onsdag den 29. september 2010

Fotos og nyt fra Camp Bastions soldaterhjem

Håber I kan tåle mere ros??  =0) For se hvad jeg har modtaget fra KFUM hjemmet i Camp Bastion:

Kære Charlotte og hele OSH-holdet!Vi har idag haft en dansk hyggeeftermiddag her på soldaterhjemmet i Camp Bastion med fælles kort-skrivning. Jeres finekort blev taget rigtig godt imod, og vi tør godt sige at takket være jeres kort var der flere som under normale omstændigheder ikke vil få skrevet hjem, som fik skrevet, så der er nogen der bliver glade derhjemme i Danmark.

Mange udtrykte ønske om flere "neutrale" kort, da det kan være svært at "ramme" familie og venners fødselsdage med så lang en postgang. Kort med "hilsen herfra" "knus" osv. er også rigtig fint!
Vi vedhæfter lige et par billeder fra i eftermiddags.


Vi skal endnu engang sige STOR TAK!

Med Venlig Hilsen Lene og Mette
(soldaterhjemsledere på soldaterhjemmet i Camp Bastion)


Hvad siger I så venner - LIVE fotos fra dem vi laver kort til - er det ikke skønt, at de har taget sig tid til at sende os dem??  Og jeg HAR selvfølgelig sikret mig, at vi må vise dem her på siden - soldaterne har i dette tilfælde selv sagt OK til det!

Også rigtig dejligt at de giver feedback til os - og jeg har skrevet lidt mere med dem og ved nu at de IKKE mener at de slet ikke har brug for fødselsdagskort - men at de bruger FLEST af dem med andre tekster på kortene - så nu ved vi det til næste gang vi sender kasser. Lige nu bliver det jo flest julekort de får - men jeg putter nu nok lidt generelle kort (hvis jeg altså har nogle) med i kasserne, så længe der er plads.

PÅ GENSYN til de af jer jeg ser i weekenden i Middelfart. Rigtig mange har skrevet de har kort med - så det bliver SUPERspændende at se om vi slår rekorden fra Tåstrup denne gang - så til jer der kommer HUSK endelig kortene - og en rød Tshirt eller nissehue eller tørklæde - for jeg vil SÅ gerne tage et nyt gerne lidt skørt gruppefotos af sådan et stort hold kvinder der gør en forskel og bruge det til vores julehilsen til dem derude!! Det må vi se at finde ud af i weekenden.

8 kommentarer:

Margit sagde ...

Ja... jeg sidder her og mangler en kleenex...
Hvor er det DEJLIGT at se de kan have glade øjne over at vælge kort!! Så er der da grund til at fortsætte... =0)
Og så bliver jeg jo helt misundelig over at jeg ikke skal til M. og deltage i nissefotoet ;o)
Det bli'r cool med alle de glade nissepiger.
Men så er anledningen der jo til at få scrappet julekort i week-end'en HERHJEMME!!
God fornøjelse.

Anonym sagde ...

Sikke et dejligt brev og med billeder herligt, så kan vi se at kortene bliver brugt.
Bodil

Majer sagde ...

Wauw hvor er det bare stort. Og jeg er sikker på at det giver lidt lydt til lige at lave et par kort mere, inden weekenden. Jeg vil i hvertfald lave lidt flere, end dem jeg allerede har klar!

Ses på fredag :-)

Sarah sagde ...

Hvor er det bare fantastisk!
Vi ses i weekenden.

Anonym sagde ...

Det var da et skønt brev! Jeg synes også det er rigtig dejligt med feedback, den skal nok sidde i baghovedet næste gang jeg får sat mig ned og lavet en stak kort!
-har forøvrigt også en stak konvulutter til dig, den lægger jeg nok i Love2scrap, for der er næsten for længe til scrap-a-mania!
Det er altså rart at se billeder med vores kort!

Lisbeth Z

Dortesjs sagde ...

Skønt simpelthen skønt jeg har iøjeblikket lavet over 40 kort som snart er på vej til dig Charlie og med tkester som hilsen herfra..( sjovt men dem havde jeg selv fundet på ) og så siger de lige det osse..morsomt..jeg har en lille overraskelse til "drengene" i form af nogle "andre tyber kort" men det får du at se snart... knuser fra Dorte i Helsingør og øv jeg kan ikke komme til MIddelfart ØV ØV bare surt altså... men Roskilder..der kommer jeg forbi med veninden.

Karina Beck sagde ...

Hvor er det skønt at se og høre om. Dejligt at dem der måske ikke ellers får skrevet også får sendt en hilsen hjem.
Vi ses snart. ; )

Gitte sagde ...

Dejligt at høre, at kortene er nået frem.

Det er jo en fornøjelse at lave kortene, men endnu bedre at høre og se, at de også kan bruge dem.

Så mit julehumør kommer ekstra tidligt frem i år,så juleposten kan nå frem i tide.