onsdag den 9. juni 2010

Første omgang kort fra Love2Scrap's kortkasse er i hus - TAK

Mange tak til Love2Scraps kunder!! Der står Lisbeth bag på nogen af dem - resten ved jeg ikke hvem er men TAK - har du kort imellem ved du selv hvem du er. Hvis du gerne vil nævnes fremover, så læg evt. en lille seddel med navn ved dine kort. Der var 33 kort - så igen gælder det at jeg kun viser et udpluk hvis der er flere der er ens. En del af dem var i fine cellofanposer - det må jeg hellere skrive IKKE er nødvendigt, så det kan I spare fremover. Hvidt papir indeni hvis de er af farvet karton og en kuvert - SÅ er vi glade - poserne skaber bare mere affald hvor de kommer frem og vi sørger for at den kasse der skal sendes bliver foret med plastic for at beskytte indholdet. Alle kortene er FINE men jeg faldt pladask for den tekst der er stemplet bag på "Miss you" kortet med det søde Mo Manning stempel, der står "If it was a Hallmark it wouldn't look this good!" - den havde jeg ikke set før så tak for grinet !!!  =0)
Fintælling følger senere, når jeg får lavet en smart lille tæller - men vi nærmer os nok 200 kort og der er kun gået 10 dage siden SAM - I er fantastiske !!!!
PS der var en lille håndfuld små julekort med - jeg ved af bitter erfaring at PostDK har et minimummål på breve der hedder 14x9 cm (jeg sendte nemlig engang et julekort i format 10x10 og fik en bøde....) så det er bedst hvis vi holder os til kort i A6 format (dem man kan få 2 af når man skær og folder et A4 ark) eller de kvadratiske kort mange laver på 14 eller 15 cm. Men bare rolig disse små kort bliver sendt med i en pakke senere på året og kan bruges som til og fra kort til nogle gaver.

2 kommentarer:

Margit sagde ...

Oiijjjj... hvor SUPER!!! ER det ikke utroligt hvad vi kan TILSAMMEN!!

Anonym sagde ...

Håld da helt op sikke mange fine kort og på så kort tid fantastisk.
svigerinden