Få svar på dine spørgsmål klik på disse emner

fredag den 22. oktober 2010

Postbudet snød mig i dag - så jeg skal på posthuset i morgen !

Men allerførst lige TIL LYKKE til Copenhagen Drummers - de knaldhamrende dygtige trommeslagere fra Livgardens tambourkorps - som jeg bare ikke kunne lade være med at stemme på da jeg så Talent 2010 med barnebarnet i dag, de leverede varen IMHO. Mit barnebarn stemte på Fox Footwork der blev nr 3, så vi var begge godt tilfreds.

Jeg venter med at opdatere Rudolf til den pakke er hentet i morgen - så beklager  - men her er lidt julekort at kigge på fra en af de andre dage med pakker.  Det er en serie (hvor jeg kun viser 1 af hvert kort i serien) fra Majer en hyggelig, fin og skøn blanding af nissepiger - moderne juletræer på guldbund, lækre guldembossede motiver, englebørn osv. TAK til dig Majer !!


Glæder mig til at vise et ryk i tællerens resultat igen i morgen, lørdag !

3 kommentarer:

  1. Fine kort fra Majer. Og spændende hvad den røde tud ender på.
    Her så vi ikke Talent 2010. H er til Vild med dans - så det ser vi så !! Det er ikke til diskussion.
    Tak for mail.

    SvarSlet
  2. her blev der også stemt på Copenhagen Drummers, da datters trommelære er imellem dem.
    Flotte kort

    SvarSlet

TAK fordi du besøger OSH-bloggen. Alle kommentarer bliver læst og spørgsmål besvaret - og ikke mindst værdsat og igen i 2024 deltager du med et lod pr kommentar i den månedlige konkurrence om dejlige præmier! MEN HUSK man kan ikke vinde på anonyme indlæg så HUSK at skrive dit navn i din kommentar, hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen.
THANK YOU for visiting the OSH blog - normally we only blog in Danish - but we hope you can enjoy our cards nevertheless ! All comments will be read and are truly appreciated =0)