tirsdag den 1. februar 2011

TirsdagsTAK #4 VINDER af Januarlodtrækningen og kort via Unik Scrap

Der var STOR travlhed i HQ i går aftes for vi skulle trække lod mellem SEKSOGFIRS skønne januarkommentarer. Dejligt at der er blevet lidt mere tovejs kommunikation herinde - og sørme om besøgsantallet ikke også er steget! Under julekortstravlheden var der RIGTIG mange der tjekkede Rudolfs tæller dagligt og beundrede alle julekortene - og vi var oppe på ca 150 besøg hver uge - det højeste besøgstal OSH havde haft! Så da jeg indførte de to faste blogdage (med mulighed for nyheder indimellem) var jeg spændt på om besøgstallet så faldt - MEN (indsæt trommehvirvel...) den bekymring har I heldigvis gjort overflødig - for fra Nytårsaften til dato har der været gennemsnitligt 215 besøg/uge - stor TAK for det!!!

Men tilbage til de 86 kommentarer - hver enkelt kommentar repræsenterer ET lod i puljen - og hvem andre end Fifty kunne være perfekt til at være notarius publicus (dog med ført pote - for hans finmotorik er ikke så stærk - han slæber jo mest kasser her i HQ) - her kommer billedreportagen:

Man skriver 86 små papirlapper med navne på kommentarernes ejermænd (M/K):

Indkalder 1 stk. næsten frivillig medarbejder og udstyrer ham med en QK-dims med selvklæbende spids! Da klokken er tæt på 23.00 er Fifty i civil.

Finder 1 stk. totalt uvildig ekstra hjælper - der kan sørge for at Fifty ikke KIGGER og hjælpe ham med at nå ned i bunden af kurven.

Og sørme om der ikke var BID i første forsøg - så her kommer vinderen....  SPÆNDENDE ikke - Fifty tør slet ikke kigge - så spændt er han!!

Og her er navnet på Fifty's nye BEDSTE ven - og honning er vist ikke så godt for synet - siden du skal have sedlen SÅ tæt på for at læse den Fifty - det bliver gulerødder fra i morgen!


Stine66 blev vinderen af indgang og scrappeplads (værdi 150 kr) til Convention i Middelfart lørdag den 12. marts 2011 - TIL LYKKE til dig ! =0)

og endnu engang MANGE TAK til Heidi J.

Og med en ny måned begynder vi samtidig på en frisk med en NY kommentarkonkurrence - så læg endelig endelig kommentarer de næste 28 dage - så finder vi en ny præmie og trækker lod 28. februar efter kl. 22.00.  Men kig videre - for dette indlæg indeholder også en fin stak nye OSH-kort.
Så er postbudet begyndt at ringe på her i HQ igen - DEJLIGT. Denne gang var det en tyk kuvert fra Unik Scrap (TAK til Benedikte) som havde modtaget 27 kort fra Mette H. (Speedie), såvidt jeg husker fik Mette en lille ny prinsesse i husstanden for ikke så længe siden - så det må være et nemt barn, siden der også er tid til OSH !! =0) :

 Søde kort med farvelagte stempelmotiver og en lille række filtbamser.

 En håndfuld fødselsdagskort bl.a. med sommerfugle. Som den opmærksomme læser sikkert kan se var der røget en af de lilla blingsten af - men fordi de var fint emballeret i en fælles plasticpose - lå stenen der lige til at lime på igen.

 Flere kort med stempelmotiver - her var også en lille gul sten der prøvede at stikke af - men vi fik den indfanget og sat på igen. Sikke et arbejde det må have været at lave sådan en FIN blingcirkel!

 Lidt hjertekort og til sidst kommer en række kort til børnefødselsdage.

Og så var der også lige to julekort til julekassen - jeg har jo lagerkasser til de forskellige typer kort så det gør ikke spor der kommer julekort med allerede.

