lørdag den 28. maj 2011

Weekend-WAUW # 21 - Farverige kort på en GRÅ lørdag i maj

Rigtig "sidde inde og hygge med kort" dag idag ikke?? Og her er nogle af de kort Margit og Mau (Marianne) havde lavet til den seneste forsendelse - Først Margits, hvor der er en god ide til at få brugt dine MS kantpunches også selvom du ikke har plads til en firkant - og sikke nogle dejlige, farvestærke papirer der er i brug her - lige noget der lyser på ikke? God blanding af kort til forskellige lejligheder - så MANGE tak til dig Margit:

 Og på SAM fik jeg også en portion fine børnekort af Mau, Sød ide med disse små vintage kort sat på kort - jeg tror da også jeg har en lille portion fra en goodie-bag et sted - de må frem i lyset. Også mange TAK til dig Marianne !
Forhåbentlig har Bloggers problemer ikke skræmt alt for mange læsere væk herindefra. HUSK kommentarkonkurrencen med Fifty's FINE præmie løber måneden ud og vinderen bliver annonceret 1. juni!!! Anonyme kommentarer kan være lettest at lægge lige p.t. - men så må I endelig huske at skrive hjem I er - ellers har vi jo ikke en chance for at identificere den heldige vinder.

I sommerens løb håber jeg at have mulighed for at komme lidt rundt i butikkerne i mit nærområde og evt. deltage i OSH-events. Og der er også et "giv en hånd i HQ-event" i støbeskeen hvor man både kan lave kort, hygge, snakke med Fifty, osv - men mere om det på et senere tidspunkt her og oppe i toppen af bloggen. Det bliver efter først til mølle så vi kan være her - men måske kan vi lave flere hvis det er en succes.  =0)  God weekend og skynd dig med i slutspurten i maj-konkurrencen!!

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

HOV... her var noget jeg kendte!! =0)
Jamen... selvtak... ;o)
Jeg er i tvivl om jeg har fået SLIDT min sommerfuglepunch op... den er bestemt ikke særlig villig længere... men nu må vi se om den vil igen, hvis den får en lille ferie ;o)
Maus kort er rigtig søde og "jøsses"... jeg har jo haft masser af små søde sider i kasserede læsebøger jeg kunne bruge!!! Må vist lige tjekke nogle gemmer!!!
1000 tak for kigget...
Knus fra Margit

aka sagde ...

Jeg (aka) prøver om jeg får lov at lægge en kommentar her......
For jeg vil jo gerne rose de fine kort. Skønne farver og smukke motiver. Man kunne jo ligefrem gå hen og blive i godt humør - trods alle problemer med Blogger.

lam sagde ...

igen en masse skønne kort, hornår er næste deadline egentlig?

Anonym sagde ...

Det lyder hyggeligt med endnu et par OSH-dage - håber det bliver på dage, hvor jeg har mulighed for at deltage.
Mange hilsner fra Tina M.

Anonym sagde ...

Det var da nogle skønne farverige kort der her er kommet, de kan da kun skabe glæde når de kommer frem.
Bodil

May Britt sagde ...

Rigtig søde kort.. både børnekort og de meget farverigt...