torsdag den 8. december 2016

8. December - en dejlig hilsen fra Kabul

Som nævnt skulle jeg lige have lov til at vise denne hilsen på nettet og heldigvis fik jeg hurtigt og positivt svar. Den er som altid til os allesammen og en af de dejligste hilsner vi længe har modtaget!

Ovenpå den for dansk politi og en hårdt ramt families frygtelige dag i går, har vi valgt at dele den fine hilsen i dag og den skal have lov at stå alene uden kortfotos og uden yderligere tekst herfra HQ. 

Den 7. dec. 2016 kl. 05.52 skrev EUPOL - 

Hej Charlotte,

I må meget gerne benytte både vores hilsen og foto med navne til Jeres Internet-aktiviteter.
I fortjener rosen og det skal andre da også gerne se!

Den 6. dec. 2016 kl. 14.18 skrev EUPOL - 
Kære Charlie, Fifty og alle kortmagere i ind- og udland!

Nu må det være på tide, at I får en hilsen fra Os ude fra verden. 
Siden maj 2015 har jeg været kontigentleder for de danske politifolk ved EUs Politimission i Afghanistan (EUPOL). 
Mandatet udløber den 31. december 2016 og i skrivende stund er vi i færd med at lukke missionen ned, afslutte vores aktiviteter, sige farvel til vores lokale samarbejdspartnere og sende folk hjem.
De sidste danske politifolk flyver ud senere på måneden og så er det definitivt slut for Dansk Politis vedkommende i Afghanistan.

På vegne af mig selv og alle danske politifolk, der er eller har været udsendt til missionen vil jeg gerne sige et dybfølt TAK for de mange og exceptionelt flotte kort, vi har modtaget fra Jer.

Hjemmefra er vi jo ikke længere så vant til at skrive breve eller kort, men hernede har lejligheden jo budt sig ganske naturligt, til stor glæde for både os selv og venner og familier hjemme, der jo heller ikke er forvænt med ”gammeldags post”.

De mange smukke og kreative kort, som I har lavet til os, har i dén grad gjort oplevelsen hos modtagerne endnu større. Vi har fået mange positive tilkendegivelser for Jeres arbejde!

Vi er i den heldige situation, at vi netop har modtaget pakken med årets julekort fra militæret (vi er ikke placeret på samme lokalitet!), og vi er nu i færd med at skrive, så vi forhåbentlig kan få kortene hjem før os selv ;0)

Nu hvor højtiden nærmer sig, så vil Drengene og jeg gerne sige Tak for Jeres støtte og opbakning og især for de mange smukke kort, og så vil vi gerne ønske Jer ALLE

Rigtig Glædelig Jul og et dejligt lykkebringende Nytår!
         

                                                                                
Mange hilsner og ønsker om det bedste fremover fra Os i Afghanistan

På kontingentets vegne

Leif Xxxx
Police Superintendent
Kabul


10 kommentarer:

Margit sagde ...

WOW.... sikken en flot hilsen. Den varmer....
Og så får man jo lige et skud ekstra energi til at lave en håndfuld OSHkort mere.
Det betyder rigtig meget (for mig i hvert fald) at høre fra "brugerne" at kortene bliver brugt og gør lykke - så TAK FOR HILSENEN.

Og endnu engang et skulderklap til dig CHARLIE, for din store indsats.
Knus til HQ

Anonym sagde ...

Det var bare så dejligt at modtager sådan en brev og foto, fantastik, de ønskes alle en rigtig god jul samt sikkert tur hjemme, fortsat god aften,mvh Vikki

Pia Larsen sagde ...

Fantastisk hilsen at få og dejligt at vide, at OSH's arbejde skaber glæde i mange hjem og hjerter.

Mio sagde ...

Så dejlige en hilsen : )

Lene sagde ...

Dejligt at de værdsætter alt arbejdet både fra dem der laver kort samt dit arbejde Charlie

Sivsko sagde ...

Sikken en hilsen - jeg fik helt kuldegysninger mens jeg læste
Det varmer at høre - at det vi gør hjælper :)
TAK til alle os :) og glædelig jul

Camilla sagde ...

Hvor er det altså en flot hilsen! hyggeligt at læse at det bliver værdsat :) Motiverer bestemt til at få lavet lidt flere kort....jeg havde så hektisk en optakt til den seneste SAM at jeg ikke fik pakket de få kort jeg ellers havde lavet til OSH! Så de må afleveres til foråret i stedet for....men en stor bidrag yder et jeg jo godt nok ikke :) håber på "mange bække små" princippet ;) og så er det jo dejligt at der er andre der virkelig gør en stor indsats :)

Unknown sagde ...

Fantastisk hilsen. Bliver helt rørt over den forskel vores kort gør for de udsendte soldater. Endnu en grund til at fortsætte. Kh 10na

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Hvor er det fantastisk at læse sådan en hilsen. De gør et fantastisk stykke arbejde derude ❤️🇩🇰

Stinne sagde ...

Hvor er det skønt at læse at politifolkene også får mulighed for at sende kort hjem. Min far har lige været på visit i Mali, hvor der vist ikke lugtede meget af jul med 40 grader....

Vi skal passe godt på vores politifolk, det har de sidste dage vist.

Glædelig jul