mandag den 1. november 2010

Fredag blev alle kasser afleveret til videre forsendelse - MUSIKINDSLAG og flere julekort

Beklager der var et par stille dage - men vi havde andre ærinder på Sydsjælland og kom først retur i går aftes, sent.

Men jeg lovede at afslutte julekortindsamlingen med musik som flere af jer skrev I forventede - og her hos OSH holder vi hvad vi lover - så jeg valgte et indslag med professionelle, internationale kunstnere, selvom jeg blev tilbudt et posthorn og en harmonika af en morsom læser!!!

Sangen er valgt af en helt speciel grund, nemlig den, at jeg SLET ikke havde kunnet nå de flotte mål uden alle jer - og derfor var valget nemt - Her er den - sangen med den perfekte titel til at sige : 

TAK TIL JER ALLESAMMEN - klik her
Og da hele OSH-ideen stammer fra USA er det vel passende med denne kvartet?? Mere end 8 millioner Youtube gæster kan da ikke tage fejl.  =0)

Jeg lovede også en rundtur i huset mens pakningen stod på!!  Her kommer fotos af kort her og der og alle vegne og den lille blok der ligger ved kasserne, så tallet kan blive ajourført mens vi fistrer rundt og fordeler kortene. Det er nemlig sådan at de af jer der har lavet mange kort og mange ens kan glæde jer over at jeg sørger for at dele dem så alle destinationer får nogen af jeres kort. Ja det ville være nemmere at smide dem i en stor stak i en af kasserne - men sådan syn's jeg ikke det skal være!


Der er også et par billeder af indholdet i en færdig kasse - hele bunden er julekort i den lille a6 størrelse i plastposer og lukket med et lille stykke juletape (tak Margit). Ovenpå kommer så de kort der har andre formater og de kort der ikke var julekort + det følgebrev der denne gang kom med - med et JULEfoto fra Convention på Fyn. Når kortene ligger tæt sammen i en plastpose risikerer vi ikke at de bliver våde og vi har samtidig styr på at de ikke bevæger sig og tager skade under transporten. Håber at tage et STORT fællesfoto igen på SAM i weekenden!

Og her er så nogle flere fine julekort - jeg bliver ved med at vise jer julekort indtil jeg har tømt mit kamera og håber alle kom med i fotorunden - også da det blev lidt hektisk.

Her er det de fine kort fra Lam og hendes mor:


Og sørme om  Lams mor ikke også har lavet en fin serie  med vinterfugle og nostalgiske motiver - mange tak for det!!


Og her en collage med nogle af de julekort Jean fra Jeans scrapstue kom forbi med fra deres OSH-kortarrangement i oktober - STOR tak til Jeans kunder:

Flere kort senere på ugen - November er lige startet - håber I får en god måned og at jeg måske hilser på nogen af jer i weekenden hvor der er Scrap-a-Mania i Roskilde hallerne. Jeg er der både lørdag og søndag!

5 kommentarer:

Margit sagde ...

Tak for sangen... velvalgt og med fantastiske kunstnere... jeg nød den :o)
Og fine fotos... jeg nyder stadig at få denne inspiration til nye julekort (som jeg selv skal ha' lavet) - lidt senere på måneden ;o)
SES SNART

Cecilie sagde ...

Æv - sangen må man ikke se i Tyskland. Men tak for billederne. Jeg er stolt af os alle sammen!!

Karina Beck sagde ...

Endnu engang super flotte kort og flot arbejde Charlie!!

aka sagde ...

Tak for sangen, og ikke mindst for fotos af alle de flotte julekort. Det er blevet en hel inspirationsblog efterhånden.
FLOT ARBEJDE du har organiseret i dette lange forløb med julekortene. Og sikke meget plads I får derhjemme nu. Det kommer måske til at virke lidt tomt !
Nu må du lige tage en slapper med god samvittighd - indtil det fortsætter med alm. kort.

Anonym sagde ...

Det er en meget fin sang tak for den, og kikket i alle kasserne. Der er jo mange gode ideer som man kan låne til de næste kort herligt.
Bodil