lørdag den 25. juni 2011

Weekend WAUW # 25 Flere kort og en dejlig hilsen fra Camp Bastion!

Så er det weekend igen - og meget passende tikkede denne besked ind i nat:

Kære OSH.


Lige en lille hilsen fra os her i Camp Bastion, Afghanistan. Vi har modtaget endnu en sending flotte kort fra jer, og soldaterne er allerede i fuld gang med at bruge af dem. Adskillige har udtrykt stor glæde og taknemmelighed over kortene. Hvis det ikke var for jeres store stykke arbejde, er jeg sikker på, at der langt fra ville blive sendt lige så mange kort hjem til familie og venner i Danmark som der gør.


TUSIND TAK for jeres store engagement og Guds velsignelse i arbejdet ønskes i af Mette og Kent, Kuffen i Camp Bastion.

Mette og Kent er de nye frivillige i Kuffen og vi er superglade for at de fortsætter Lene og Mette's fine kontakt til os!!
 
Og her er resten af de fine kort fra Charlotte:
 
Først en skøn serie generelle kort - der kan passe til så mange forskellige situationer - sarte og søde og fint forarbejdet!


Og her en portion søde fuglekort med små søde tekster!


Og se her - skønne fugle og ginekort - hvem der lige havde en talje man kunne knytte sådan et lille fikst bånd omkring - men FINE det er de!

Til sidst endnu et sæt vintage kort her med en sød doily i nederste hjørne  - den lidt "skæve" opsætning virker super godt - syn's I ikke??  MANGE tak til dig Charlotte - og dejligt at du skriver at du er glad for at være med til at lave denne form for frivilligt arbejde.  =0)


Fifty er på posthuset lige nu (jeg HADER nemlig at stå i kø) så der er præmier på vej - og inden vi ser os om er juni måned gået og jeg skal finde en HELDIG vinder af en præmie der ikke behøver blive sendt med posten - nemlig adgangen til Scrap-n-Dream i Taastrup. Hvor SPÆNDENDE bliver det lige???  =0) Så nu hvor Blogger opfører sig nogenlunde igen er der plads til massevis af kommentarer i vores inbox - og husk - man behøver jo egentlig kun En chance hvis man er heldig - men har man sit navn med flere gange stiger sandsynligheden jo!!

GOD weekend - her i HQ skinner solen - og jeg vil benytte det gode lys til at få fotograferet de fine kort der er ankommet i sidste uge - så der kommer endnu flere fine kort at se på i næste uge!

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hold da op for en omgang smukke kort - de er rigtig fine allesammen! Og skønt med en lille hilsen fra Kuffen - det luner ;-)
Mange hilsner fra Tina M.

Karina Beck sagde ...

Hvor er det nogle flotte kort og hold da op et kæmpe stykke arbejde Charlotte har lagt i dem. Imponerende!
Og så skulle jeg lige hilse og sige at blogger stadig driller. Jeg har måtte logge ind tre gange for at kunne lægge denne kommentar... ; )
God weekend.

Charlotte Ravn sagde ...

Hold da op hvor er hun flittig hende vores navnesøster!!! Lækre kort! Dejligt med feedback fra soldaterne! :)

Pips sagde ...

Det er da helt vildt så mange kort der lige var der! Og Superflotte er de allesammen! Hvor er det fint med en lille melding nede fra sandet ind imellem - det betyder jo at man godt lige gider lave et par ekstra kort! God weekend herfra.

HenrietteH sagde ...

Hvor er det nogle skønne kort.. Fifty får nu travlt med at pakke dem sammen...

Margit sagde ...

TAK - TAK - TAK... til Kuffen for en hilsen... Det gør det bare endnu sjovere at lave en håndfuld kort til OSH...
Og WAUUWWWW.... for en portion kort Charlotte har produceret... super fine og masser af lækre idéer... det fuglehus... hvor mon det kommer fra? (TH - ??)...
Glæder mig til at gøre flere kort klar til næste forsendelse - meget snart.
God week-end til HQ... ;o)

Anonym sagde ...

Wow, fantastiske kort. Godt gået. KH 10na

aka sagde ...

Hvor er Charlotte dog både dygtig og flittig. Afsindigt flotte kort - allesammen. Med så mange fine detaljer.
Flot hilsen fra "de nye" i Campen. Dejligt at de lige husker at melde tilbage.

lam sagde ...

Sikken nogle skønne kort og dejligt at høre at de værdsætter vores arbejde dernede

Jean sagde ...

Wouuww en masse smukke kort!!
Der er virkelig mange søde detaljer på dem.. Fantastisk inspirende!!

Skønt med de nye også har lyst til at holde kontakten på den måde.. Det nu dejligt at høre fra dem :) og dejligt at kortene betyder så meget der...

Hihih skønt at Fifty har taget tjansen med at smutte på posthuset ;)

Anonym sagde ...

Lisbet:
NØØØØJ, hvor er de skønne. Når jeg laver skæve kort, bliver de bare 'skæve', men disse ser jo knad godt ud! Jeg må prøve igen.

May Britt sagde ...

Dejligt at høre at der stadig er brugt for kort og HOLD DA OP en masse super flotte kort der er kommet i kassen... God søndag...

Anonym sagde ...

Skønt med endnu en hilsen fra varmen, det gør så godt indeni når der er lidt respons på alle vores skønne kort som du sender afsted.
Og sikke nogle flotte kort IGEN, herligt.
Knus Bodil

Mette Hyldig sagde ...

Dejligt med en hilsen fra Afghanistan, jeg tænker meget på alle de familier som sidder med et smil fra øre til øre, når de får en hilsen fra soldaterne. Det er nogle meget flotte kreationer som OSH sender afsted !

Anonym sagde ...

Super lækkert at høre der nede fra og super lækre kort fra Charlotte :-)
Kram Heidi Sivsko