Vores militære kontakt har bedt os undgå de meget trendy "splat" på kortene - det havde jeg egentlig ikke tænkt på - men forleden frasorterede jeg et kort med sådan et "splat" og teksten "Lev livet" og så kunne jeg godt se problemet.  Dette kort kom på sygehuset og vil nok genopstå med en anden tekst og en blomst eller noget.

Da KUFFEN i Camp Bastion er lukket ned har vi ikke længere brug for de fine kagekort de brugte til bestilte kager fra de pårørende. 

og i sæsonen (og HUSK at checke deadlines):

Julekort
Valentines kort - men gerne med LOVE tekst så de kan bruges hele året
Mors eller Fars dag kort

Men husk, der er ikke så mange der har behov for "Nyt hjem", "Til lykke med hundehvalpen" osv. =0)

HUSK: Det vigtige er at have lyst til at være med - der er INGEN øvre eller nedre grænse - nogen laver mange kort - andre færre - men jeg lover jer - HVERT ENESTE kort gør en forskel!

Der deltager både meget øvede kortmagere og folk der er mere nye inden for faget - men så længe det man laver er omhyggeligt lavet og ser pænt ud er alle velkommen til at være med. Der er intet "dommerpanel" men vi er til tider nødt til at sortere kort fra der er skæve eller hvor tingene ikke sidder godt nok fast til at klare transporten frem og tilbage. Nogle af disse kort bliver så repareret, når der er tid, men det forsinker jo alt andet lige hele postgangen, når det er nødvendigt at gøre.