Få svar på dine spørgsmål klik på disse emner

onsdag den 8. december 2010

Flere kort med hjerter - SKØNT

Allerførst - jeg har talt med min kontakt i Forsvaret i dag - og deadline for næste sending er rykket til mellem jul og nytår og som altid opdateret under fanebladet øverst på siden!!!

Tak til Bodil H for disse fine kort med hjerter - sød ide med kighullet til det lille hjerte der så igen har et lille hjerte punchet ud. Og smart med hjørnerunderen brugt på teksten!


Og her et enkelt men fint kort med stemplet swirl og et Sizzix hjerte. Mange tak Bodil - de var jo også lige til at lægge i kassen - dejligt.

1 kommentar:

TAK fordi du besøger OSH-bloggen. Alle kommentarer bliver læst og spørgsmål besvaret - og ikke mindst værdsat og igen i 2024 deltager du med et lod pr kommentar i den månedlige konkurrence om dejlige præmier! MEN HUSK man kan ikke vinde på anonyme indlæg så HUSK at skrive dit navn i din kommentar, hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen.
THANK YOU for visiting the OSH blog - normally we only blog in Danish - but we hope you can enjoy our cards nevertheless ! All comments will be read and are truly appreciated =0)