fredag den 16. maj 2014

WeekendWAUW med Annette Madsen-Larsen og HUSK nu fif#50 konkurrencen...

Denne weekend har Cecilie travlt med at finde en vinder - så I har lige i dag og i morgen med til at bruge fif nr 50 og linke til indlægget her.  =0)  Og sikke mange fine udgaver I har bidraget med denne gang DEJLIGT - er du hurtig kan du stadig nå at være med.

Cecilie trækker vinderen søndag aften og vender tilbage i tirsdagsindlægget med den dygtige og HELDIGE vinder af hendes lækre præmie - SPÆNDENDE!!!

Så jeg har dykket ned i min inbox og fundet den indtil nu sidste, der har deltaget i vores "5 minutes of fame" her på bloggen. Dvs. udfyldt spørgeskemaet og indsendt fotos til os.  Det er skønne Annette som bl.a. står bag Scrap-n-Dream i Taastrup (sammen med Brit),som er medlem af "Madsen-klanen" og nu også har barslet med lækre digipapirer i samarbejde med Mona - se mere her.

Annette
Hvor længe har du scrappet

Jeg startede med at scrappe efter jeg var på en kreativ-messe i Roskilde Hallerne i maj 2001. Det er dog efter gået op for mig at jeg faktisk også scrappede i mine unge dage, hvor jeg bl.a. lavede mapper med mine idoler. Bl.a. en hel mappe med Michael J Fox. Men dengang var der ikke rigtig noget navn for det… Måske noget collage-agtig-noget :-) Jeg har lavet kort i endnu flere år end jeg har scrappet. Kommer fra en meget kreativ familie, så det har været hyggeligt at sidde at lave kort med bl.a. min mor i mine unge dage - og endnu mere nu, hvor vi begge er blevet endnu mere kreative…!
Eksempel på lækre julekort fra Annette. 
Hvad er dit yndlingsmærke i øjeblikket
Jeg er en KÆMPE THICKERS ELSKER, og det har jeg været i mange år - og bliver nok ved med det. Af lidt nyere mærker kan jeg godt li’ Studio Calico, Simple Stories og Tim Holtz.
Endnu et sæt kort med de lækre tekster Annette tit selv laver og bruger. 
Er der en farve du ALDRIG bruger
Jeg er nok en af de få “piger” som ikke kan li’ lyserød og pink, så de farver bruger jeg stort til aldrig.
Fine sarte farver - sød pynt og egen tekst. Hvem mangler lyserød her - ikke jeg !
Hvad er din yndlingsteknik når du laver kort
Jeg er rigtig glad for at bruge masker/stencils. Der findes så mange lækre, og jeg har også en hel del. Man kan bruge dem på rigtig mange forskellige måder, og laver super mange fede effekter med dem. Elsker også at bruge Washi/Making tape, som bare kan bruges på SÅ mange måder. Ja, og hvem elsker ikke GLIMMER… (ved godt det er forbudt hos OSH:-))
Her er der f.eks. sværtet gennem en stencil. 
Hvor hørte du første gang om OSH
Jeg har kendt Operation Skriv Hjem siden starten… husker ikke så godt mere (er jo kommet i 40+ klubben), men vil tro første gang var på en scrap-messe. Men jeg hygger mig ofte med Fifty når der er scrap-messer, specielt på scrap’n’dream, hvor vi altid skal ud og spise soft-ice sammen. =0 )
 Færdiggør denne sætning
Jeg laver kort til OSH fordi jeg syntes det er et SÅ godt et formål. Og når man kan hjælpe så mange mennesker med at sende kort til dem de elsker på en “gratis” måde (for hvem har ikke lidt for mange scrap-materialer derhjemme…?), så er det da bare om at gøre det, når man har lidt ledig tid. Syntes også det er hyggeligt at lave sine egne tekster til mine OSH kort, og det nyder jeg at gøre. Gør det som regel et par gange om året…! Har også gjort det denne gang, og håber at i syntes om dem - og vil bruge dem til nogle OSH kort eller andre kort. (Filen ligger under Freebie's her hos OSH).
Lækre restestrimler med blondedie i kraft og bling og små hjerter - CUTE....
Og en serie med julekort med punchede borter der sidder over samlingen mellem de to forskellige mønsterpapirer.
 Kreative tanker fra
Annette Madsen-Larsen
TAK Annette fordi du legede med og for de mange kort OSH har fået i årenes løb til dig Annette og KÆMPE tak fordi du og Brit hver eneste gang har sponsoreret en billet til jeres Scrap-n-Dream arrangement - når måneden er slut vil det vise sig hvem der er så heldig at vinde en plads til jeres hyggelige, fine og eftertragtede arrangement. =0) 

7 kommentarer:

Gitte sagde ...

Skønne kort.

Maryann Laursen sagde ...

Super fine kort her alle sammen, og i pragtfulde farver, selv uden lyserøde nuancer ha ha ha.

Bodil B. Hansen sagde ...

Rigtig flotte kort, i dejlige farver og sjov opsætning :0)
knus

Pia Krogh Larsen sagde ...

Hvor spændende med de nye digi kits. Og interesant at høre mere om personen bag.

Lisbet M sagde ...

Spændende at møde endnu en OSH'er.
Og ny kortinspiration kan vi jo altid bruge!

Anonym sagde ...

Super god kort fra Annette, elsker denne "splat"... så cool, dejligt at hun sponserer med sådan gavmild præmie, fortsat god weekend, mvh Vikki

Stinne sagde ...

Super skønne kort- og sjovt at læse om annette som jeg har kendt i mange år - endda før vi begyndte at scrappe. Vi har nemlig gået i skole sammen...
Du laver et kæmpe og alt for overset arbejde Charlie... Knus til jer begge.