tirsdag den 21. juni 2011

Tirsdags TAK # 24 - EN vinder og nye kort i hus!!

HOLD da op hvor har I været flittige mens Fifty og jeg var fløjet sydpå. Der var kommet op til flere kasser og breve, da jeg kom hjem og i dag var jeg lige forbi Scrapfactory for at hente en hel kasse fra Charlotte.

Derfor var min søde nabo inviteret forbi her til aften så vi kunne tælle og sætte labels bag på dem der manglede det. (TAK for hjæpen Heidi...) Tælleren bliver opdateret i morgen - for klokken er mange - men allerførst skal vi jo lige have meddelt HVEM der vandt den lille ekstrapræmie i anledning af vores 1 års dag! Jeg havde 70 kommentarer at vælge mellem og den heldige var:


PIPS - så STORT til lykke til dig - sender du en pb med din adresse???  Hvad præmien er får I at se, når jeg er sikker på at Pips har modtaget den.

Og her er så nogle kort fra aftenens fintælling - De er fra Charlotte og er superfine med labels bagpå og som et led i en udstrakt service fik jeg ovenikøbet en mail med billeder af kortene. Her er den første portion fotos:


 Først en portion fine kort med tags på !

 Fulgt af en dejlig serie med lækre papirer brugt sammen med små "elsker jer" og "savner jer" kort med blomster og vintage motiver !!

Og disse med velklædte kvinder fra før der var tænkt på de fleste af os.  Flere kort følger senere på ugen. Nu lukker OSH for i aften/nat mens det endnu er tirsdag.  TAK for alle de skønne kommentarer  - Fifty kan næsten ikke tåle at høre hvor sød I syn's han er!!!  =0)

10 kommentarer:

HenrietteH sagde ...

Sikke en fantastisk flot stak kort du har fået med dig hjem...

Godnat til dig og den smukke bjørn...

Margit sagde ...

STORT til lykke til PIPS...
Og WAUUWWWW... nogle super flotte og anderledes kort du der fik fingre i... det var da en sjov idé med de motiver... ren nostalgi...
Og herligt du fik en hånd fra Heidi til at klargøre kort... det er en stor hjælp.
Knus og god dag...

Anonym sagde ...

Det er nogle meget søde kort du har fået til kassen, og igen nogle gode ideer.
Bodil

Pips sagde ...

WHAT? :o) Weeee.... har jeg virkelig vundet? Orv... sikke en dejlig start på dagen. Jeg iler straks ind på Scrapsisters og sender dig en Pb ...
Utroligt mange fine kort du har fået... fra mig får du først til convention ;o)

aka sagde ...

Hold da op for nogle flotte kort. I enorme mængder....
De første med tags på er utroligt søde i al sin enkelhed. Genial model.

May Britt sagde ...

Hold da helt op en masse fine kort og stort tillykke til PIPS...

Anonym sagde ...

Uha en masse lækre kort - dejligt at se tælleren endelig bevæger sig fremad..
Mange hilsner fra Tina M.

Karina Beck sagde ...

Sikke nogle flotte kort Charlotte har lavet!
Tillykke til Pips.

Gitte sagde ...

Sikke da nogle flotte kort i vintagestil. Og tillykke til vinderen.

Anonym sagde ...

Charlotte`s kort er meget elegant og det var en god ide med tags, flot papir der passer så godt til de vintage motiv stil. Tak for den nye fane "kort vi mangler" det er jeg MEGET glæde for.mvh Vikki