tirsdag den 20. juli 2010

Nye kort til OSH - her fra Lizette (Lam)

Er I klar til at se en bunke lækre kort fra Nordsjælland?

Her er de fine kort jeg fik fra Lizette (Lam) i går - 1000 tak skal du have - og de var lige klar til at lægge i kassen med kuverter og hvidt papir indeni - 10 point for det !!!  =0)

 

Samtidig fik jeg en "leverance" fra Gitty Y. TAK Gitte - dem må I andre vente et par dage med at se. Vi fik også lavet lidt i fællesskab på en lille privat kortdag i Humlebæk, så idag er tælleren blevet opdateret.

Bloggen her er primært en informations- og inspirationskilde til jer allesammen og forhåbentlig hverver vi også nye der vil være med når de ser hvad der sker - så normalt er kommentarer ikke noget jeg forventer så mange af herinde - men denne gang vil jeg da godt høre et lille pip som svar på dette spørgsmål:  Er det en god ide at I kan se kortene herinde efterhånden som jeg modtager dem? OG  - det er jo "bare" en hurtig fotografering, så hvis der er nogen iblandt jer der er bedre vant så er I velkommen til at maile jeres eget foto til mig med besked om hvor kortene befinder sig - så lover jeg at PRØVE at holde styr på det!!

Jeg har tilføjet en ny feature i sidemenuen- Det er et lagkagediagram, så I kan se hvor kortene kommer fra. Dvs. er de fra en af årets events i scrapverdenen, kommer de via en kasse i en butik, stammer de fra en kortdag (som kan være privat eller offentlig) eller tilhører de "andet" som er de kort jeg modtager direkte her hos mig eller selv har lavet. Håber I kan bruge denne lille graf - vi syn's det kunne være sjovt at holde styr på dette også.

GOD sommer til jer allesammen - og husk at få brugt resterne til kort. ALT hvad vi lavede i går kom fra restekassen og dimsebunken - skøn fornemmelse!!

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det var nogle søde kort du her har modtaget. Det er en sjov kort (kage) du her har sat ind, den giver et et godt overblik over kortene.
svigerinden

Margit sagde ...

Jeps... synes det er dejligt at kigge dig over skulderen og få ny inspiration. Så hvis du fortsat har tid til det... så vil jeg da sige "Ja tak" til det... ;o)

Karina Beck sagde ...

I har modtaget så mange skønne kort og jeg synes at det er hyggeligt, at se hvad der kommer frem.