torsdag den 23. september 2010

Her er nogle af kortene fra Love2scraps indsamlingskasse

De kom som kaldet og nåede med i kasserne, der nu er på vej ud i verden. Her først nogle søde, sarte fødselsdagskort fra Birthe S med embosset baggrundskarton og syede kanter - og sikken et sjovt til lykke stempel - man tror jo man er hos øjenlægen  =0) :


i kassen var igen en stor portion kort fra mor og datter - Majbritt og Gitte B - tak for dem - her først nogle fint udførte 3D-kort til hestepiger:

og et sæt med stemplede kort og fine japansk inspirerede kort:

Majbritte og Gitte B. leverede også en del julekort - men dem får I først at se senere. Tak fordi I havde leveret hvidt papir indeni de farvede kort !

Sidste sæt (og undskyld at lyset drillede ved fotografering af disse, men der var ikke tid til at vente på bedre forhold) er fra Annette A (aka) fra Haderslev, der på snedig vis havde fået Stinne (tror jeg det er) til at "smugle" disse skønne kort med herover. Hvor er det dejligt at se alle de hjælpende hænder, der får det hele til at hænge sammen!
Annette startede med at skrive at hun ikke var en kortperson - hvad kan jeg sige - det fik vi hurtigt ødelagt - og med det fine resultat kan hun da roligt fortsætte.

Julekortene kom på lager og de andre kom med i kasserne !

2 kommentarer:

aka sagde ...

Ja, jeg er en listig og snu person.....du kan aldrig vide dig sikker...hihi. Husk det.
Eller også var det bare praktisk ?
Tak for de søde ord.

Margit sagde ...

Halløj.... det må jeg sandelig sige. Sikke mange flotte, søde, lækre kort der kom i hus.
Nu venter vi spændt på at se julekort inden længe... ;o)