Få svar på dine spørgsmål klik på disse emner

lørdag den 11. august 2018

Så er der pakket kasser. Her er tømt godt ud i lagerkasserne.

Som I måske har set i Pias lille video i går, var der travlhed her i HQ. Hyggeligt, varmt og travlt.

Pia kom og gjorde en kæmpe indsats og jeg fik færdiggjort de sidste to store kasser i dag. 
Der bliver sendt ialt 2.171 kort til 8 destinationer. Det lyder måske meget nemt, men der ligger mange timers arbejde bag sådan en forsendelse, først hjemme hos jer når I laver kortene og så til sidst her hos os, når der pakkes og sendes.

Lille bøn der kan spare os meget tid - vi har IKKE brug for de individuelle cellofanposer om hvert enkelt kort. Vi skal sætte OSH label bag på kortet, fotografere en håndfuld der kunne være gode at vise frem og komme kuverten sammen med kortet. Cellofanposerne skaber ekstra arbejde og de vil helst ikke have dem ude på destinationerne, da det bare er ekstra affald for dem bagefter. Så dem kan I godt spare væk !!  

Nu er der kommet et lille brev i hver kasse og de er blevet lukket og har fået adresselabels på. Som I kan se i videoen på OSH's FB side pakkes kort i bundter af 20 stk og mærkes med om det er til BØRN, TIL LYKKE, LOVE eller GENERELLE kort før kasserne lukkes og tapes til. Selvom det er Fifty's favorit-disciplin at "hjælpe" til med tapemaskinen, lykkedes det på denne lidt upædagogiske måde at holde ham på afstand. Han er sød, men for dyr i tape ;0). 

Se hvor fint han står og kigger. Sådan et kryds af pakketape er GULD værd....

For første gang i lang tid så vi bunden af et par af vores lagerkasser: 

Her er det kassen med LOVE kort der er helt TOM.....

Til gengæld er kassen med generelle kort stadig næsten fuld, selvom vi sendte mange af dem afsted denne gang. 

Generelle kort kalder vi de kort der ikke falder i vores 4 faste kategorier. Der er også en VENTE-kasse, hvor vi pt. har Påskekort, Mors dag og Fars dags kort og Studenter kort. De venter så til næste gang det er tid for den slags kort.
Hvis I laver kort der bare er til Mor eller Far uden der står "mors dag" eller "fars dag" kan de faktisk bruges hele året til en hyggelig hilsen (bare et lille fif).

Besked til alle jer, der er søde at spørge hvad vi især mangler. Vi har pt. ingen LOVE kort, det er dem til søde hilsner til kærester eller ægtefælle derhjemme. Kassen med TILLYKKE kort og den med BØRNE kort er der højst 20 kort i. Sidst med ikke mindst mangler vi fine julekort. Så PLEASE.... dem håber vi I har lyst til at lave nogen af.

Næste deadline er i uge 38. Det står også i bloggen - men vi gentager det gerne ;0). Det lyder tidligt, men vi skal jo sende julekortkasser i første uge i oktober, fordi der kan gå 1 måned der ud og 1 måned hjem igen.

Jeg har selv nogle enkle men fine ideer i tankerne og skal nok dele et par ideer, der egner sig til masseproduktion med jer. 

Vores hyggelig kommentarkonkurrence kører videre. I denne måned er det Anja fra Picturing the World, der er på banen som sponsor. Den heldige vinder får disse to lækre sæt stempler fra Krumspring direkte med posten fra Anja (og tak for det Anja).  Mon ikke vi er mange, der ikke nåede at få fingre i disse, da Krumspring stoppede pga. lykkelige omstændigheder ( den lille Agnes). Så er chancen der nu, 1 lod pr. kommentar.

Fin Solsikke med gode tekster til og et sødt sæt stenalderfolk med dino og bål. 

Nok for nu. God weekend. Her regner det (se evt ordbog under R...) og det trængte vi til her. 

14 kommentarer:

 1. Super med en opdatering.. Kan man sende til jer med dao?
  Tænker at de nok er billigst hvis man sender en pakke

  SvarSlet
 2. Godt arbejde til jer i HQ. Jeg afleverer alle mine kort til convention, as usual 😉kh 10na

  SvarSlet
 3. Super dejligt at I har lyst til at gøre en indsats. Har stor respekt for alle de mennesker, som yder en frivillig indsats, uanset hvad det drejer sig om 😊👍❤️.

  SvarSlet
 4. I er så seje.! Det er et kæmpe arbejde i laver❤️

  SvarSlet
 5. Så stort et arbejde du laver. Må se om der ikke kan blive lidt tid igen til at lave nogle kort.

  SvarSlet
 6. Fantastisk arbejdsindsats😃. Og super at så mange bakker op med kort.

  SvarSlet
 7. ... Charlie, den lille Bjørn, trænger vist snart til at komme på tur igen, så han ikke laver for meget ballade.... :)

  Fedt at der kom så mange kort afsted :)

  SvarSlet
 8. Det er utroligt mange kort, der skal ud med hver sending. Flot arbejdsindsats igen igen..

  SvarSlet
 9. WOW en masse kort i fik afsted....flot arbejde for den video så overvældende ud :) klogt at give Fiftys hjælp en "pause" ;)

  SvarSlet
 10. Dejlig præmie også i denne måned.
  Vi må i gang med julekortene ....

  SvarSlet
 11. Fantastisk arbejde. Hvor sender man kortene til hvis man vil donere?

  SvarSlet
 12. Det er så flot og sikke et kæmpe arbejde :)

  SvarSlet
 13. Sikke I knokler i HQ - men det er med garanti til stor glæde rundt om i det ganske land. TAK for jeres kæmpe indsats <3

  SvarSlet

TAK fordi du besøger OSH-bloggen. Alle kommentarer bliver læst og spørgsmål besvaret - og ikke mindst værdsat og igen i 2022 deltager du med et lod pr kommentar i den månedlige konkurrence om dejlige præmier! MEN HUSK man kan ikke vinde på anonyme indlæg så HUSK at skrive dit navn hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen.
THANK YOU for visiting the OSH blog - normally we only blog in Danish - but we hope you can enjoy our cards nevertheless ! All comments will be read and are truly appreciated =0)