søndag den 12. september 2010

KORT statistisk opdatering fra Scrap'n'Dream

Jeg kunne ikke vente med at opdatere jer på status lige nu og her. I dag på Scrap'n'Dream fik jeg kortkassens indhold fra Iben fra Multiscrap (100 stk) og leverancer fra deltagere på Scrap'n'Dream plus de kort der blev fremstillet af deltagere i dagens løb (ialt 256 kort). Der var udloddet en lille overraskelse fra mig udtrukket blandt alle kort i kassen d.d. Den gik til den der havde lavet et tilfældigt kort jeg trak op af kassen kl. 20.30. Det var et FINT julekort som var lavet af Nikolette. Du var nået at smutte - men du får et gavekort på 50 kr du kan bruge hos ScrapFactory - jeg sender det til dig når jeg har din adresse - TIL LYKKE!

Jeg kom med det fromme håb at få omkring 150 kort med hjem, så vi snart kunne sende til Kosovo og Libanon og I mere end levede op til mine forventninger. MIN kasse var alt for lille !! Takket være enkelte MEGET produktive kortmagere og en masse bidrag fra andre deltagerne er der nu lidt julekort til lager og 300 kort jeg kan gøre klar til at sende - dvs. både Kosovo og Libanon vil modtage deres FØRSTE kasse inden udgangen af September. TAK for slutspurten til flere af de fremmødte - SUPER godt gået!

I ER BARE FANTASTISKE ALLESAMMEN  !!!

Der går lige et par dage med at pakke ud, fotografere og få opdateret bloggen - men her er de to nye grafer - denne gang vist i et indlæg, så I kan sammenligne med dem ude i siden fra sidste uge - er vi GODE eller hvad?? TAK for jeres store opbakning til soldaterne og de pårørende !!!

Her først grafen der viser totalt antal modtagne kort  - se lige hvor det rykker på sådan en dag! Jeg glæder mig allerede HELT VILDT til at slæbe min kasse med til Convention!!!!

Og se så lige grafen - kort fra events og fra kasserne i butikkerne tegner sig nu for mere end halvdelen af de modtagne kort!!

God weekend allesammen og kig forbi igen i ugens løb - der kommer masser af fotos af skønne kort herinde med tak til jer der har lavet dem.

4 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

256 kort! Jeg siger også godt gået!

Nikolette sagde ...

Hvor er jeg da bare heldig :-D Jeg mailer fluks min adresse til dig!
Og hvor er det bare skønt, at vi allerede kan tilgode se flere med kort!
Skal der laves flere "hele året rundt kort", eller står den på julekort nu? Og hvor mange julekort skal vi så op på?

Margit sagde ...

Ja... det var en fornøjelse at opleve kasserne blive OVERfyldt i går.
Jeg tror, der skal ligeså mange julekort afsted... men det ved vores HQ-kvinde mere om ;o)
Med første afsendelse er der jo bare ét kort til hver soldat!!
Så... "på med vanten"...

Anonym sagde ...

Sikke et flot resultat over tusind kort og så på så kort tid flot.
svigerinden