fredag den 26. august 2011

Så er Fifty trukket i juletøjet og vi tæller ned til juleposten skal afsted!!

Blot et hurtigt lille indlæg for at introducere den FINE tæller vi har fået med vores allesammens Fifty i hovedrollen.  1000 tak til Heidi Engel og co for den  =0).

Og sandelig om der ikke er begyndt at ankomme skønne julekort - bl.a. en kasse fra Vikki på Fyn i går aftes - så jeg kan godt love at I får JULEKORT at se i weekenden. Og rygtet siger også at Rudolf er set i området - bare vent - der går JUL i bloggen denne weekend.

Samtidig er der ren jubel i HQ over flere ting. Vi har nu rundet de første 10.000 besøgende (vel at mærke på en blog der kun tæller folk 1 gang dagligt) og i skrivende stund kan vi sætte os et nyt mål for året 2011 da vi med MANGE flittige og gode venners hjælp har nået over det antal kort vi havde turdet håbe på - og 1000 tak for det! Vi nærmer os hastigt et total antal kort fra start til nu på - ja rigtig gættet 10.000 og det er jo FANTASTISK. Siden målet blev sat i januar, er der så også kommet flere soldater vi gerne vil hjælpe, så vi sætter med glæde et NYT mål  - mere om det senere.

Men "på med vanten og bjælderne" - vi ønsker os JULEKORT i hele september måned, please!!  Og husk - vi og soldaterne er lykkelige for julepapir uanset årgang og design!!  Så her er en oplagt chance for at rydde ud i lageret og gøre plads til nye papirer til egne kreationer senere på året.

God fredag og vær klar til et nissehue og rensdyr fyldt indlæg i weekenden.   Og hvem ved måske er der også en lille overraskelse på vej????

PS  Som svar på spørgsmål om f.eks. MME julepapir med glimmer der er forseglet i designet kan bruges er svaret ja - hvis det ikke drysser og heller ikke smitter af når I gnider en finger henover er det OK. !!!

11 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Hvor er det en sød tæller. Og juletøjet klæder jo Fifty så fint.
Nu bruger jeg jo mest særtransporter fra Jylland til Sjælland, så inden så længe er der levering af julekort direkte i HQ.

Anonym sagde ...

Ej, hvor det juler at se Fifty i det antræk - jeg bliver da helt juleglad indeni. :-)
Mange julehilsner fra Tina M.

May Britt sagde ...

Må da nok sige at det da overvældende med både kort og besøg på siden... møder desværre stadig nogen som ikke har hørt om denne fantastiske ide men de er med på ideen når jeg har talt med dem og vist dem denne flotte blog... og sikke en sød julenedtæller med Fifty..

Anonym sagde ...

Kommer helt i jule stemning ;o). Jeg har "kun" noget gammelt julepapir fra MME blok 12x12 hvor glimmeret ligesom er "forseglet", så det er ikke mit indtryk at det drysser, kan det bruges til OSH julekort eller er det for risky??
KH 10na

Nikolette sagde ...

Jeg kan da godt varetage en særtransport af kort, når jeg besøger Herning d. 4. september ;)
Fed tæller!

Margit sagde ...

Halløj med bjælder...
Jamen der er jo UNDER 4 mdr. til juleaften... så det er da OPLAGT at få lavet julekort...
Jeg har en "ordentlig stak" med i sommerhus meget snart... og kommer næsten 100% sikkert forbi "Scrap i Billund" d. 3. sept.... og SÅ vil jeg da med glæde være den stolte transportør af evt. kort til OSH...
SÅ ... bare kom an... der vil være god plads til MANGE kort i "dytten"...
Seje jule-Fifty og resten af HQ ønskes god week-end...

Anonym sagde ...

Nej hvor er det godt at nedtæller er tilbage igen og sikker en flot en, godt du har fået min pakker og nu kan jeg se der er god tid til en mere. Jeg vil også hør hvis "forseglet" glimmer papir er godkendt.MVH Vikki

Mette sagde ...

Nårh...han er sød ;-)
Vi er i fuld sving med julekort...selvom det kniber en smule med nisse-stemningen. Soldater-lillebror Rasmus foreslog en kampvogn med nissehue...lad os se hvad det bliver til ? God weekend herfra

Anonym sagde ...

Sikke da en flot "julebamse", men havd siger Fiftys lille hjælper?? har han også fået nissehue på?
Bodil

Majer sagde ...

Kommer du og Fifty til Convention, så man kan aflevere julekortene der?? :-)

Karina Beck sagde ...

Man kommer jo næsten i julehumør herinde!!!!!