tirsdag den 2. oktober 2012

TIRSDAGSTAK - Ny dag / nye pakker

Siden sidste uge har postbudet og jeg fået en meget nært forhold til hinanden. Så meget at han i går IKKE kunne lade være med at spørge "Har I fødselsdag i huset eller har du startet et firma?" for han kom jo med 1 eller 2 kuverter, pakker eller kasser dagligt i flere dage her under slutspurten!

Så kunne jeg fortælle ham - at OSH som hovedformål har at glæde soldater og deres pårørende og forære dem kort de kvit og frit kan skrive og sende hjem - men at der er hele TO sidegevinster - for det første er der et rigtig hyggeligt fællesskab mellem alle der er med til at støtte OSH og flere venskaber er blevet knyttet på den konto OG sidst men i hans verden ikke mindst - så kan PostDK takke os for, at der f.eks. i år bliver sendt over 2.000 julekort med dansk porto på som IKKE var blevet sendt hvis vi ikke eksisterede. Han blev synligt imponeret over begge oplysninger skulle jeg hilse og sige.  =0)

Her kan I se de to kasser jeg kom hjem til i går. Fra Fiftys venner Gitte fra Hobbyboden og Vikki fra Fyn. Der var FINE julekort i dem begge - og der kommer løbende nye billeder af alle de kort vi modtager - men som I sikkert kan forstå er vi lidt underdrejet i HQ lige pt - så vores PR-afd. har måttet afgive nogle ressourcer til vores logistikafd. ellers når vi ikke at få pakket færdigt!


Så i dag har jeg fokuseret på en håndfuld af Vikkis fine kort hvor der bl.a. er brugt noget af det papir Panduro donerede til vores julekort og igen er det en helt anden måde de er brugt på - se selv:


 Skøn lille Forever Friends bamse med et hjerte står midt i snelandskabet fra Panduro - tilsat et lækkert julestempel og bling snefnug. Og se lige hvor sødt det er når Vikki laver ekstra hænder og sætter ovenpå hjertet  =0).

Så har hun haft fat i det SVÆRE mørkebrune julepapir - her brugt som baggrund for et sødt bamsekort hvor det inderste stykke med små træer og snehimmel også er fra Panduro:


Og samme ide - men med snefnugpapiret i begge lag - og på begge kort fint håndrevne snedriver!.


Og på et andet sted på arket stod der god jul en masse gange - her fint lavet til en cirkelbaggrund bag den fine Sizzix hjort og med en MASSE fine perler på bakkerne - skøn dybde der er i det kort, ikke?


Og igen det svære mørkebrune - se lige hvor flot det blev - med en mønstret hjort og en masse bling!!


Vikki bruger en tynd strimmel matchende karton til at trække gennem sin knap - smart ikke?

MANGE tak for de fine julekort Vikki - ingen tvivl om at en masse familier bliver rigtig glade for at få sådan et kort med en hilsen i til jul.

I weekenden er Fifty og jeg gæster fra kl. 13.00 på Convention i Middelfart - GLÆDER os til vi ses og er du en af dem der har kort med til os - så vil vi RIGTIG gerne hilse på dig - så vent bare til vi er der med kassen og vingummierne - og kom så forbi os!!!


Samme dag er det International Kortdag og det har Scrapsisters tænkt sig at gøre noget ved og samtidig støtte  OSH, Cancerkort og Klovnekort - TUSIND tak for den ide - læs mere hos Scrapsisters, hvis du vil støtte en eller flere af os. =0)

11 kommentarer:

Lisbet M sagde ...

Nu håber jeg ikke, du får SÅ godt et forhold til posten, at din hjælpsomme mand bliver bekymret:)
Dejlige kort Vicky har lavet, og dejligt at Panduro sådan uopfordret støtter vores arbejde.
Vi ses på lørdag.

Annette sagde ...

Jamen, du HAR da startet firma. Med både logistikafd og PR-afd. Og på lørdag med en filial på Fyn. Jo, dit projekt vokser skam !

Vikkis kort er bare noget helt specielt. Så flotte, farverige og så flot lavet. Skønne farver og små fine detaljer. Tænk hvad den lilla/bordeaux farve kan gøre ved det lyseblå julepapir. Smukt.

På gensyn lørdag.


Mette sagde ...

Skønne kort fra Vikki, og dejligt med ny inspiration til Panduro´s papir. Jeg stjal en bunke rester fra Lisbeth Z i tirsdags, så det er rigtig fint at få nogle nye idéer til anvendelse af papiret ;-)

Jean sagde ...

Hahahah stakkels postmand, han må have ømme arme disse dage med al den post han skal levere hos dig :)
Du må vist snart byde ham på et stykke kage ;)
Sjovt at han sådan spurgte ind til det :)

Skønne julekort fra Vikki, det sjovt at se hvor forskelligt papiret kan bruges :)

TUSINDE tak fordi du deler billedet med budskabet om International kortdag på scrapsisters, vi glæder os til at inspiere og lave kort sammen med en masse til nogle gode formål :)

May Britt sagde ...

En masse rigtig søde julekort og ja lidt firma er der vel over det efterhånden... hi hi...

ingejc sagde ...

Fantastisk flotte kort Vicky har lavet

Sivsko sagde ...

Det er helt imponerende - mine kort er jo ikke rigtig jule kort så de kommer først med næste gang :-) (Bliver leveret til scrapndream)
Super flotte Julekort :-)
Krammer Heidi

Anonym sagde ...

Tak for de søde kommentar jeg er bare glad for at kunne hjælp. Papir fra Panduro var så lækre kvalitet og det var en sjov "udfordring". Glæder mig til at høre hvor mange julekort der blive til i år.Måske ses vi i weekend, Mvh Vikki

Charlotte sagde ...

Superbe kort, er bare helt vild med det søde lille stempel

Heidi sagde ...

Vikkes kort er super flotte, og sikke nogle dejlige kombinationer af farver. Især det mørk violette julepapir blev flot sat sammen med mere muntre farver, som tilsammen giver et flot udtryk.

God tur til Fyn, jeg håber bilen må slæbe sig hjem til Djævleøen igen.

Karina Beck sagde ...

Duper fine kort, I har modtaget!
Rigtig god fornøjelse i Middelfart!!!!!