Få svar på dine spørgsmål klik på disse emner

onsdag den 24. april 2019

Julekort #4 hos OSH + VIDEO

Som tiden dog flyver! Vi er allerede nået til april måned og foråret er i fuld gang. Men det skal ikke stoppe os fra at være kreative med jule- og vinterkort. Det er altid ekstra spændende at se, hvad OSH pigerne finder på. 


Når man nu ikke sender ret mange julekort men stadig elsker julestempler og -kort, så er det oplagt at lave kort til andre anledninger end selve julen. Denne fine yeti ønsker tillykke midt i mellem sine høje bjerge. Og man kunne vel egentlig godt sende det til nogen til jul, hvis man ville, for det er da fedt at få at vide, at man coolere end sidste jul ;)

Jeg har denne gang kastet mig over et meget enkelt julekort, hvor jeg har skabt min egen krans ved at stemple små stempelmotiver. Denne teknik viser jeg i en video, som I kan se længere nede i indlægget.


Til mit kort har jeg brugt et stempelsæt fra Avery Elle kaldet "Kitsch Christmas". Det indeholder en masse små søde julemotiver, samt et par bambi motiver.

***
***

De stemplede motiver har jeg farvelagt med Promarker pens. Man kan jo farvelægge med lige det man har lyst til og ejer. Da jeg har farvelagt med alkohol tusser er mine motiver stemplet med Memento Tuxedo Black sværte.

Teksten er fra Gittes Eget Design (Hobbyboden) og fra stempelsættet "Juletid".


Alletiders med en video fra Pia - for så kigger I lidt længere på indlægget denne gang og så kan jeg MÅSKE nå at blive færdig med mit julekort mens det stadig er den 24. april - for HOVSA - jeg er lidt bagud - det var en STORT milepæl at runde de 65 år, så jeg puster stadig ud. ;0)

Så fik jeg indhentet det tabte og leget med mit nyeste julestempel fra Lawn fawn "Simply celebrate winter". Super søde små stempelrækker der er hurtige at farvelægge. "Me like...".

Vi elsker jo at bage her i huset, så det blev de søde små kagemennesker der kom i brug.
Stempelteksten er fra et ældre Lawn fawn sæt.
 Her det færdige kort - hele midtersektionen er løftet op med 3D strimler:

Papir fra Echo Park som baggrund. Lawn fawn scalloped rektangel óg lidt pailletbling.
Mon vi er de eneste i denne måned der kan vise julekort frem??

Fifty og jeg GLÆDER os til weekenden og er klar i Sorø på Scrap-a-Mania både lørdag og søndag. Kig gerne forbi og sig hej. Har du kort med er det dejligt, men det er også hyggeligt hvis du bare vil hilse på os.

Vi får se, her er Mr. Linky klar til at linke til DIT julekort.




















8 kommentarer:

  1. Hvor er det nogle skønne julekort. Jeg håber at få hilst på jer lørdag når jeg kommer og shopper 😊

    SvarSlet
  2. Flotte kort. Især vild med der sidste

    SvarSlet
  3. Sikke nogle skønne julekort, og en god arbejdes film tak for den 🤗

    SvarSlet
  4. Hvor er de julekort lækre og glæder mig til at hilse på i weekenden og har nogen kort med til jer ��

    SvarSlet
  5. Lækre julekort, jeg er specielt vild med det med sløjferne

    SvarSlet
  6. Det er så fantastisk, at I hænger i måned for måned. Jeg selv er slet ikke ved julekort lige nu, men en dag kommer det til mig og så er jeg klar ;)
    Skønne kort og meget forskellige bud denne gang. Jeg selv er nok mest vild med det sidste - så skønt at se, hvordan et "simpel" stempel på et enkelt kort kan se så fantastisk ud. DET er inspiration hertil :)
    Rigtig god SAM til jer. Jeg havde håbet, at jeg skulle deltage denne gang, men jeg synes bare, at det blev lidt for dyrt med al den overnatning, men måske en anden gang. Jeg har jo prøvet det et par gange i Roskilde og det er SÅ fantastisk hyggeligt

    SvarSlet
  7. Super flotte kort I har lavet. Herligt med ny inspiration.
    Min Plys-udgave er lavet for længe siden, og har ligget klar på min blog.
    Men skulle lige hjem fra et dejligt langt x-togt fra Singapore til Venedig før det kunne klares.
    God dag til HQ.

    SvarSlet
  8. Så fine kort alle sammen - det er så god inspiration :-)

    SvarSlet

TAK fordi du besøger OSH-bloggen. Alle kommentarer bliver læst og spørgsmål besvaret - og ikke mindst værdsat og igen i 2024 deltager du med et lod pr kommentar i den månedlige konkurrence om dejlige præmier! MEN HUSK man kan ikke vinde på anonyme indlæg så HUSK at skrive dit navn i din kommentar, hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen.
THANK YOU for visiting the OSH blog - normally we only blog in Danish - but we hope you can enjoy our cards nevertheless ! All comments will be read and are truly appreciated =0)