TAK til Mette og her til sidst kan I se at hele stakken var i en plastpose der var lukket med en lille etiket med antal kort og hvem de var fra - DEJLIGT - så har jeg tallet lige med det samme og et navn jeg kan sige tak til. =0)

14 kommentarer:

May Britt sagde ...

Sidder her og blir helt glad i låget af dine dejlige billeder af trækning og den altid meget positive blog... dagen starter med smil på læben så det blir vist en super dejlig dag... tak for det...

10na sagde ...

Tillykke til Stine 66. Fifty er så flot også når han er i civil ;o)Fine kort til næste sending.
KH 10na

HenrietteH sagde ...

Uhh, det ser godt ud... godt med lidt bamsehjælp..

Tillykke til vinderen og til OSH med de mange flotte kort.. .

Marianne sagde ...

Stort tillykke til Stine66.

OG til dig Charlie.... du gør et kæmpe arbejde med OSH... og alle de kort du ligger frem på blogger giver super inspiration. Jeg må vist se at komme igang med kortproduktionen osse.

Knuz fra marianne1972

aka sagde ...

Først tillykke til Stine66.
Og så synes jeg måske nok, at den vigtige begivenhed kunne have krævet fuld uniformering af begge dine hjælpere !! Men never mind - missionen lykkedes jo til fulde. LOL.
Flotte kort - igen - til næste sending. Og dejlig inspiration til vi andre. Tak for det.
Ja, det var da vist godt for bloggen med lidt fast opdatering, og en konkurrence. Og dejligt med lidt respons til dig for alt det arbejde. Det er da det mindste vi kan yde + kort selvfølgelig !

God tirsdag til dig og dine hjælpere.

Kirsten sagde ...

tillykke til Stine66 med den fine præmie :-)
Det er altid en fornøjelse at kikke herind med underholdende læsning og ikke mindst inspiration af de mange flotte kort der bliver produceret. nu har jeg jo tid til lidt kortlavning så måske der er en stak at aflevere til formålet til convention :-)

Anonym sagde ...

Et stort TILLYKKE til Stine med den fine præmie - godt jeg ikke vandt!.. ;-) er nemlig blevet inviteret til 30års fødselsdag samme dag, og jeg er ikke sikker på, familien havde haft forståelse for hvilket dilemma, jeg så havde stået i..
Hav en god dag.
Hilsen Tina M.

Anjashobby sagde ...

Tillykke til Stine og sikke da masser af super skønne kort

Anonym sagde ...

Tillykke til vinderen og den skønne gevinst.
Hvor er det nogle flotte kort du her har modtaget med posten, og skønt med så mange hjælper rundt omkring i landet....
Bodil H

Mette sagde ...

Tillykke til Stine66...Som nævnt ovenfor synes jeg også at missionen kræver både uniform og honnør...Fniiiissss

Margit sagde ...

TIL LYKKE STINE...
Super herlig billedreportage... men synes Fifty må stramme sig an og være i det rigtige antræk d. 28.feb...!!(fniiiis)
Rigtig smukke kort og som de andre skriver... super inspiration til os andre.
Jeg skal nok snart være på "OSH-mærkerne" igen.

Mio sagde ...

Stort tillykke til stine66 : ) Sidder her og små griner, ham Fifty er altså så sød, godt han ikke var gået i seng : ) gulerødder og en bjørn i sin bedste aldre, EJ vel...............
Dejlige kort, skønt med gode ideer.

Anonym sagde ...

Jubiiii - jeg hoppede rundt da jeg fik en hilsen fra min nye bedste ven - nu skal jeg ud at finde noget fin honning til FIFTY.
TAK til Charlie for verdens hyggeligste BLOG.- som man altid bliver i godt humør af at besæge.
M.v.h. Stine66

Jean sagde ...

Wow hvor er de bare flotte alle de kort.. dejlig inspiration, og dejlig positiv blog, som er skøn at læse på :)