tirsdag den 11. marts 2014

TirsdagsTAK - OSH kassen er retur fra sin tur til Convention og 2 vindere!Og

I aftes kørte jeg til Helsinge og hentede OSH kassen og så fik vi travlt med at tælle for at kunne give jer et resultat.

Der var i alt 434 fine kort 384 som Fifty og jeg glæder os til at sende afsted nu og 50 julekort til lageret.

1000 tak til Lise, Annette (aka), Bente K, Lisette (Lam), Lisbet M og Elsebeth R. Sidstnævnte er vist et helt nyt navn i OSH kredsen - DEJLIGT!!

Det var mørkt da vi var hjemme igen - så det bliver i weekenden vi får dem fotograferet. Men her er nogle kort fra kameraets lager - fra Gitte Y:

En nuttet kærlig hilsen - med skovens dyr og et sødt lille egern. 
Sjove kort i pink og lyseblå - et stykke washi tape et stempelmotiv der er farvelagt, et tekststempel og en lille bort af hjerter. 
Kraftkarton med en stemplet hilsen og en fin grøn swirl med blomst og tag.

zoom af de fine, tynde linjer - denne blomst er skåret på en silhouette.
Og her kortet i sin helhed - igen washi tape i kanten :

Et fint rødt Love og miss you er stemplet på nederst.

Ret ofte ser man valmuer i dies og stempler fra USA og England. Jeg har fået fortalt, at det skyldes, at den prydede jorden på de slagmarker der var efter 1. verdenskrig rundt om i Europa. Valmuer spirer og springer nemlig kun ud i jord der er blevet rumsteret rundt med og det var der jo netop på en slagmark. At RØDE valmuer dækkede jorden hvor der havde været krig blev et symbol og hvert år 11. november kan man købe papir valmuer til at bære i knaphullet og der lægges valmuekranse med papirvalmuer på mindesmærker bl.a. i England, Belgien og Frankrig.
Til lykke til vinderne - vi trak først lod blandt februar kommentarerne og det blev denne kommentar:
Hvor er de flotte, og så så forskellige. Rigtig fin beskæring på det ballonkort. Det må jeg huske, for ganske automatisk tænker jeg altid symmetri og lige linjer når jeg laver noget, og det er jo slet ikke den eneste løsning, ser jeg nu. på Weekend WAUW - denne gang med LOVE kort     fra Heidi Lykke

Og så blandt kommentarerne og de fifkort der var lavet i weekenden  - her vandt  en kommentar fra Mette Hyldig.

Til lykke til de to vindere - da det jo var en lille Fifty-overraskelse man kunne vinde - viser vi først præmien, når vinderen har modtaget den.

HUSK at det er et FINT OWH-stempelsæt fra HERO Arts - sat på højkant af vores gode ven Gitte fra Hobbyboden vi udlodder her i marts måned. 

UHA - det gad jeg godt selv vinde - nåh nej det kan jeg jo ikke  =0). 





14 kommentarer:

Unknown sagde ...

Fine kort, jeg er især vild med det tre-øjede monster;-)
Kh 10na

Mette sagde ...

Nøj - jeg var heldig...herligt !Sikke nogle fine kort...den tynde sarte valmue må være svær at sætte så fint på papiret ? Når jeg forsøger mig med den slags, er der lim overalt :-)

Mio sagde ...

Skønne kort og tak for din fine forklaring om hvorfor der tit er valmuer på deres kort, nu gir det mening : )
Stort tillykke til vinderne.

lam sagde ...

igen smukke kort og godt at høre at kortene fra convention er nået frem

Maryann Laursen sagde ...

Super flotte kort her igen, og tusind tak for den fine forklaring om valmuerne, nu er der pludselig meget man forstår lidt bedre, og også tusind tak for sin besked tilbage fra min sidste forespørgsel, det blev jeg rigtig glad for.
Og stort tillykke til vinderne her også. Spændende at se, hvad deres overraskelser var, når de når frem ha ha .

Pia Larsen sagde ...

Det lille egern er da for nuttet! Og historien om valmue blomsten var jeg slet ikke bekendt med, men nu er jeg da blevet klogere ;o)

Annette / aka sagde ...

Godt at vide at kortene kom godt hjem, og at det blev en rimelig pæn portion.
Gittes kort er rigtig smukke. Det med valmuen i særdeleshed. Og sikke fin historie der følger med i dag. Det har jeg ikke vidst. Hodt fu kan gøre os lidt klogere....
Tillykke til vindere og god aften i HQ.

Gitte sagde ...

Skønne kort.

Heidi / Heroly sagde ...

Tju Hej hvor det går. Har suset afsted over vandene og har ikke været på blog rundfart i denne uge.
Så stor var min overraskelse, da jeg under et bestyrelsesmøde i grundejerforeningen i aften (i HQ), fik et tillykke og en fin præmie af formandens kone (Charlie). Fin aften. Tusind tak for den dejlige præmie og stort tillykke til Mette. Glæd dig - jeg fik et smugling af hvad du har i vente 😊

Anonym sagde ...

Tillykke til de to heldig vinder, super fine kort "just a note" kort er så flotte, fortsat god uge mvh Vikki

Solveig sagde ...

I Manchester står der et stort mindesmærke over faldne soldater. Der er en stor obelisk og sten fra alle de krige der har været soldater i. Der ligger kranse og buketter af valmuer.
Når England deltager i en krig, er det meget normalt at de kendte bærer en valmue i knaphullet, som når andre bærer en AIDS-sløjfe.

Lise sagde ...

Skønne kort og tak for forklaringen om hvorfor, der tit er valmuer på deres kort, nu giver det mening : )
Stort tillykke til vinderne og god weekend i HQ

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Fine kort - glæder mig til at se den næste sending, når lyset tillader det :)

Dejligt med en forklaring. Jeg har ikke tænkt over det før, men nu vil jeg helt sikkert bemærke valmuerne og tænke på soldater, når jeg ser de flotte blomster i rabatter og på marker. En utrolig flot blomst, der desværre ikke tåler at blive plukket, da den visner alt for hurtigt

Pia Larsen sagde ...

Tillykke til de to heldige vindere :-)