søndag den 21. november 2010

Stadig lidt julekort at vise her "egen avl" =0)

Herunder en lille serie af julekort jeg nåede at få med i kasserne efter jeg havde købt det lækre stempel hos Love2scrap. Perfekt lille kort til at få brugt nogle strimler rester op og lege lidt med sine kantpunches. Kortet åbner vandret midt for bag de to Spellbinder labels- men det har den fiffige læser nok gennemskuet. =0)


Og her flere af samme slags i lidt forskellige mønstre og farver:


og nedenfor et par kort der ikke bruger ordet jul, hvis der skulle være udsendte der ønsker at sende en sæsonhilsen hjem, men ikke fejrer jul af den ene eller anden årsag.



Her i Nordsjælland faldt den første tøsne i weekenden - og først her til morgen er der grønt i haverne igen - så det begynder at virke helt naturligt at tænke i julekort, ikke??

Men disse og alle de andre julekort I har set i flere uger befinder sig under varmere himmelstrøg og bliver sikkert beundret og udvalgt til familie og venner i øjeblikket. Jeg var i torsdags til et yderst interessant foredrag med en ung soldat der har været udsendt flere gange.  Han fortalte bl.a. om de afstande der er mellem lejrene i Afghanistan, hvor stor selve Camp Bastion og Camp Price er indenfor hegnet - og hvordan en tur på få kilometer kan tage MANGE timer, fordi man konstant skal afsøge området pga. vejside-bomberne. Det var en stor AHA-oplevelse og jeg kan nu meget bedre forstå den lange leveringstid fra vi sender en pakke og til den når frem til modtageren. Respekt herfra til de der befinder sig derude - eller lad os være ærlige og indsnævre den respekt til dem der er udsendt dertil og de uskyldige indbyggere som der trods alt også findes nogen af , der ufrivilligt befinder sig midt i det hele og ikke sympatiserer med terroristerne !!!

4 kommentarer:

Margit sagde ...

Rigtig søde kort... og nu er det jo at være op over, hvis man skal lave sine egne... så herligt med endnu mere inspiration...
Jeg kan rigtig godt lide alle modellerne... ;o)

10na sagde ...

Så fine kort. Det jule stempel er bare for lækkert. Godt jeg har så langt til Love2scrap for jeg tror det er en "farlig" butik. Ved godt at webbutikken også er der, men handler bedst med fingrene. KH 10na

Mette sagde ...

Orv...fine-fine kort...Tusind tak fordi du sørgede for at vi kunne komme med til foredrag ;-) Der var mange ting at snakke om på hjemvejen, så det gjorde ikke noget at det tog 1½ time ! Jeg synes at han var god, faktisk rigtig god...også selvom han fik tårerne frem i mit ansigt. Jeg er nok lidt pjevset i øjeblikket...KH Mette

Annette / aka sagde ...

Jamen jeg hører da til dine fiffige læsere så ! Hihi. For jeg har gennemskuet modellen, og den tåler bestemt at blive liftet.
Søde kort - alle sammen.