fredag den 12. november 2010

JULEKORT fra Tyskland til OSH !!

OSH har dejlig mange frivillige der laver kort og nogle få der nærmest er storleverandører, en af dem præsenterer jeg i dag. Cecilie, der i en periode er flyttet til Tyskland, men stadig er en aktiv og stor del af den danske scrapverden (SKØNT med internet ikke).

Cecilie sendte en hel kasse med MANGE kort i - og at vise dem alle hver for sig ville kræve mange indlæg, så jeg sorterede dem der mindede om hinanden i bunker og her er de så:

Cecilie har en knaldhamrende lækker stil, og er typen der med forholdsvis få virkemidler kan få tingene til at spille sammen og se godt ud, ikke??? Jeg ved hun selv skriver på sin blog at hun sætter en ære i at få brugt sine ting og nok derfor dukker der tit en lille sjov ting op på hendes kort som præcis er PRIKKEN over I'et.
Kombinationen ovenfor af et lille stykke embosset karton, et filthjerte og lidt mønsterpapir har jeg straks liftet til lidt Valentines kort til OSH. Så tak for den ide Cecilie  =0)

 Kortene oser af jul men er samtidig enkle og flade og meget post-venlige.

 Her ovenfor et smart kort der åbner bag scallop cirklen og et par af de smart restekort Cecilie tidligere har vist på sin blog. Jamen så er ingen rest da lille nok til at ryge ud - vel??

 En lækker MS bort forneden - og på de andre lidt mønsterpapir, lidt embosset karton og et lækkert hjerte!

Det turkise bånd er lækker fed velour, der var også en stak af de skønne grønne restekarton juletræer og så bliver jeg vildt overrasket når prikket papir kan blive SÅ julet som på kortet med parantesen. Det sidste tredelte kort er også perfekt til at få brugt lidt rester og farverne var endnu mere lækre IRL end jeg kan vise her.

Der er faktisk FLERE kort fra Cecilie - men dem får I først på søndag - der skal jo lige være tid til at nyde detaljerne, ikke.  GOD weekend herfra og TUSIND tak for bidraget til Cecilie - kortene må snart være ved at lande dernede - I hører selvfølgelig nyt når der er noget.

1 kommentar:

Margit sagde ...

Jamen... hvad skal jeg sige...
Jeg bruger SÅ tit idéer liftet fra Cecilie... så det er mindst lige så godt som en skitse-bog =0)
Jeg er VILD med ORGIET af idéer og forslag til kort der i det hele taget ligger herinde... sikken et galleri!!