tirsdag den 2. august 2011

TirsdagsTAK #31 - Juli vinderen og nye kort fra lageret

Så har vi en vinder - jeg blev lige lidt forsinket - fordi Fifty var helt rundt på gulvet da jeg kom hjem i dag. Jeg kunne se mærker fra en våd snude og to bjørnepoter på indersiden af min hoveddør og så fandt jeg ud af hvorfor!  Margit havde været forbi mens Fifty var alene hjemme og havde lagt to poser fine OSH-kort foran hoveddøren og det var jo næsten ikke til at bære for en hjælpsom bjørn ikke at kunne få poterne i dem.

Aftensmad kunne der slet ikke være tale om før vi havde kigget og talt - og så syn's Fifty at det antal kort der var skulle være juli måneds vindernummer. Fifty talte til 7 (så det går da fremad fra de 4 han engang kun kunne klare) og jeg talte resten - der var 57!!  Her er Fifty med bunken:


Og hvem var så kommentar nr 57 - det var såmænd Lisbet M fra Lystrup J (også kendt som mor til KUF-Mette).  Til lykke med præmien - vi skal lige bruge din adresse i en mail - så sender Fifty de fine stempler til dig. Og for de der er interesserede i den slags - så var der 104 kommentarer denne måned og besøgstallet er på vej op igen efter feriesæsonen - hele 502 besøgende kunne juli byde på. =0)

Kommentarboksen er nu tømt og klar til august måned - og Fifty og jeg går i tænkeboks for at finde en god præmie til august måned - mere om det senere!  NB  Husk at skrive dit navn i kommentaren hvis du er nødt til at kommentere som anonym - vi har igen haft en håndfuld HELT anonyme kommentarer  - og det ville jo være ærgerligt hvis det var sådan en vi trak ud som vinder!!!

Jeg har opdateret korttælleren - så vi nu kan se 2010, første halvår 2011 og de uger der er gået siden vi sendte kasserne afsted sidst. Lagerkasserne er nu ikke helt tomme længere og vi tror (og håber) at der er mange kort på vej til OSH bl.a. til Scrap'n'dream - som jo plejer at være en af vores STORE indsamlingsdage - men se nu lige her, vores ønske for 2011 var at vi kunne overstige 5000 kort - vi er allerede tæt på - og den store juleindsamling er jo lige gået i gang  - så vi kommer nok til at opjustere vores mål (og fejre at vi nåede det første mål). Også mere om det på et senere tidspunkt! Her er korttælleren:


Og lidt kort skal vi da også vise - her fra fødselsdagskassen - først fra Annette (aka):


 Fine til lykke kort med embossing, stempler og blomster og sommerfugle - de sidste to rivekort af karton med farvet kerne.

Og herunder flere til lykke kort bl.a. med skønne farvestålende og glimtende ugler og en fin doily bag teksten. De mange kort der er begyndt at dukke op med embosset baggrund har fået mig til at finde mine embossingfoldere frem igen - for fint er det bestemt! Og så et rødt/hvidt kort - dem tror jeg godt de vil kunne lide derude.  TAK for kortene til dig Annette  =0)


Og i samme leverance var der også fine kort fra Dorte (Pips):

Til lykke kort med Panduros søde kager og piger på.

 KarenMarie papir med kageserviet og til lykke bånd og fine små sommerfugle på karton til endnu et til lykke kort med roser af bånd.

Og lidt til de blå farver - så der også er kort til mændene - bl.a. et fint maritimt kort til en 30-årig - de 4 små "ting" er metalpynt.  OGSÅ mange tak til dig Pips.

Både aka og Pips havde flere kort i leverancen - men nu fungerer det nye system jo hvor jeg fotograferer i emnegrupper  så i dag var det Fødselsdagskort.

9 kommentarer:

Pips sagde ...

Jamen STORT Tillykke til Vinderen. Og tak til dig for fremvisning af kort - du gør dælme meget ud af det altså! :o) ... Jeg håber iøvrigt at kunne overdrage dig en stak kort til Convention - ihvertfald vil jeg forsøge at samle ind ... se mere her: http://pipserier.blogspot.com/2011/07/scrap-i-billund.html
Jeg kan jo desværre ikke love noget sikkert.

Margit sagde ...

Stakkels Fifty... tænk at jeg ikke var så forudseende, at han skulle have været varslet!! ;o)
Men jeg tror nu han tog sig en formiddagslur... for der kom søde snorkelyde fra han hjørne... ;o)
Til lykke til vinderen...
Kram til ALLE i HQ...også Fifty =0)

aka sagde ...

Stort tillykke til Lisbeth M. - og til OSH med endnu 57 kort.
Altså Fifty er da helt speciel. Jeg sidder her og får helt ondt af dig, fordi du nu skal ud at pudse ruden for våde mærker......hihi. Indtil jeg lige tænkte mig om !

Godt at man kan se Pips kort her på bloggen. De var jo ellers i mit hjem - men jeg nåede slet ikke at se dem, inden de blev sendt med ekspresbud til HQ.
Tak for kigget - du gør altså bare så meget ud af det.

Anonym sagde ...

Ja, et stort TILYKKE til vinderen skal der bestemt også lyde herfra :-)

May Britt sagde ...

Tillykke til vinderen og stakels Fifty at han sådan måtte stå på den forkerte side af døren... c",) og endnu engang super søde kort...

Anonym sagde ...

Tillykke tillykke til vinderen. Dejligt med den store opbakning til OSH, herhjemme produceres også. KH 10na

Anonym sagde ...

Tillykke til vinderen,og sikke mange fine kort også dennegang. Og stakkels lille bamse sådan at stå inden for, når man nu gerne ville have poterne i den flotte pakke.
Knus Bodil

Anonym sagde ...

Tillykke også herfra, "loved" weekend wauw tema og alle de flot kort sikker en fantastisk emne,de var også meget fint tillykke kort. Har selv 80 jule kort med 20 i "produktion" håber til at sender en pakke snart.knus til Fifty MVH Vikki

Anonym sagde ...

Lisbet:
Er lige kommet hjem fra ferie og må straks tjekke min mailboks og derefter OSH's hjemmeside for at se, hvad der er lagt ind de sidste uger - og så ser jeg, jeg har vundet! Dejligt. Jeg skal nok få produceret nogle OSH-kort med de dejlige stempler.
jeg fik i øvrigt overtalt familien til at køre omkring Karen Marie Klip på vej hjem fra Tyskland, så nu er der altså købt ind til produktion af julekort, så forhåbentlig kan Rikke og jeg have en god stak med til Convention.