mandag den 30. maj 2011

EKSTRA FØDSELSDAGSindlæg - OSH er lige fyldt 1 år i weekenden !!!

Ja - i weekenden for 1 år siden så OSH dagens lys efter en lang "hemmelig" forberedelse her i HQ. De første kort blev modtaget og projektet præsenteret på Scrap-a-Mania i maj 2010.

Vel hjemme igen var jeg så euforisk over den fine modtagelse, at jeg lavede denne "OSH's første graf":


Ja ja - ambitionerne var da i orden =0) - selvom det var før presseomtale, før OSH-events og før Fifty kom på banen - der var kun gået en uge og vi havde 172 kort - primært fra Love2Scraps kunder, SAM og hjemmelavede i HQ..  OG se så lige her nedenfor - præcis 1 år efter, faktisk er der julekort på lager som ikke er talt med og en portion fra Charlotte og Margit som jeg bare lige skal have fingre i - så vi er nok på 7.000  - men af princip kommer kun kort der er klar her i HQ med i tælleren - så tallet er 6769 i løbet af det første år !!

Og se hvordan der støt og roligt op til afsendelse dryssede kort ind på den ene eller anden måde. Lige p.t. har der været lidt stille i postkassen - men der har været konfirmationstravlt hos mange af de faste støtter, så jeg er sikker på der snart bliver aktivitet igen og vi har da også lidt sommerevents i støbeskeen.

TAK for jeres støtte her i det første år - vi er kommet MEGAlangt siden starten og er et projekt vi kan være så stolte af. Jeg bliver helt varm indeni når en af jer f.eks. skriver:

"Tusinde tak for det fantastiske initiativ og arbejde, jeg er vildt imponeret. Jeg laver velgørenhed for første gang i mit liv og nyder det i fulde drag, tak for det!"

Jamen TAK tilbage herfra til jer allesammen - for det er jo KUN noget der kan lade sig gøre, fordi vi er så mange der gør det SAMMEN - at vi så også hygger os med det er jo et KÆMPE PLUS - som man bestemt kan aflæse på produktet - det er kort lavet med hånd og hjerte!


FOR AT FEJRE OSH's første jubilæum har jeg en lille 1 årsgave - som bliver trukket 20. juni blandt junikommentarerne - og OBS skaffer du en OSH-frivillig mere og sender mig personens navn og by i en mail her til OSH, så får du et ekstra lod i lodtrækningen - Præmien ???  Det er en HEMMELIGHED her og nu!!!

Kort at kigge på får I først i morgen Tirsdag. =0)
12 kommentarer:

aka sagde ...

TILLYKKE med dagen - og dit store projekt.
Det var godt set, at der var det behov for kort. Men derfra og til at få organiseret det hele, er der altså langt. Virkelig et kæmpearbejde.
At du så er i stand til at holde gang i projektet på den spændende og medlevende måde, det er utroligt. At få hele landets scrapkvinder til at arbejde med på projektet, kommer jo ikke af sig selv. Det kræver en for-kvinde med gejst og engagement.
Vi andre hygger os jo bare med at lave kortene, og føler en glæde over at gøre lidt godt, og levere lidt til fællesskabet.
DU har det store arbejde med at få tingene gjort klar til viderelevering. Og jeg er ikke i tvivl om at det er et stort arbejde.
Så hatten af for dig, Charlie - og læn dig nu tilbage og modtag den ros der helt sikkert kommer her på bloggen - til DIG.

Anonym sagde ...

7000 kort på ét år er godt nok mange!!!!
Tak, fordi at du holder os opdateret, det er sjovt at følge med ; )
Hilsen Karina Beck

Anonym sagde ...

Det er altså helt utroligt!!
Ja man har også kunne mærke konfirmations travlheden på diverse forums på nettet osv så mon ikke det nok skal vende igen nu det snart er forbi :)

Spændene med en hemmelig præmie.. Den glæder jeg mig til at se ;)

og stoooooooooooooooooooooort tillykke :)

Knuzz Jean

Cecilie sagde ...

Yeah! Tænk, at der er gået et år. Det er utroligt, og det er fantastisk, at der er lavet og sendt så mange kort. Dejligt :o)

May Britt sagde ...

ja hold da helt op der er godt nok sket noget på et år... men mange bække små... hi hi...

Anonym sagde ...

..og også en stor tak til dig, Charlie. For uden dit store arbejde i HQ, var der ikke nogen Operation Skriv Hjem.
Mange hilsner fra Tina M.

Anonym sagde ...

Et stor tillykke med fødselsdag og et flot 7000,jeg har 48 kort optil nu forh.flere at jeg sender snart.Ha det godt mvh Vikki

HenrietteH sagde ...

Hvor er det bare et super flot resultat..

Og tillykke med den første fødselsdag..

Anonym sagde ...

Hvor er det flot!Tillykke med 1 års dagen.
Hos mine forældre lå der jævnligt et girokort til en eller anden fornuftig forening (Kræftens Bekæmpelse, Røde Kors, Schleroseforeningen og sådan nogle). Mine forældre var (min mor er skam endnu) ordentlige mennesker.
Jeg synes dog det er meget sjovere at være en del af Operation Skriv Hjem (og et enkelt andet projekt) og udøve min velgørenhed ved at donere kort. Det giver en fantastisk god mavefornemmelse at være med til at gøre en forskel for soldater og pårørende! Og det er altså noget sjovere end et girokort!
Lisbeth Z

Anonym sagde ...

HIP - HIP - HURRAAAAAAAAAAA
Stort til lykke til dig, Charlie... og til OSH projektet. Jeg er rigtig glad for at være med til at glæde andre... og JA der ligger flere bunker og venter på at blive afleveret... også julekort !!! ;o)
IMPONERENDE... hvad vi kan, når vi løfter i SAMLET FLOK...
Hils Fifty ;o)
knus fra Margit

Anonym sagde ...

STOOORT hurra herfra også - det er et fantastisk projekt du har startet. Jeg er også glad for, at kunne yde mit bidrag og gøre en god gerning. Det er rart at alle vores rester kan bruges til noget...
Endnu engang tillykke
Krammer Heidi Sivsko

Mio sagde ...

Stort tillykke Charlie vildt så meget der er sket på det år, og sikke et arbejde. Jeg håber du klapper dig selv på skulderen ellers må vi andre gære det når vi ses tihi... for dette er STORT : )